Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czuję się wstrętnie

Polecane posty

Gość Pasi-konik

No jeszcze doradzcie jej aby powiedziala kolezance co jej tata robi z pracownikami to od razu ja wy.pi.er.do.li z pracy i bedzie szukala nowej ! To mi wyglada na PROVO  biedna owieczka trafia na starego alfonsa i okropnie potrzebuje pracy !  Do tego jest nieskazitelnie grzeczna i nie wchodzi w ku.res.kie uklady bo ma honor i ambicje ! Echhhh bajki ...

Gość gość
7 minut temu, Gość Pasi-konik napisał:

No jeszcze doradzcie jej aby powiedziala kolezance co jej tata robi z pracownikami to od razu ja wy.pi.er.do.li z pracy i bedzie szukala nowej ! To mi wyglada na PROVO  biedna owieczka trafia na starego alfonsa i okropnie potrzebuje pracy !  Do tego jest nieskazitelnie grzeczna i nie wchodzi w ku.res.kie uklady bo ma honor i ambicje ! Echhhh bajki ...

To chyba dobrze świadczy, że dziewczyna się szanuje? 😑

Gość gość
2 godziny temu, Gość Pasi-konik napisał:

Problem polega na tym, że mam straszną fobię społeczną i na ten moment nie czuję się na siłach by chodzić na rozmowy o pracę. Przerasta mnie to. Dlatego ta praca, którą dostałam po znajomości bardzo mi pomogła. 

Gość gość

Odrobina intmności jeszcze nikomu nie zaszkodziła