Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onazraniona

Były facet, co zrobić?

Polecane posty

Gość Onazraniona

Mój były po 10 latach znajomości i 3 latach związku zerwał ze mną ponad 5 miesięcy temu, bo poznał inną. Bardzo cierpiałam, ale zyczylam mu szczęścia i zamilknął. Od tego czasu co kilka dni odzywa się do mnie, gdy milczę i interesuje się mną i tym co u mnie. O co mu może chodzić? Przy rozstaniu powiedział, że nigdy mnie nie kochał i był ze mną tylko dla seksu. Przez te 10 lat znajomości mieliśmy codzienny kontakt. Mnie to bardzo zabolało chociaż nie pokazałam mu tego i życzyłam mu szczęścia chociaż cierpialam przez niego. On jest szczęśliwy z tamtą i mimo to odzywa się do mnie sprawiając mi ból 😕

Gość gość

przestań go czytać, zablokuj i tyle, bo widać sie dobrze bawi albo szykuje sobie powrocik...

Gość Onazraniona

Zabij, zapij zapomnij 🙂

Gość Gość

Podbudowuje sobie ego, sprawdza czy dalej go kochasz i myślisz o nim. Odpisujesz mu?! Po tym co Ci powiedział na odchodne? Jeśli mu odpisujesz to jesteś kreetynka bez godności. No sorry. Po czymś takim dla mnie facet by nie istniał i olalabym go definitywnie, każda mądra kobieta by tak zrobiła. 

Gość Onazraniona

Nie, nie odpisuje od 5 miesięcy milczę i nic nie odpisuję. Ostatnią wiadomość jaką mu napisałam to szczęścia Wam życzę zaraz po rozstaniu i zamilkłam i milczę od 5 miesięcy, ale mimo to wszystko to wszystko bardzo mnie boli 😕 Cierpię bardzo od 5 miesięcy, a im dłużej milczę tym on coraz więcej się odzywa i mnie to boli. Boli mnie udawanie obojętnej, gdy rozrywa mi serce na widok jego, gdy całuję się z tą swoją nową dziewczyną. I ta myśl, że być może właśnie w tej chwili ją dotyka i się całuja itd. 😕

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Onazraniona napisał:

Nie, nie odpisuje od 5 miesięcy milczę i nic nie odpisuję. Ostatnią wiadomość jaką mu napisałam to szczęścia Wam życzę zaraz po rozstaniu i zamilkłam i milczę od 5 miesięcy, ale mimo to wszystko to wszystko bardzo mnie boli 😕 Cierpię bardzo od 5 miesięcy, a im dłużej milczę tym on coraz więcej się odzywa i mnie to boli. Boli mnie udawanie obojętnej, gdy rozrywa mi serce na widok jego, gdy całuję się z tą swoją nową dziewczyną. I ta myśl, że być może właśnie w tej chwili ją dotyka i się całuja itd. 😕

I tak trzymaj. Poza tym zmień numer, mail i skasuj konta społecznościowe lub go całkowicie zablokuj. 

Gość Kawa

Tylko pogłębia Twoje rany. Napisz mu jedną wiadomosc ,ze nie zyczysz sobie by do ciebie pisal bo juz cie nie interesuje i ma ci dac spokoj.  Odetnij sie całkowicie.  Ciul moze próbuje cie trzymac rezerwowo. Nie pozwól mu sie tak traktować.