Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza kobieta

Powodzenia ludziom na kafe i w życiu

Polecane posty

Gość Tajemnicza kobieta

Powodzenia ludziom na kafe i w życiu realnym.Dzięki Wam inaczej spojrzałam na pewne sprawy w swoim życiu..czasem się posmialam ,czasem wzruszyłam..Ale ciekawie spędziłam czas.Nie dajcie się podszywom,zawsze miejcie swoje zdanie i walczcie o siebie,swoje emocje,bliskich ludzi wokół siebie.Czasem warto,a czasem gdy się nie układa warto spojrzeć inaczej na siebie i innych.To mój ostatni wpis.Udzielac się tu nie będę,ale będę trzymać kciuki za ludzi przegranych,by wyszli na drogę..za tych szczęśliwych, by im się układało..I za tych,co pogubili się w swoim życiu..Mniej hejtu,wiecej uśmiechu i dystansu do życia i siebie.Pozdrawiam 

Gość Dobranoc

Dobranoc😥

Gość Dragoniaka

Boże ale sraka. 

Gość Dragoniaka

Boże ale sraka. 

Gość gosc6

Ja myślę, że jedna z normalniejśzych kobiet na kafe po wpisach na forum ..W końcu pewnie stwierdziła,że tu nie pasuje i ma rację. Kafe to wyzwiska,smuty  i romanse,kochanki w tle.Powodzenia w normalnym życiu, tu kazdy dostaje chopla.

10 minut temu, Gość gosc6 napisał:

Ja myślę, że jedna z normalniejśzych kobiet na kafe po wpisach na forum ..W końcu pewnie stwierdziła,że tu nie pasuje i ma rację. Kafe to wyzwiska,smuty  i romanse,kochanki w tle.Powodzenia w normalnym życiu, tu kazdy dostaje chopla.

Bo to trzeba traktować z przymrużeniem oka.