Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra szaleje w związku z narodzinami swojego dziecka. Oczekuje poklasku i sypania kasą, a jest kompletnie nieodpowiedzialna.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam tu wylać swoje frustracje związane z zachowaniem siostry, która w końcu po kilku latach starania się o dziecko, zaszła w ciążę. Nie wiem nawet od czego zacząć, bo to co się dzieje to po prostu jakiś cyrk. To nawet nie jest półmetek ciąży, a wszyscy jesteśmy ustawiani do pionu, jest lista prezentów, zaplanowana jakaś wielka impreza związana z ogłoszeniem płci dziecka, ja już zostałam zmuszona do zostania chrzestną. A teraz najgorsze... Razem z mężem muszą wyprowadzić się z wynajmowanego mieszkania, bo właściciel wynajmuje je dla studentów i nie chce tam rodzin z dziećmi. Zaczął się więc cyrk, bo oni nie mają samochodu i na mnie spadł nacisk na szukanie im mieszkania... No więc jeżdżę z nimi szukam, oni są wybredni, niewdzięczni i nie szanują mojego czasu. Zapytali czy będę ich wozić z dzieckiem ze szpitala, a potem do lekarzy. Odmówiłam i zmusiłam jej męża żeby zaczął przeglądać oferty sprzedaży używanych samochodów, ale też kompletnie nie potrafią nic wybrać, są leniwi. Kompletnie nie orientują się w cenach rzeczy potrzebnych do wyprawki, jak im rodzice naświetlili że to będzie kosztować sporo to oczywiście znowu się do mnie zwrócili, że mam im dać niepotrzebne rzeczy po córce. A ja mówię jak mam dać skoro moja córka nie ma nawet roczku i używa jeszcze tych rzeczy. Eh dobra już nie będę się rozpisywać bo kto to przeczyta.

Gość gość

Z litości dale -27/10

Gość Jaja

Po co zrobili dziecko, jak nie mają mieszkania ani auta i do tego są leniwi? Prowo... A jeśli nie to wspolczuje i radzę zająć się sobą, to nie jest twoje dziecko tylko ich 

Gość Gosc

Taaa, masz wlasne dziexko ktore nie ma roku, ale wozisz im duupy zeby znalezli mieszkanie?

I do tego, cala rodzina daje sie ustawiac do pionu!

I jeszcze Cie zmusili do bycia chrzestnśąą? A jak, pistoletem do skroni czy porwaniem dziecka?

Aha, a smoki to tam latają w tej bajce?

Nieudana prowokacja, az dziw, ze ludziom tak sie nudzi lub administratorzy maja takie polecenia nakrecic temat, ech...