Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Grey

Moja Droga Pani 😙

Polecane posty

Gość Pan Grey

Kocham ❤️

Gość Pani
1 minutę temu, Gość Pan Grey napisał:

Kocham ❤️

No ja myślę, a jak bardzo?

Gość Pan Grey

Jak bardzo ? Tylko Ciebie ! 😊

Gość Pani
2 minuty temu, Gość Pan Grey napisał:

Jak bardzo ? Tylko Ciebie ! 😊

Czytaj ze zrozumieniem i odpowiedz

Gość gość

Czemu Grey? Identyfikujesz się z tym poj/ebem? 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czemu Grey? Identyfikujesz się z tym poj/ebem? 

Bo to ten sam typ, lekko zchorowany.

Gość Gość

Równia bardzo pochyła Greyu😎 

Gość Gość

Nie ma jak fantazje przegrywa o byciu przystojnym milionerem niewyzytym seksualnie. 

Gość Pani która wie
35 minut temu, Gość Pan Grey napisał:

Kocham ❤️

Wzajemnie kochany.Nie wymagam żebyś robił dla mnie wszystko.Chcę szczerej rozmowy..potrzebuję Cię..proszę nie rób nic głupiego i nie czytaj p odszywów.

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie ma jak fantazje przegrywa o byciu przystojnym milionerem niewyzytym seksualnie. 

Nie rozumiesz..Grey czuł się samotny mimo kasy,materialnych rzeczy..mimo tych atrakcji seksualnych..Dopiero tak naprawdę Ana zobaczyła w nim człowieka,nie tylko faceta do seksu..zobaczyła w nim mężczyznę z wadami,zaletami, wrażliwego, który tak naprawdę dopiero przy niej był sobą w całości..50 twarzy Greya to nie tylko seks..to smutek,marzenia,potrzeby..to chęć bycia sobą, a nie maszyną do seksu..Trzeba umiec czasem czytać między wierszami..Dzis dzień bibliotekarzy..idź do biblioteki czasem,weź książkę i spójrz na nią bardziej otwartymi oczyma,a zobaczysz więcej.. 

Gość Haha
3 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Nie rozumiesz..Grey czuł się samotny mimo kasy,materialnych rzeczy..mimo tych atrakcji seksualnych..Dopiero tak naprawdę Ana zobaczyła w nim człowieka,nie tylko faceta do seksu..zobaczyła w nim mężczyznę z wadami,zaletami, wrażliwego, który tak naprawdę dopiero przy niej był sobą w całości..50 twarzy Greya to nie tylko seks..to smutek,marzenia,potrzeby..to chęć bycia sobą, a nie maszyną do seksu..Trzeba umiec czasem czytać między wierszami..Dzis dzień bibliotekarzy..idź do biblioteki czasem,weź książkę i spójrz na nią bardziej otwartymi oczyma,a zobaczysz więcej.. 

Nie ma jak naiwna kobieta która wierzy że bed boj zmieni się pod wpływem miłości jakiejś szarej myszy 🤣 czytam dużo. Zapewne nie tej literatury która preferujesz 🤣🤣

Gość Pani która wie
3 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Czy Ty wiecznie musisz włazić między nas?To do mnie.

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Równia bardzo pochyła Greyu😎 

Jak garby wielblądzicy😋

Gość Kobieta
1 minutę temu, Gość Pani która wie napisał:

Czy Ty wiecznie musisz włazić między nas?To do mnie.

Wiecznie????kobieto ja tylko odpisałam na temat..mam prawo,temat publiczny w necie..trójkąty mnie nie kręcą..bierz sobie i rób co CHCESZ  z Greyem..haha

Gość Kobieta
6 minut temu, Gość Haha napisał:

Nie ma jak naiwna kobieta która wierzy że bed boj zmieni się pod wpływem miłości jakiejś szarej myszy 🤣 czytam dużo. Zapewne nie tej literatury która preferujesz 🤣🤣

Nikt nie wierzy..a tego nie czytałam..ale widzialam film..I wyciągnęłam wnioski.Ja nie rozróżniam mężczyzn na bad boyow i wrażliwcow..ja rozróżniam charakter ludzi..I czasem pozory mylą.. Pa