Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oooooopium

Bardzo mi smutno

Polecane posty

Gość Oooooopium

Nie stać mnie na psychologa. Chce umrzeć.  To przynajmniej można za darmo zrobić...........kochałam złudzenia a dziś już ich nie mam. Życie boli. 

Gość Peezda
1 minutę temu, Gość Oooooopium napisał:

Nie stać mnie na psychologa. Chce umrzeć.  To przynajmniej można za darmo zrobić...........kochałam złudzenia a dziś już ich nie mam. Życie boli. 

Dlaczego ich już nie ma ? Co się stało ?

Gość Gość

Na NFZ. 

Gość Oooooopium

Na NFZ jest ktoś z rodziny ludzi z mojej pracy. Nie wierzę w tajemnicę lek.,a nie mogą się dowiedzieć o moim leczeniu ...tj.mala miejscowość...nie ma innych na NFZ. 

Zludzenia......to m.in.ludzie,których ja kochałam a  ja byłam tylko pionkiem w ich grze lub podnóżkiem, z czego lata całe nie zdawałam sobie sprawy. Byłam głodna uczuc i brałam za dobrą monetę wszystko co przypominało przyjaźń.  Niestety tylko PRZYPOMINAŁO. Straciłam złudzenia, bo dojrzałam w końcu. 

Gość Gość

To chyba normalne wraz z wiekiem. Tylko się cieszyć i wyciągać wnioski. 

Gość jon hukh

napierd./alaj co wieczór rózaniec i nie myśl o seksie bo jeszcze pójdziesz do piekła. Twoje problemy uczuciowe nie sa nawet zauwazalne na drodze krzyza innych tak małe są........nie mas zpojecia co jeszcze moze cie spotkac w systemie. Mni eładuja do piekła w tvnie.