Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modlę się zeby cię spotkało wszystko co wyrządziłeś innym osobom

Polecane posty

Gość gość

Żebyś nie musiał cierpieć po śmierci. A było tego sporo. Nie będziesz szczęśliwy. 

Gość gość

.

Gość Gość

Do autora/ki

nie życz nikomu  źle bo to ciebie  tp wróci.

Gość gość

Wróci do ciebie zło jakie wyrządziłeś, karma, czy jak to sobie tam nazywasz. To ty jesteś winny, więc mnie nic złego nie spotka. 

Gość 68854699lkj

Zostaw Bogu sprawiedliwość ..nie zycz innym zle

Gość gość

Miłosierdzie Boga jest wielkie, ale i Sprawiedliwość Boga jest wielka. 

Gość często

Najgorzej ,jak człekokształtni mają o dobie mniemanie ,że są bogami a tak jest

Gość gość
2 godziny temu, Gość 68854699lkj napisał:

Właśnie mozna modlić sie można o sprawiedliwość. Ze złorzeczeniem nie ma to nic wspólnego. 

Gość prawda

Można się też modlić by umieć szczerze z serca wybaczyć . Ciężko rozszarpanemu to zrobić ale wszyscy przecież wiedzą lepiej. 

Gość prawda

Startowy ty tak o stalkerach filmujących  co?

Gość gość
15 godzin temu, Gość prawda napisał:

Można się też modlić by umieć szczerze z serca wybaczyć . Ciężko rozszarpanemu to zrobić ale wszyscy przecież wiedzą lepiej. 

Dlaczego mam wybaczać, jeśli dalej jestem krzywdzona? Ode mnie wymagasz modlitwy o wybaczenie, a ty uważasz że możesz dalej czynic zło??? Nic takiego nie ma w Ewangelii. Poza tym nie mam obowiązku być święta i będę się bronić dostepnymi środkami. Niech cie spotka wszystko co wyrządziłaś mnie oraz innym ludziom. Duzo złego ci życzę. 

Gość gość
14 godzin temu, Gość prawda napisał:

Startowy ty tak o stalkerach filmujących  co?

Gdzie są te filmy, gdzie je można zobaczyć? 

Gość gość
17 godzin temu, Gość 68854699lkj napisał:

Zostawiam Bogu sprawiedliwość, niech cię spotka z jego ręki. 

Gość palec do palca
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Dlaczego mam wybaczać, jeśli dalej jestem krzywdzona? Ode mnie wymagasz modlitwy o wybaczenie, a ty uważasz że możesz dalej czynic zło??? Nic takiego nie ma w Ewangelii. Poza tym nie mam obowiązku być święta i będę się bronić dostepnymi środkami. Niech cie spotka wszystko co wyrządziłaś mnie oraz innym ludziom. Duzo złego ci życzę. 

Miej miłosierdzie dla niego ,siebie i całego świata. Karma i tak wraca. Lepiej nie bądź cyniczna i arogancka. Wybacz i pomódl się raczej o to, żeby się naprawił. Nie odgrywaj się, nie warto. 

Gość OsiemJeden

Szczerze mowiac to dobrze wam tak wszystkim,niszczyliscie mi zycie od zarania dziejow wiec los sprawil ze mialem okazje sie zemscic i was naoszukiwac...Wczesniej zalowalem i mialem wyrzuty sumienia a teraz gdy wiem wszystko nie zaluje.

Gość OsiemJeden

Moje zycie bylo juz niszczone i akcje destrukcyjne byly przeprowadzane juz duzo wczesniej zanim los sprawil ze mialem przypadkowo okazje sie na was zemscic wiec teraz wiedzac wszystko wcale nie zaluje a nawet ciesze sie ze opatrznosc dala mi szanse na zemste.

Gość fgc

Na kim się mścisz.?

Gość OsiemJeden

Dlaczego nikt na tym forum nie napisze ze moje zycie bylo niszczone od kilkunastu lata gdy przypadkowo sie zemscilem(nawet nie wiedzac o tym) to jest wielka afera i lament...Dobrze wam tak.

Gość gość
39 minut temu, Gość palec do palca napisał:

Miej miłosierdzie dla niego ,siebie i całego świata. Karma i tak wraca. Lepiej nie bądź cyniczna i arogancka. Wybacz i pomódl się raczej o to, żeby się naprawił. Nie odgrywaj się, nie warto. 

A ty sie nawróć i przestań krzywdzic ludzi. Masz cos na sumieniu, bo inaczej byś się tu nie wtrąciła. Cyniczny to jest ktoś kto czyni zło i uważa, że ma prawo, tak jak ty. Otóż jesteś błędzie, NIE MASZ DO TEGO PRAWA. Jesteś bezczelna i zadufana w sobie, a karma wróci do ciebie. 

Gość żegnam trolle karmcie się

Taaa, widać po waszych wpisach jak ujadacie. Nie wiem o czym piszesz  pisząc NIE MASZ PRAWA wyprowadzę cię z błędu mam prawo , prawnie dobrać się do skóry takich jak ty, którzy niszczyli latami.A karmę zeżryj sam/a za to co robiłeś/aś. Koniec dyskusji , sprawę dokończę

Gość Gość

Widzę,że sumienia nie dają wam spokoju i dobrze , niech was ta krzywda dusi i do konca waszych dni stoi wam przed oczami ! Pragniecie przebaczenia ? Z pewnością, inaczej nie byłoby takich tematów ! Wcielacie się w ofiary swoje, żeby tylko sobie ulżyć ? Z czasem to się nasili , trzeba było przewidzieć  

Gość żegnam trolle karmcie się

Nie zakładam ,żadnych tematów kopie stalkerów z możliwościami służbowymi i technicznymi.

Wątek podpisany przez ohyda też jest stalkerski,zastanawiam się z jakiego wydziału ,resortu to coś pisało.Jak tam prowokacje?

Gość gość
8 minut temu, Gość żegnam trolle karmcie się napisał:

Nie zakładam ,żadnych tematów kopie stalkerów z możliwościami służbowymi i technicznymi.

Wątek podpisany przez ohyda też jest stalkerski,zastanawiam się z jakiego wydziału ,resortu to coś pisało.Jak tam prowokacje?

Z dziupli na rozrywce i z  myśliwskiej 

Gość gość
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Widzę,że sumienia nie dają wam spokoju i dobrze , niech was ta krzywda dusi i do konca waszych dni stoi wam przed oczami ! Pragniecie przebaczenia ? Z pewnością, inaczej nie byłoby takich tematów ! Wcielacie się w ofiary swoje, żeby tylko sobie ulżyć ? Z czasem to się nasili , trzeba było przewidzieć  

Akurat ja nie mam na sumieniu żadnych ofiar. Jeśli masz inne zdanie, to spotkamy sie w sądzie. 

Gość prawda

O dziupli i myśliwskiej była mowa na Onecie 

Gość Stalker

Co to jest niszczone życie ? To znaczy że co ?