Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemSam

Dziewczyna mnie przekreśliła

Polecane posty

Gość NieWiemSam

Czy ja jestem jakiś zły?.Nie dawno rozstałem się z dziewczyną.Mieliśmy małą sprzeczke.Przeprosiłem.Nie raz i nie dwa ale chyba z tysiąc a ona nic nie ruszały ją moje przepraszam.Zmieniła się i stosunek do mnie.Nie chce mnie znać.A ja tak bardzo tęsknię kocham ją jak wariat.Codziennie dzwoniłem przepraszałem pisałem smsy.I nic...Zero jakiegoś odezwania się.Powoli psychicznie nie wytrzymywałem jak obłąkany ciągle o niej myślałem.Stawiałem na głowie żeby ze mną choć porozmawiała o naszej sprzeczce żeby mnie wysłuchała.Dała się przeprosić.I nic z tego...Załamałem się.Wczoraj kumpel mi powiedział że ona jest tak na mnie zła że nie chce mnie znać i co było dla mnie szokiem zablokowała w telefonie mój numer po prostu dała go jako spam.Wierze mu bo jego dziewczyna to przyjaciółka mojej ex.Mam pytanie czy możliwe jest żebym dzwonił i wysyłał do niej smsy i normalnie był sygnał i raport dostarczenia jak dała blokade spam?Czy ona te połączenia i wiadomośći mogła odczytać czy automatyczenie było to usuwane?Ja się nie znam na tym a chce wiedzieć czy ona je widziała bo zrobiła to celowo żebym się od niej odczepił.Jestem zrozpaczony bo ją kocham i nie wiem co robić chyba skończę ze sobą będzie wtedy spokój dla niej a dla mnie ulga...

Gość sylwia s
25 minut temu, Gość NieWiemSam napisał:

Czy ja jestem jakiś zły?.Nie dawno rozstałem się z dziewczyną.Mieliśmy małą sprzeczke.Przeprosiłem.Nie raz i nie dwa ale chyba z tysiąc a ona nic nie ruszały ją moje przepraszam.Zmieniła się i stosunek do mnie.Nie chce mnie znać.A ja tak bardzo tęsknię kocham ją jak wariat.Codziennie dzwoniłem przepraszałem pisałem smsy.I nic...Zero jakiegoś odezwania się.Powoli psychicznie nie wytrzymywałem jak obłąkany ciągle o niej myślałem.Stawiałem na głowie żeby ze mną choć porozmawiała o naszej sprzeczce żeby mnie wysłuchała.Dała się przeprosić.I nic z tego...Załamałem się.Wczoraj kumpel mi powiedział że ona jest tak na mnie zła że nie chce mnie znać i co było dla mnie szokiem zablokowała w telefonie mój numer po prostu dała go jako spam.Wierze mu bo jego dziewczyna to przyjaciółka mojej ex.Mam pytanie czy możliwe jest żebym dzwonił i wysyłał do niej smsy i normalnie był sygnał i raport dostarczenia jak dała blokade spam?Czy ona te połączenia i wiadomośći mogła odczytać czy automatyczenie było to usuwane?Ja się nie znam na tym a chce wiedzieć czy ona je widziała bo zrobiła to celowo żebym się od niej odczepił.Jestem zrozpaczony bo ją kocham i nie wiem co robić chyba skończę ze sobą będzie wtedy spokój dla niej a dla mnie ulga...

może zmieniła numer? tylko nie samobójstwo zwariowałeś? 

Gość gość

.

Gość Gość

Nie chce cie. Ogarnij się i skończ bredzić. Siłą nikogo nie weźmiesz. 

Gość NieWiemSam
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie chce cie. Ogarnij się i skończ bredzić. Siłą nikogo nie weźmiesz. 

Nie chce jej brać siłą...Chodzi mi o to że pisałem różne rzeczy niektóre takie że lepiej żeby tego nie przeczytała😅 i czy ona mimo tego że trafiały te wiadomości jako spam czy ona je odczytala?

Gość Gość

Zablokowanie nie pokazuje niczego. 

Gość vgość

Skoro nie chce Ciebie znać to czy jakieś znaczenie dla Ciebie to ma czy przeczytała czy nie? Dla mnie by nie miało 

Gość NieWiemSam
2 minuty temu, Gość vgość napisał:

Skoro nie chce Ciebie znać to czy jakieś znaczenie dla Ciebie to ma czy przeczytała czy nie? Dla mnie by nie miało 

No właśnie dla mnie ma dlatego założyłem temat

Gość vgość

A ma znaczenie to że nie chce Ciebie znać? Bo to powinno mieć kluczowe znaczenie. 

Gość NieWiemSam
Przed chwilą, Gość vgość napisał:

A ma znaczenie to że nie chce Ciebie znać? Bo to powinno mieć kluczowe znaczenie. 

A ma znaczenie że nie pytam czy chce mnie znać tylko o te je_ane wiadomości

Gość Gość

Wali tu desperatem. I to niezbyt zrównoważonym psychicznie. 

Gość NieWiemSam
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wali tu desperatem. I to niezbyt zrównoważonym psychicznie. 

O co wam chodzi?Ja chcę tylko wiedzieć czy da rade takie wiadomości przeczytać i tyle nie chce oceny mnie sytuacji i takie tam po co odpisujecie swoje morały

Gość Gość

Już dostałeś odpowiedź.

Gość gość

naklamala twojemu kumplowi, ze cie zablokowala.jak miales raporty do je odczytala.

Gość gosc

u mnie wiadomości sa mogę je odczytac Ale same się nie pojawiaja, polaczenia nie wiem 

Zapamiętaj ze doopa tez ma się starac i nie ma co byc wylewnym

Gość A ja wiem hehe😉

Nie tłumacz się.Co niektórzy muszą dodać swoje 3 grosze.Olać ich.Wiem o co ci chodzi.Jeżeli ona dała cie jako nr spam no to tak wiadomości u ciebie czyli raport jest dostarczenie a u niej automatycznie wiadomość leci do skrzynki filtry i tam jest ona może to odczytać i na bank to zrobiła.To tak jak na fb mesenger jak są wiadomości ignorowane to zapisują się w skrzynce inne czy proźby jakoś tak też wtedy odczytujesz ale druga osoba ma jako wiadomość wysłana nic więcej.Także masz odpowiedź da rade wiadomość spam odczytać zapisać i mieć na pamiątkę.

Gość NieWiemSam
5 minut temu, Gość gosc napisał:

u mnie wiadomości sa mogę je odczytac Ale same się nie pojawiaja, polaczenia nie wiem 

Zapamiętaj ze doopa tez ma się starac i nie ma co byc wylewnym

Rozumiem że masz kogoś zablokowanego w ten właśnie sposób i normalnie masz smsy od tej osoby czyli że ona je odczytala.

Gość gość

a co tam jej nawypisywales?

Gość NieWiemSam
3 minuty temu, Gość A ja wiem hehe😉 napisał:

Nie tłumacz się.Co niektórzy muszą dodać swoje 3 grosze.Olać ich.Wiem o co ci chodzi.Jeżeli ona dała cie jako nr spam no to tak wiadomości u ciebie czyli raport jest dostarczenie a u niej automatycznie wiadomość leci do skrzynki filtry i tam jest ona może to odczytać i na bank to zrobiła.To tak jak na fb mesenger jak są wiadomości ignorowane to zapisują się w skrzynce inne czy proźby jakoś tak też wtedy odczytujesz ale druga osoba ma jako wiadomość wysłana nic więcej.Także masz odpowiedź da rade wiadomość spam odczytać zapisać i mieć na pamiątkę.

No i to jest konkret dzięki wszystko już rozumiem 

Gość gość

no bo go nie zablokowala tylko dala do spamu to jasne ze przeczytala.

Gość NieWiemSam
Przed chwilą, Gość gość napisał:

a co tam jej nawypisywales?

Jak napisze zaraz zlecą się i morały będą mi prawić jak stare ku_wy pod kościołem😡

Gość NieWiemSam
1 minutę temu, Gość gość napisał:

no bo go nie zablokowala tylko dala do spamu to jasne ze przeczytala.

A to jest różnica?Blokować nr i spam wiadomości czy wiadomości też da się zablokować jak połączenia że po 2 sygnałach poczta głosowa

Gość NieWiemSam

Ja już znowu ku_wa nie wiem😡

Gość NieWiemSam

Zrobiłem wała i jest teraz ch_jnia.Myślałem że jak jest ta blokada czy spam czy filtr i ch_j wie co że tego nie da rady odczytać😡Jestem skończony ku_as i ch_midło

Gość parassolka
3 godziny temu, Gość NieWiemSam napisał:

może numer zmieniła?

Gość NieWiemSam
15 minut temu, Gość parassolka napisał:

może numer zmieniła?

Ma cały czas ten sam.Gdyby zmieniła numer nie wysłał bym wiadomości

Gość Gość

Nie nadajesz sie do związku. 

Gość prawda

Z telefonami jest różnie.Ja się nie znam a ciągle mi ktoś sciąga informacje z telefonu, przerywa rozmowy i inne sprawy. Może jest tak, że komuś zlależy żebyście nie mieli kontaktu,taka perfidna manipulacja i intryga.

Gość gosc
7 godzin temu, Gość NieWiemSam napisał:

Ja już znowu ku_wa nie wiem😡

A co napisałeś? U mnie sie da serio w opcjach wiadomości jest flirt przeciw nekaniu i tam wszystko trafia, mam huawei

Gość gosc
7 godzin temu, Gość NieWiemSam napisał:

Rozumiem że masz kogoś zablokowanego w ten właśnie sposób i normalnie masz smsy od tej osoby czyli że ona je odczytala.

Mam zablokowany spam od jakichs wrozek etc i mogę