Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bìcu

Wiem, ze 99 % kobiet to zło, okrutne materialistki i puszczalskie lecz mimo to jestem optymistą

Polecane posty

Gość Bìcu

Może kiedyś znajdę tę jedną na milion,  dobrą, monogamistkę, życzliwą i posiadającą uczucia wyższe,  a wtedy w końcu zniknę z rynku matrymonialnego, rynku na którym nigdy nie chciałem się znaleźć.  I będę do końca życia z tą jedną kobietą.Większość kobiet mnie po prostu odrzuca. 

Docelowo liczy się biały związek i uczucia,  kobiety mnie zaczęły juz tak odpychać,  że już nie chce oglądać filmów ani zdjęć z nagimi kobietami.  może z tą jedną kobietą bym się przemógł ewentualnie. 

Gość marawstala

No ok. znajdziesz ale co z tego jak sam życzliwy nie jestes... Za dużo w Tobie nienawiści do kobiet : ) 

Gość Jan
5 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Docelowo liczy się biały związek i uczucia,  kobiety mnie zaczęły juz tak odpychać,  

Myślisz o związku z transką na żeńskich hormonach po operacyjnym wstawieniu implantów piersi i amputacji jąder z worka mosznowego? Zero ryzyka ciąży? Tylko, że wtedy koniecznym będzie Twoje przestawienie się na ssanie. Czy to dla Ciebie wielka ujma?

Gość Gość

A 99% facetów to klamcy, ruchacze, kobieciarze, prostaki, agresorzy, alkoholicy, manipulanci, mamisynki...

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Może kiedyś znajdę tę jedną na milion,  dobrą, monogamistkę, życzliwą i posiadającą uczucia wyższe,  a wtedy w końcu zniknę z rynku matrymonialnego, rynku na którym nigdy nie chciałem się znaleźć.  I będę do końca życia z tą jedną kobietą.Większość kobiet mnie po prostu odrzuca. 

Docelowo liczy się biały związek i uczucia,  kobiety mnie zaczęły juz tak odpychać,  że już nie chce oglądać filmów ani zdjęć z nagimi kobietami.  może z tą jedną kobietą bym się przemógł ewentualnie. 

Dziękuję za to,że uswiadomiles mi,że jestem w tym 1%.Fajnie być innym od reszty.Powodzenia.Takie kobiety istnieją..jestem przykładem 😊

Gość Gość

Skad niby masz dane o tych 99%?

Moze 99% z ktorymi TY sie spotykales? Tu bym byla sklonna sie zgodzic z Twoja teoria.

Jest mnostwo dziewczyn madrych, zyczliwych i wrazliwych (te raczej nie wisza na portalach) lecz niestety nie beda zainteresowane takim maruderem i pesymista jak Ty.

Chyba wiec w tobie tkwi problem, ze przyciagasz takie a nie inne typy.

Tak czy siak, zycze powodzenia.

Gość Bìcu

Tylko chciałem sprostować,  że chodzi mi o obrzydzenie tym jakie kobiety są i się zachowują i mimo że podobają mi się kobiece ciała to jednak postanowiłem że nie chcę już ich oglądać nawet na zdjęciach,  wiedząc jakie są naprawdę jestem rozczarowany. Zło może i bosko wyglądać,  ale j tak trzeba go unikać.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bìcu napisał:

Tylko chciałem sprostować,  że chodzi mi o obrzydzenie tym jakie kobiety są i się zachowują i mimo że podobają mi się kobiece ciała to jednak postanowiłem że nie chcę już ich oglądać nawet na zdjęciach,  wiedząc jakie są naprawdę jestem rozczarowany. Zło może i bosko wyglądać,  ale j tak trzeba go unikać.

Klemens Aleksandryjski?😅

Gość Jan
12 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Zło może i bosko wyglądać,  ale j tak trzeba go unikać.

To może rzeczywiście wejdź na serwis ashemaletube. Dla mnie ohydztwo, ale skoro masz taką pasję, o nie mnie Ciebie w tym zatrzymywać.

Gość Pioter
37 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Wal sie na ryj smieciu uwazasz sie za ... wie co i wymagasz od innych czegos, jednoczesnie soba nie reprezentujac nic. A tak w ogole to po kiego ...a to piszesz, szukasz taniej atencji?????

Gość Gość

Bic to przegryw i stulejarz. Zakłada takie tematy od lat bo musi czymś zapełnić swoją egzystencjalną pustkę.

Gość Bìcu

Mimo że jestem bardzo rozczarowany kobietami i podjąłem desperackie kroki,  które dostarczą mi fizycznego cierpienia ( brak kobiecego ciała) to oczywiście orientacji nie da się zmienić. A chciałbym,  może życie byłoby lepsze i łatwiejsze.... Ale wolę jednak nie próbować.  ani nawet o tym nie myśleć,  bo zwymiotuję mimo szczerej sympatii do LGBT .. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Mimo że jestem bardzo rozczarowany kobietami i podjąłem desperackie kroki,  które dostarczą mi fizycznego cierpienia ( brak kobiecego ciała) to oczywiście orientacji nie da się zmienić. A chciałbym,  może życie byłoby lepsze i łatwiejsze.... Ale wolę jednak nie próbować.  ani nawet o tym nie myśleć,  bo zwymiotuję mimo szczerej sympatii do LGBT .. 

Skoro tylko seks ci w głowie to idź na dziffki. Po to one są żeby nawet przegryw mógł zamoczyć.

Gość Bìcu
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skoro tylko seks ci w głowie to idź na dziffki. Po to one są żeby nawet przegryw mógł zamoczyć.

Biedna istoto nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Bìcu napisał:

Biedna istoto nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem...

Sam siebie nie umiesz rozczytać. Najpierw pitosz o białym związku, a tu nagle pojawia się potrzeba kobiecego ciała. Albo sam nie wiesz czego chcesz albo wszystko wymysły zrobione dla atencji. Obstawiam to drugie.

Gość Bìcu
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Sam siebie nie umiesz rozczytać. Najpierw pitosz o białym związku, a tu nagle pojawia się potrzeba kobiecego ciała. Albo sam nie wiesz czego chcesz albo wszystko wymysły zrobione dla atencji. Obstawiam to drugie.

Potrzeba kobiecego ciała istnieje, tyle że jest tłumiona przez obrzydzenie dla zachowania i charakteru kobiet. Cały czas o tym piszę.. 

Mimo że chcę i pragnę, to jednak z powodów duchowych i w imię wyższych ideałów odmawiam.To mój protest przeciwko niesprawiedliwości i złu tego świata.  koniec, kropka...

Gość hrererhe
1 godzinę temu, Gość Bìcu napisał:

widzisz jak ci marawstała odpisała masz dużo nienawiści do kobiet bo śmiesz wytykac ich fałsz i zakłamanie. oj nigdy ty nie posiądziesz dziewczyny 😄  masz je wielbić i mowic ze sa piękne i spokojne mimo ze się puszczają i ujowo prowadzą, masz im mowic ze nic się nie dzieje!!! tylko wtedy spotkasz kobiete swojego zycia ale tak jak mowie Masz zyc w fałszu i manipulować tak jak one opinią publiczną 

Gość gość

Coś mi sie zdaje, że ty to se, autor, już nie porochasz.... ja se przynajmniej porochałem, zanim doszedłem do tych samych wniosków co ty. 😉 ,

Gość Gość
5 minut temu, Gość Bìcu napisał:

Potrzeba kobiecego ciała istnieje, tyle że jest tłumiona przez obrzydzenie dla zachowania i charakteru kobiet. Cały czas o tym piszę.. 

Mimo że chcę i pragnę, to jednak z powodów duchowych i w imię wyższych ideałów odmawiam.To mój protest przeciwko niesprawiedliwości i złu tego świata.  koniec, kropka...

Kolejny bełkot. Kto normalny łączy pogardę do kogokolwiek z wyższymi ideami (tylko jakimi???) . Potrzeby duchowe można realizować samemu. A tak nie cierpisz kobiet to twoja obecność jest bezsensowna. Jak człowieka coś obrzydza to powinien tego unikać. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość hrererhe napisał:

widzisz jak ci marawstała odpisała masz dużo nienawiści do kobiet bo śmiesz wytykac ich fałsz i zakłamanie. oj nigdy ty nie posiądziesz dziewczyny 😄  masz je wielbić i mowic ze sa piękne i spokojne mimo ze się puszczają i ujowo prowadzą, masz im mowic ze nic się nie dzieje!!! tylko wtedy spotkasz kobiete swojego zycia ale tak jak mowie Masz zyc w fałszu i manipulować tak jak one opinią publiczną 

A nie lepiej po prostu dać sobie z nimi spokój, a nie brnąć w bezproduktywne  oskarżanie o całe zło tego świata.

Gość Bìcu
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Kolejny bełkot. Kto normalny łączy pogardę do kogokolwiek z wyższymi ideami (tylko jakimi???) . Potrzeby duchowe można realizować samemu. A tak nie cierpisz kobiet to twoja obecność jest bezsensowna. Jak człowieka coś obrzydza to powinien tego unikać. 

To jest tylko Twoja błędna interpretacja.  Nie czuję nienawiśći ani pogardy,  po prostu oceniam. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Bìcu napisał:

To jest tylko Twoja błędna interpretacja.  Nie czuję nienawiśći ani pogardy,  po prostu oceniam. 

Twoja ocena wynika z błędnej lub świadomie zafałszowanej interpretacji rzeczywistości.

Gość ...
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A 99% facetów to klamcy, ruchacze, kobieciarze, prostaki, agresorzy, alkoholicy, manipulanci, mamisynki...

99% facetów może i tak. Ale mężczyźni nie. Zacznijcie się wiązać z normalnymi, to zmienicie zdanie.

Gość Bìcu
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Twoja ocena wynika z błędnej lub świadomie zafałszowanej interpretacji rzeczywistości.

To jest obiektywna prawda,  której nie da się zafałszować.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bìcu napisał:

To jest obiektywna prawda,  której nie da się zafałszować.

Co najwyżej opinia w którą można uwierzyć lub nie. 

Gość Bìcu
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Chciałbym wierzyć że istnieje graczka dziewica modelka która marzy o klepaniu biedy z lezaczkiem 

Ale po co modelka?  Wysoka, koniowata,  mało kobieca....

Gość Graczka
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Chciałbym wierzyć że istnieje graczka dziewica modelka która marzy o klepaniu biedy z lezaczkiem 😞

A po co takiej kawał mięsa przyspawany do konsoli? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bìcu napisał:

Ale po co modelka?  Wysoka, koniowata,  mało kobieca....

Bo łatwiej coś takiego napisać niż to że jest się przegrywem typu Piotruś Pan na którego żadna normalna dziewczyna nigdy nie spojrzy. 

Gość Bìcu
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Co najwyżej opinia w którą można uwierzyć lub nie. 

To co czuję?  Sam to najlepiej wiem 🙂

Gość Graczka
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Graczka napisał: A po co takiej kawał mięsa przyspawany do konsoli?  X razem można grac albo obok siebie 😞

No właśnie tylko tyle. Leniwiec - obrzydliwiec.