Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość P.

Szkoda, że nie spotykam Ciebie A.

Polecane posty

Gość Gość P.

Nie widuję Ciebie A. Nawet nie wiem gdzie pracujesz, pewnie mieszkasz z jakimś facetem...Szkoda, że nigdy nie porozmawialiśmy szczerze, że nie byliśmy razem, więc na prawdę nie wiesz jaki jestem ani Ja jaka Ty... oboje zbyt dumni, oboje zamknięci w sobie, tylko że Ja nie spotykałem się z nikim, Ty tak bo nieraz widziałem Ciebie z facetem... chciałbym z Tobą porozmawiać, na to już wygląda że raczej za późno. Tęsknię za Tobą A. i fajnie byłoby się przytulić...marzenia:( smutno i tyle...chyba mam depresję... praca dom czasem treningi... zmęczenie...brak nadziei:( a inni mówią taki fajny facet, ale niestety mam niską samoocenę...wszystkiego dobrego A. Gdziekolwiek jesteś... szkoda, że nie przy moim boku...

Gość Gosc

Konradku damy rade. Bedzie dobrze

Gość Gość P.
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Konradku damy rade. Bedzie dobrze

To nie Konrad!

Gość A..a

Proszę, napisz jej imię. 😞

Gość A ....

A Ty to Piotr, Paweł, Przemek A może Paulina???

Gość A..a

Tak bardzo mi to przypomina moją historię. Ale wiem, że to tylko zbieg okoliczności.  Mimo wszystko życzę Ci aby przynajmniej Twoja historia zakończyła się dobrze. U mnie na serio już za późno, ale jeżeli Ty masz jakąkolwiek szansę to wykorzystaj ją. Zrób jakikolwiek, nawet najmniejszy krok w stronę swojej A. 

Gość Gosc

Ale tobie ta Andzia w głowie zawróciła. Andzia i Andzia...

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ale tobie ta Andzia w głowie zawróciła. Andzia i Andzia...

Ja stawiam Ameba..nazwisko umyslowa

Gość Gość P.
1 godzinę temu, Gość A .... napisał:

A Ty to Piotr, Paweł, Przemek A może Paulina???

Moje imię to Piotr.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość A..a napisał:

Tak bardzo mi to przypomina moją historię. Ale wiem, że to tylko zbieg okoliczności.  Mimo wszystko życzę Ci aby przynajmniej Twoja historia zakończyła się dobrze. U mnie na serio już za późno, ale jeżeli Ty masz jakąkolwiek szansę to wykorzystaj ją. Zrób jakikolwiek, nawet najmniejszy krok w stronę swojej A. 

Anna G..j czy to Ty?

Gość Gość P.

Proszę, napisz jej imię. 😞

Czemu chciałabyś znać Jej imię skoro napisałaś, że u Ciebie już za późno, a jeżeli to Ty:( kto wie...

Gość Gość P.

Nigdy nie jest za późno jak się coś mocno pragnie...

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość P. napisał:

Nigdy nie jest za późno jak się coś mocno pragnie...

Twoje imię jest na literkę P.?

Gość Gość P.

Napisałem wcześniej, mam na imię Piotr, jestem autorem wątku...

Gość A..a

U mnie za późno bo nie odwzajemniłam w porę uczuć kogoś kto o mnie zabiegał. Delikatnie i subtelnie, ale jednak. Chciałabym z nim porozmawiać i zapytać o tyle rzeczy... zachowywałam się tak jakby był mi całkowicie obojętny. To na pewno nie ja bo Twoje imię się nie zgadza. 😉 ale historia podobna. Mam nadzieję, że Wasze drogi się jeszcze zejdą 🙂

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość A..a napisał:

U mnie za późno bo nie odwzajemniłam w porę uczuć kogoś kto o mnie zabiegał. Delikatnie i subtelnie, ale jednak. Chciałabym z nim porozmawiać i zapytać o tyle rzeczy... zachowywałam się tak jakby był mi całkowicie obojętny. To na pewno nie ja bo Twoje imię się nie zgadza. 😉 ale historia podobna. Mam nadzieję, że Wasze drogi się jeszcze zejdą 🙂

Spadaj A..on ma inną.. zmarnowalas szansę..sorry dziecino

Gość Asia ;-)
2 godziny temu, Gość Gość P. napisał:

Nie widuję Ciebie A. Nawet nie wiem gdzie pracujesz, pewnie mieszkasz z jakimś facetem...Szkoda, że nigdy nie porozmawialiśmy szczerze, że nie byliśmy razem, więc na prawdę nie wiesz jaki jestem ani Ja jaka Ty... oboje zbyt dumni, oboje zamknięci w sobie, tylko że Ja nie spotykałem się z nikim, Ty tak bo nieraz widziałem Ciebie z facetem... chciałbym z Tobą porozmawiać, na to już wygląda że raczej za późno. Tęsknię za Tobą A. i fajnie byłoby się przytulić...marzenia:( smutno i tyle...chyba mam depresję... praca dom czasem treningi... zmęczenie...brak nadziei:( a inni mówią taki fajny facet, ale niestety mam niską samoocenę...wszystkiego dobrego A. Gdziekolwiek jesteś... szkoda, że nie przy moim boku...

Ale pięknie o Niej napisałeś. Jestem pewna, że gdyby dostała takiego smsa (usuń "niską samoocenę" itp.😉), to zechciałaby Cię bliżej poznać 😁 Twój post świadczy o tym, że jesteś facetem o wielkim sercu ❤ Smutne jest to, że poddajesz się bez walki. Nawet nie masz pewności, że Ona jest w związku. Z góry życzyłeś Jej wszystkiego dobrego. To zabrzmiało jak pożegnanie... A może szczęście jest na wyciągnięcie ręki, bo Ona właśnie na kogoś takiego jak Ty czeka? Jeśli uważasz, że jest miłością Twojego życia, to warto się przełamać i zaryzykować. Powodzenia 🍀😁

Gość Gosc

Faceci to czasem tchórze..wypisuja coś w necie,a w oczy lub chociaż komuś osobiście nie napiszą..nie powiedzą.. skąd ona ma wiedzieć że Ty coś do niej..Tu na kafe milion A..widzisz i jakieś Asie  i inne na A chętne się zleciały..Sorry,to nie do was,to do niej..

Gość Gość P.

Słowa te kierowałem do pewnej Agnieszki... raczej tego nie przeczyta... mało prawdopodobne...:(

Gość Asia ;-)
6 minut temu, Gość Gość P. napisał:

Słowa te kierowałem do pewnej Agnieszki... raczej tego nie przeczyta... mało prawdopodobne...:(

Zawsze możesz jej o tym powiedzieć 😊 Wszystko w Twoich rękach 

Gość Gisc
3 godziny temu, Gość Asia 😉 napisał:

Zawsze możesz jej o tym powiedzieć 😊 Wszystko w Twoich rękach 

Czekamy na dobry final

Gość Gość Nie Za Pozno
4 godziny temu, Gość A..a napisał:

A twój jest już zajęty? Bo jak nie to na nic nie jest za późno !