Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benia

DLACZEGO FACECI NIE POTRAFIĄ PRZEPRASZAĆ???

Polecane posty

Gość Benia

...nie stać was nawet na słowo przepraszam jak żle zrobiliście..nie macie jaj powiedzieć tego komuś w oczy...tylko krzywdzicie,ranicie innych..mścicie się na uczciwych ,fajnychkobietach..a o tych zeszma/conych,pustych, co przeskakują z łóżka do łóżka jak pchła ,w te łatwe co rozkładają nogi na pstryknięcie palcem,jeszcze się nie rozwiodła a już ma innego to poematy w necie wypisujecie..

Żal mi was,bo dopiero na starość zrozumiecie może co to znaczy wartościowa kobieta..ale wtedy u waszego boku wciąż bedzie jakaś bez klasy kobieta..taka,co dla kuta/sa w domu zrobi wszystko byle portki były..

Gość porażka panowie

Bo są egoistami..albo dup/kami..nie mają odwagi albo jadą na 10frontów i gubią się z kim co gdzie..

Gość Dragon do odpowiedzi

Spytaj Dragona..on powinien znac odpowiedż z meskiego punktu widzenia...

Gość ech

Potrafimy. Ale do tego trzeba normalnego mężczyzny, a nie d00pka. Tak więc znajdźcie sobie normalnego.

To kobiety mają większy problem z przepraszaniem. Zawsze znajdziecie jakąś pokrętną logikę, byle tylko nie była wasza wina.

Gość Bimba

Potrafią tylko nie chcą!!!

Gość bezsens

I tu Ciebie koleś rozczaruję...wyciagałam rękę do kogoś, kto mnie bardzo skrzywdził..wciagnął w swoje chore gierki,sama się odegrałam i chciałam podać rękę..oboje byliśmy winni...i co?????miał to w dup/ie...nawet nie było go stac na spotkanie twarzą w twarz

Gość Biiiggiiirl

Normalni męscy przyzwoici potrafią tylko tchórze bez honoru i jaj krzywdzą i zachowują się jakby nic się nie stało

Gość ech
2 minuty temu, Gość Bimba napisał:

Potrafią tylko nie chcą!!!

Normalni robią to, kiedy mają za co przepraszać.

Ale wy wolicie przystojnych d00pków, którzy mają was gdzieś i zdziwione, że was nie przepraszają.

Gość kIkI#*

Bo mają swoją zasraną dumę.Zrobią źle wiedzą o tym ale ich honor jest ważniejszy niż skrzywdzona kobieta.Nie dość że są plotkarzami to jeszcze fochacze i uparciuchy.Mężczyźni są jacyś inni...Kobiety mają z nimi ciężko ale bez nich jest jeszcze gorzej.

Gość bezsens

Ja też mam dumę..ale porafię przyznać się do swojej winy i choc na koniec zachować klasę..A tu byłam upokarzana,wyśmiewana,,nie dałam się,odegrałam i wyszło,że to ja jestem francowata..a PAN IDEAŁ..bo przeciez on nic nikomu nie zrobił..Rozczarował mnie sobą definitywnie...........

Gość nie mam sił na nick

Przeżyłam coś podobnego..przykre,ale prawdziwe.......

Gość Gość
30 minut temu, Gość kIkI#* napisał:

Bo mają swoją zasraną dumę.Zrobią źle wiedzą o tym ale ich honor jest ważniejszy niż skrzywdzona kobieta.Nie dość że są plotkarzami to jeszcze fochacze i uparciuchy.Mężczyźni są jacyś inni...Kobiety mają z nimi ciężko ale bez nich jest jeszcze gorzej.

Honor nie pozwoliłby im krzywdzić kobiety,  wiec nie honor przeszkadza przeprosić a pycha.

Gość Wiem co mówię

Wszystkim Wam odpowiem jedno: Nie zadawajcie się z facetami - dupkami. Poszukajcie mężczyzny. Powodzenia.

2 godziny temu, Gość Benia napisał:

...nie stać was nawet na słowo przepraszam jak żle zrobiliście..nie macie jaj powiedzieć tego komuś w oczy...tylko krzywdzicie,ranicie innych..mścicie się na uczciwych ,fajnychkobietach..a o tych zeszma/conych,pustych, co przeskakują z łóżka do łóżka jak pchła ,w te łatwe co rozkładają nogi na pstryknięcie palcem,jeszcze się nie rozwiodła a już ma innego to poematy w necie wypisujecie..

Żal mi was,bo dopiero na starość zrozumiecie może co to znaczy wartościowa kobieta..ale wtedy u waszego boku wciąż bedzie jakaś bez klasy kobieta..taka,co dla kuta/sa w domu zrobi wszystko byle portki były..

Takich wybierasz, a później na podstawie własnych doświadczeń generalizujesz.

Miast wyrzekać na genus masculinum puknij się w pustą makówkę i przyjrzyj się swoim preferencjom.

Gość Gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Takich wybierasz, a później na podstawie własnych doświadczeń generalizujesz.

Miast wyrzekać na genus masculinum puknij się w pustą makówkę i przyjrzyj się swoim preferencjom.

To nie jej prefetencje a można powiedzieć, że  statystyczny wynik.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie jej prefetencje a można powiedzieć, że  statystyczny wynik.

Serio? Możesz się wtedy podzielić metodologią wg której której zebrałaś wyniki? Dobierałaś sobie partnerów wg podwójnej ślepej próby? Uważam że wątpię.

Spotkałem tylko jedna intelektualnie uczciwą kobietę, ktoś przyznała, że dobierała sobie przystojnych drani. I powiedziała, że generalnie kobiety tak mają. Ale miała 50 lat

Aniś inteligentna ani z klasą, mimo że się na nią napierasz.

Gość Gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Serio? Możesz się wtedy podzielić metodologią wg której której zebrałaś wyniki? Dobierałaś sobie partnerów wg podwójnej ślepej próby? Uważam że wątpię.

Spotkałem tylko jedna intelektualnie uczciwą kobietę, ktoś przyznała, że dobierała sobie przystojnych drani. I powiedziała, że generalnie kobiety tak mają. Ale miała 50 lat

Aniś inteligentna ani z klasą, mimo że się na nią napierasz.

Oceniłeś i sklasyfikowales mnie po tym jednym poście,  który tu napisałam? Sądzę,  że mentalistą nie jesteś, :wiec został tylko głupiec, bo mądry by tak nie zrobił,  a skoro nim jesteś opinia twa ma taką wartość jak każda opinia głupca. Ku refleksji.

Gość Autorka

Fajnie,że temat wzbudził takie kontrowersje...mężczyźni przepraszają..du/pki nie..od dziś szukam tylko mężczyzn

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Oceniłeś i sklasyfikowales mnie po tym jednym poście,  który tu napisałam? Sądzę,  że mentalistą nie jesteś, :wiec został tylko głupiec, bo mądry by tak nie zrobił,  a skoro nim jesteś opinia twa ma taką wartość jak każda opinia głupca. Ku refleksji.

I właśnie dlatego nie przejmuje się twoją.

Gość Ta głupia

A ja przez jednego takiego mam depresję..duże problemy ze zdrowiem..tak mnie zniszczył..nienawidzę go.......a nawet nie było go stać na przepraszam,że krzywdziłem,..

Gość tragedia

czuje się jakby czołg po mnie przejechał...dosłownie..tak bardzo boli mnie głowa jakby była zmiażdzona jakas część w środku..wiem,że to przez niego,,tak mnie zniszczył psychicznie..i wy faceci gadacie o przeprosinach...śmiech przez łzy

Gość gość

Chyba coś się poieszało , to kobiety nie umią, są manipulatorkami, nawet zdrade usprawiedliwią że to misiu nawalił i przez niego to wszystko, zawsze znajdą sobie wytłumaczenie. Kiedyś znany seksuolog powiedział że zdradzająca kobieta znajdzie tysiące sposobów na wytłumaczenie zdrady że to nie jej wina i sobie ją usprawiedliwi a nastepnie będzie tak długo wszystkim powtarzać że zaczną wierzyć jej. Juz Gebels powiedział że 1000 razy powtarzane kłamstwo staje sie prawdą. Nawet jak pokaże sie kobieicie że nie ma racji to nie przyzna się do błędu tylko strzeli focha że ktoś śmiał jej udowodnić że kłamała. Nawet teraz usiłują wówić że mężczyzni nie potrafą przeprosić jak się pomylili, propaganda .

normalnyjejstem

Gość gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Chyba coś się poieszało , to kobiety nie umią, są manipulatorkami, nawet zdrade usprawiedliwią że to misiu nawalił i przez niego to wszystko, zawsze znajdą sobie wytłumaczenie. Kiedyś znany seksuolog powiedział że zdradzająca kobieta znajdzie tysiące sposobów na wytłumaczenie zdrady że to nie jej wina i sobie ją usprawiedliwi a nastepnie będzie tak długo wszystkim powtarzać że zaczną wierzyć jej. Juz Gebels powiedział że 1000 razy powtarzane kłamstwo staje sie prawdą. Nawet jak pokaże sie kobieicie że nie ma racji to nie przyzna się do błędu tylko strzeli focha że ktoś śmiał jej udowodnić że kłamała. Nawet teraz usiłują wówić że mężczyzni nie potrafą przeprosić jak się pomylili, propaganda .

normalnyjejstem

jejsteś nienormalny skoro o sobie piszesz normalny a ten znany seksuolog to mężczyzna, który nie potrafi przepraszać i tyle

Gość Bunkier auuu

Potrafią przepraszać, ja swoją przepraszałem ostatnio od 5 dni, przyznałem się do błędu, bo wiem że nabroiłem, a ona nic, powiedziała że przeprosin nie przyjmie, i tak żyję w zawieszeniu

Gość Bunkier auuu

A wiecie czemu przeprosin nie przyjmuje ? Bo ona chce wojny, mówię że chcę ugasić ogień, a ona dolewa oliwy, jak tu zyć

Gość Bunkier auuu

A fakt, przeprosić to jest duża umiejętność, nie każdy potrafi przyznać się do błędu, każdy ma swój honor, nauczcie się tej umiejętności i zobaczycie że świat będzie lepiej wyglądał

Gość Bunkier auuu

Była żona mojego brata do dziś nie chce go przeprosić że go zdradzała, pal jej licho

Gość Darek

Przepraszam oznacza ze mam reflejse,swiadomosc.A tak po ludzku znaczy-jestem kulturalny,empatyczny i na poziomie.Dla Faceta pewnego i swiadomego to napewno nie ujma i oznaka slabosci-tak pomysli tylko blazen .

Gość szkoda gadać
23 godziny temu, Gość Autorka napisał:

Fajnie,że temat wzbudził takie kontrowersje...mężczyźni przepraszają..du/pki nie..od dziś szukam tylko mężczyzn

To szukaj, tylko nie patrz na wygląd, bo możesz wielu mężczyzn przegapić.