Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka

Zauważyliście, że Ukrainki są beznadziejne pod każdym względem?

Polecane posty

Gość Obserwatorka

ani urody, ani charakteru, ani inteligencji

2 minuty temu, StaryLewak napisał:

wszystkie nacje słowiańskie to złodzieje, pijacy i k*rwy. polacy może i stoją ponad innymi takimi jak ukraińcy czy ruskie, ale to i tak podludzie.

nie jest dobrze to fakt,ale trochę przesadzasz.

1 minutę temu, StaryLewak napisał:

To nie żadna przesada. Dla całej populacji europy wschodniej byłoby lepiej aby ją zmieść z powierzchni ziemi choćby dlatego aby się nie męczyła sama ze sobą. Taki akt łaski.

tak jak wcześniej napisałem ze trochę przesadzasz to teraz muszę napisać ze kurewsko przesadzasz.sam nie mieszkam w polszy od nastu lat i mentalność ludzi w kraju w którym mieszkam podoba mi się o wiele bardziej,ale wciąż uważam ze w Polsce jest wiele wartościowych ludzi.

Przed chwilą, StaryLewak napisał:

I nie są oni nawet polakami, tylko mają pecha tutaj przebywać z tego czy innego powodu. 

no ci których znam i określam ich jako wartościowych są 100%towymi Polakami.

Gość 43 cm
9 minut temu, Gość Obserwatorka napisał:

ani urody, ani charakteru, ani inteligencji

No ładnie nam polki opisałaś. 

To po prostu masz inny system wartości.

Ciekawi mnie twój system wartości.Co ci zrobili aż tak złego ci Polacy ,Rosjanie i inni ze tak surowo ich oceniasz?

Zrezygnowali z wyższych wartości moralnych na rzecz konsumpcjonizmu.

A myślisz ze na zachodzie jest inaczej? Oświecę Cie.NIE

Gość szkoda szczempic ryj

Jest inaczej, bo środowiska lewicowe zwalczają konsumpcjonizm co raz bardziej. W polsce kościół katolski pasie siebie i swoje owieczki, a każdego kto się temu sprzeciwia ostracyzuje do takiego stopnia w którym jedynym rozwiązaniem jest s'a'm'o'b'ó'j's't'w'o. Prawdopodbnie najchętniej by przeszli do egzekucji, ale na szczęście wisi nad nimi jak kat prawo międzynarodowe.

O KUR/WA ALE DE/BIL 🤣

Jest inaczej, bo środowiska lewicowe zwalczają konsumpcjonizm co raz bardziej. W polsce kościół katolski pasie siebie i swoje owieczki, a każdego kto się temu sprzeciwia ostracyzuje do takiego stopnia w którym jedynym rozwiązaniem jest s'a'm'o'b'ó'j's't'w'o. Prawdopodbnie najchętniej by przeszli do egzekucji, ale na szczęście wisi nad nimi jak kat prawo międzynarodowe.

Kościół to rak to fakt,ale nie tylko w Polsce i krajach wschodniej europy.Czarni trzepią kasę tez na zachodzie ,a jako bonus budżet państw zachodnich  jest tez grabiony przez wyznawców allaha.

Tak, ale mimo wszystko nie jest tak mocno jak w polsce i tendencja jest spadkowa podczas gdy w polsce kościół z roku na rok staje się co raz bliższy świętej krowie.

Tez mnie to w...ia,ale nie wszyscy wrzucają co niedziela na kolanach na tace wiec nie określałbym wszystkich jako podludzi.BA nawet tych którzy na ta tace rzucają bym tak nie określił.Kazdy robi to co uważa za słuszne.Dopóki tobie tym krzywdy nie robi wy...e.jedyne co mnie naprawdę w...ia to to ze rzad daje tyle kasy tym czarnym łajzom i to ze są opłacani z kasy podatników którzy nie maja z nimi nic wspólnego poza tym ze byli ochrzczeni(bo babcia chciała)

Przed chwilą, StaryLewak napisał:

Rzucając na tacę robi krzywdę nie tylko każdemu w kraju ale i na całym świecie.

Dlaczego?Ludzie słabi tego potrzebują.Kiedyś mój kolega z pracy powiedział  mi ze jakby nie strach przed bogiem to zabiłby swojego sąsiada.Pomyśl sobie ile jest ludzi którzy byliby zdolni zabijać innych ludzi gdyby nie strach przed bogiem.Niech rzucają.

Idealnie opisałeś resentyment całego kościołą katolickiego.

Zawsze będzie lepiej zabić niż żyć w strachu. Kościół katolicki doprowadził do tego, że takie jednostki boją się zabić ze względu na karę metafizyczną, podczas gdy kara fizyczna jest im obojętna i są w stanie poświęcić swoją wolność a nawet życie abe osiągnąć cel który wcale nie musi być złem. Skąd mamy pewność że to twój znajomy byłby zły zabijając sąsiada? Może to tyran który każdego gnębi?

Nie przytrafiło się nic gorszego ludzkości niż kk. Albo ludzkość to przezwycięży, albo zginie.

Mam trochę inne zdanie niż Ty.

Myślę ze może nie KK,ale religia ogólnie przyczyniła się do tego ze przynajmniej w krajach dzisiaj określanych jako cywilizowanych nie odcinamy sobie głów.Religia to coś więcej niż sąd,policja i kat.Ludzie boja się boga i po części przestrzegają 10 przykazań ze strachu przed nim.Problem w tym ze dzisiaj już od najmłodszych lat wpajane jest dzieciom żeby nie zabijać nie kraść itd.Religia straciła sens bytu.No chyba ze....chcesz zarobić kasę (lub jesteś dzieciojebca)to wtedy jest najdoskonalsza metoda na osiągniecie celu.Niestety jest tez porównywalna do raka jak już wcześniej pisałem.Raz zachorujesz i ciężko się tego gówna pozbyć.

Kiedś pedofile byli linczowani przez samosądy, zgadnij dlaczego religie wprowadziły negatywną wartość moralna w stosunku do zabójstwa? Ale to tylko jeden z wielu powodów.

KK to nic innego jak dobrze zorganizowana mafia.Nikt i nic tego nie zmieni.Tak jak pisałem wcześniej.Ludzie tego potrzebują.Ale KK to nie wszystko,dzisiaj czytałem artykuł ,ze w samych Niemczech zaginęło od 2015 1200 dzieci uciekinierów z Syrii itd.Nikt ... nie wie gdzie te dzieci są.Potem trafiłem na artykuł ze wielu azylantów porywa dzieci tylko po to żeby przedrzeć się przez granice EU ,bo z dzieckiem łatwiej.Potem są  sprzedawane do Albanii i kosova na organy albo trafiają do Holandii czy Belgii do pedofilskich burdeli.W bani mi się to nie mieści.... w cywilizowanych krajach.Kazdy pedofil powinien skorzystac  z dobrowolnego programu 9mm+