Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Funkcja_

Schludność i porządek u kobiet, to ściema!

Polecane posty

Gość gość)
1 minutę temu, marcin_wawa napisał:

Koleżanka kiedyś zaczęła wyciągać zawartość na uczelni. Ja pierdzielę... równie dobrze mogłaby to być zawartość śmietnika. 😄

To podobnie co panowie mają w garażu. ; ) Pozdrawiam Marcin. : )

Gość Funkcja_

Bardzo proszę zostawić panów w spokoju. Jeśli ktoś zamierza się zająć porządkami garażowymi, niech sobie założy swój własny tłopik!

Gość gość)
1 minutę temu, Gość Funkcja_ napisał:

Bardzo proszę zostawić panów w spokoju. Jeśli ktoś zamierza się zająć porządkami garażowymi, niech sobie założy swój własny tłopik!

Nigdy! Mamy uprawnienie i wolną Amerykę. Cicho proszę się zachowywać, bo zdradzę wszystkie brudne garażowe sekrety. 

No tu się zgodzę, sama mam dużo śmieci w torbie. Siedzę dużo w miejscach gdzie nie ma kosza pod ręką więc wszelkie papierki, rachunki, stare bilety itd. lecą do torby. Raz na jakiś czas wszystko wyciągam 🙂

Gość Funkcja_

Żartowałem. Przecież nikt nie oczekuje grzeczności od osoby, która o grzeczności nie ma zielonego pojęcia.

Gość Funkcja_

Tak. "Raz na jakiś czas". Pewnie jak zaczyna się wysypywać albo nie może się domknąć. A Ty wiesz, Pisanka, jak sobie radzili w Wersalu, zanim wymyślono toalety i nauczono lokatorów Wersalu ich używania?

Gość Funkcja_

Tylko na jakiego czorta, Bella, podejmować się niewykonalnego zadania?

Gość gość)

Przepraszam bardzo ałtor, czy uczy mnie ałtor kultury? Nie rozumiem przesłania jakoby moje wspominki o garażu należały do niegrzecznych. Jestem kulturalna i proszę mnie nie zmuszać próbą zmuszania opuszczenia tematu. 

Gość Funkcja_

Przed chwilą właśnie pisałem, że nie zamierzam uczestniczyć w przedsięwzięciach skazanych na całkowite niepowodzenie. Nie zamierzam żadnej kobiety uczyć ani porządku w torebce/szafie, ani grzeczności.

Gość Komunistyczny chuy
10 minut temu, Gość Funkcja_ napisał:

Tak. "Raz na jakiś czas". Pewnie jak zaczyna się wysypywać albo nie może się domknąć. A Ty wiesz, Pisanka, jak sobie radzili w Wersalu, zanim wymyślono toalety i nauczono lokatorów Wersalu ich używania?

Radzili sobie jak u ciebie w domu- sra.li do kominkow i podcierali sie kotarami.

Gość gość)

Niesłychane. Jak Funkcja_ tej funkcji nie pojmuje, hę? Zupełnie dla mnie zrozumiały jest fakt, że doskonałości nie da się zmienić, zamienić czy przeistoczyć. Nikomu, nigdy w życiu się ten proces nie powódł, więc proszę nie opowiadać bajek o Wersalu czy Wersacze. Proszę ałtora to jest ściema! Zdenerwowałam się na te brednie.

18 minut temu, Gość Funkcja_ napisał:

Plecam mam duży więc nie mam tego problemu 🙂

I nie, nie wiem, ale podziel się wiedzą na temat swoich zainteresowań. 

Gość gość)
1 minutę temu, Jajko Pisanka napisał:

Plecam mam duży więc nie mam tego problemu 🙂

I nie, nie wiem, ale podziel się wiedzą na temat swoich zainteresowań. 

Pisanka, doczytałaś znaczenie jajka, wierzę że tak. Pamiętasz o czym pisałam. Całuski. ; )

Gość Gość

Coś w tym jest, patrząc na czystość w damskich toaletach również zaczynam mieć wątpliwości.

Gość gość)
3 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

pamiętam 🙂 

Nie mogę powiedzieć, że w takie rzeczy wierzę, ale są interesujące

Daj spokój. : ) Chodziło mi o to, z czego ono powstało. W czary mary i ja nie wierzę. Chociaż podobno magiczny, niewidzialny pył jest wszędzie. ; )

Gość Funkcja_

No tak. Kobieca doskonałość wyrażona damską torebkę, jej zawartością i porządkiem! Zupełnie nie rozumiem, dlaczego mnie prowokujesz?

Gość gość)

No tak. To jest dokładnie tak i nie ma powodu, ażeby się rozgałęziać nad oczywistością. Nie inaczej, nie inaczej. Ja prowokuję, ja? A kimże ja jestem w tym bałaganie, proszę bardzo, słucham. To znaczy w głowie, a nie w bałaganie, bo głowa jest porządna i ułożona, a zdaje się konsensus jest taki, co za głowa dedukuje większość torebki nad jej zawartości. 

Gość Funkcja_

A nie dałoby się tego nieco prościej wyłożyć?

Gość gość)

Nie.

Gość Funkcja_

No cóż, trudno mi się odnieść do rzeczy opisanych wprawdzie dość ozdobnym ale niezrozumiałym językiem.

Gość gość
4 godziny temu, Gość Funkcja_ napisał:

I zapewne nie zobaczę, Mara. Jakoś nie dręczę się z tego powodu. Co innego jest smutne. Skoro w głupiej, babskiej torebce jest - mówiąc eufemistycznie - bałagan, to łatwo sobie wyobrazić, jak wygląda kobieca półka z książkami, szafa z ciuchami, babski pokój... Obawiam się, że określenie "stajnia Augiasza" może okazać się zbyt słabe. 

Masz dziewczynę i nie wiesz jak wygląda babski pokój czy szafa z ciuchami, że musisz sobie wyobrażać?

Prowo 1/10.

Gość Funkcja_

Pozwolę sobie na drugie małe resume. Propozycja poważnej rozmowy przekształciła się w słowną przepychankę. Kobiety to są ale dziwne.

Gość Funkcja_

(Wygląda na to, że Ty wolisz raczej mężczyzn, co to nie zadają żadnego wysiłku swojej wyobraźni. No cóź...)

Gość gość)

Tak, tak ałtor, główkujesz a to oznacza, że wyobraźnia jest niczym innym jak tworzeniem i przywołaniem tego czego nie ma, nie istnieje. Zerowe prawdopodobieństwo, że mam zamiar się przepychać tu. Nie mam, co to to nie. Choć w przepychu lubię być. A czy ałtor też, cuż, owińmy ten wątek milczeniem. 

Gość Funkcja_

Skoro chcesz owijać, to se owijaj. Ja nie zamierzam. Temat jest ciekawy i spodziewam się, że jeszcze nie jednego intrygującego tu się dowiem.

Gość gość)

No nie wiem.

Gość Funkcja_

Nic nie szkodzi. Ja wiem i to całkowicie wystarczy.

Gość gość)

Mnie nie szkodzi. Dobrze, że i tobie nie. Dopiero byłaby szkoda gdyby szkodziło i tobie i mnie. Byłaby to okropność istnienia. Cześć, w kuchni będzie mi lepiej. A tobie, cuż czekaj, czekaj, czekaj. 

Gość Funkcja_

Nie muszę czekać. Same przylezą i będą się napraszać.