Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pan Grey

Moja Droga Pani 馃槞

Polecane posty

Go艣膰 Pan Grey

Kocham 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pani
1 minut臋 temu, Go艣膰 Pan Grey napisa艂:

Kocham 鉂わ笍

No ja my艣l臋, a jak bardzo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pan Grey

Jak bardzo ? Tylko Ciebie ! 馃槉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani
2 minuty temu, Go艣膰 Pan Grey napisa艂:

Jak bardzo ? Tylko Ciebie ! 馃槉

Czytaj ze zrozumieniem i odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Czemu Grey? Identyfikujesz si臋 z tym poj/ebem?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Czemu Grey? Identyfikujesz si臋 z tym poj/ebem?聽

Bo to ten sam typ, lekko zchorowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

R贸wnia bardzo pochy艂a Greyu馃槑

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie ma jak fantazje przegrywa o byciu przystojnym milionerem niewyzytym seksualnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani kt贸ra wie
35 minut temu, Go艣膰 Pan Grey napisa艂:

Kocham 鉂わ笍

Wzajemnie kochany.Nie wymagam 偶eby艣 robi艂 dla mnie wszystko.Chc臋 szczerej rozmowy..potrzebuj臋 Ci臋..prosz臋 nie r贸b nic g艂upiego i nie czytaj p odszyw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie ma jak fantazje przegrywa o byciu przystojnym milionerem niewyzytym seksualnie.聽

Nie rozumiesz..Grey czu艂 si臋 samotny mimo kasy,materialnych rzeczy..mimo tych atrakcji seksualnych..Dopiero tak naprawd臋 Ana zobaczy艂a w nim cz艂owieka,nie tylko faceta do seksu..zobaczy艂a w聽nim m臋偶czyzn臋 z wadami,zaletami, wra偶liwego, kt贸ry tak naprawd臋 dopiero przy niej by艂 sob膮 w ca艂o艣ci..50 twarzy Greya to nie tylko seks..to smutek,marzenia,potrzeby..to ch臋膰 bycia sob膮, a nie maszyn膮 do seksu..Trzeba umiec czasem czyta膰 mi臋dzy wierszami..Dzis dzie艅 bibliotekarzy..id藕 do biblioteki czasem,we藕 ksi膮偶k臋 i sp贸jrz na ni膮 bardziej otwartymi oczyma,a zobaczysz wi臋cej..聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haha
3 minuty temu, Go艣膰 Kobieta napisa艂:

Nie rozumiesz..Grey czu艂 si臋 samotny mimo kasy,materialnych rzeczy..mimo tych atrakcji seksualnych..Dopiero tak naprawd臋 Ana zobaczy艂a w nim cz艂owieka,nie tylko faceta do seksu..zobaczy艂a w聽nim m臋偶czyzn臋 z wadami,zaletami, wra偶liwego, kt贸ry tak naprawd臋 dopiero przy niej by艂 sob膮 w ca艂o艣ci..50 twarzy Greya to nie tylko seks..to smutek,marzenia,potrzeby..to ch臋膰 bycia sob膮, a nie maszyn膮 do seksu..Trzeba umiec czasem czyta膰 mi臋dzy wierszami..Dzis dzie艅 bibliotekarzy..id藕 do biblioteki czasem,we藕 ksi膮偶k臋 i sp贸jrz na ni膮 bardziej otwartymi oczyma,a zobaczysz wi臋cej..聽

Nie ma jak naiwna kobieta kt贸ra wierzy 偶e bed boj zmieni si臋 pod wp艂ywem mi艂o艣ci jakiej艣 szarej myszy 馃ぃ czytam du偶o. Zapewne nie tej literatury kt贸ra preferujesz 馃ぃ馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani kt贸ra wie
3 minuty temu, Go艣膰 Kobieta napisa艂:

Czy Ty wiecznie musisz w艂azi膰 mi臋dzy nas?To do mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
16 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

R贸wnia bardzo pochy艂a Greyu馃槑

Jak garby wielbl膮dzicy馃構

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta
1 minut臋 temu, Go艣膰 Pani kt贸ra wie napisa艂:

Czy Ty wiecznie musisz w艂azi膰 mi臋dzy nas?To do mnie.

Wiecznie????kobieto ja tylko odpisa艂am na temat..mam prawo,temat publiczny w necie..tr贸jk膮ty mnie nie kr臋c膮..bierz sobie i r贸b co CHCESZ聽 z Greyem..haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta
6 minut temu, Go艣膰 Haha napisa艂:

Nie ma jak naiwna kobieta kt贸ra wierzy 偶e bed boj zmieni si臋 pod wp艂ywem mi艂o艣ci jakiej艣 szarej myszy 馃ぃ czytam du偶o. Zapewne nie tej literatury kt贸ra preferujesz 馃ぃ馃ぃ

Nikt nie wierzy..a tego nie czyta艂am..ale widzialam film..I wyci膮gn臋艂am wnioski.Ja nie rozr贸偶niam m臋偶czyzn na bad boyow i wra偶liwcow..ja rozr贸偶niam charakter ludzi..I czasem pozory myl膮.. Pa

Udost臋pnij ten post