Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko35+

Szukanie kobiety z punktu widzenia faceta lekko 35+ ;)

Polecane posty

Gość Gość

Wymagać to Ty sobie możesz.  Ja jestem zajebisty taki jaki jestem. Lubię swoją męskość i nie zamierzam się do żadnych dziwnych, feministycznych wymagań dostosowywać. Kobiety zrobiły że swojego życia ciągły kołowrotek i próbują zrobić to z męskim światem. A jak wam nie odpowiada to nikt was na siłę nie trzyma. Możecie sobie być starymi pannami.

Gość :):):)
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wymagać to Ty sobie możesz.  Ja jestem zajebisty taki jaki jestem. Lubię swoją męskość i nie zamierzam się do żadnych dziwnych, feministycznych wymagań dostosowywać. Kobiety zrobiły że swojego życia ciągły kołowrotek i próbują zrobić to z męskim światem. A jak wam nie odpowiada to nikt was na siłę nie trzyma. Możecie sobie być starymi pannami.

Cieszę się ze nie muszę szukać faceta, widze ze na rynku singli został sam odrzut. Gdybym miała być z takim ....ewenementem jak ty, to już chyba wolałabym Niemca lub skok do Wisły na główkę :) wiem ze nie wyczułbys ironii wynikającej z kontekstu nawet gdyby ugryzła cię w tyłek, alenawet  mój pies jest bystrzejszy.

Gość Kiss
21 minut temu, KermitZaba napisał:

Wyczuwam mizoandrie.

Nie. I w ogole ciesze sie, ze niektore kobiety tez zaczely wymagac. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Dla kobiety zgodne z jej natura jest aby szukać zdrowego, młodego, wysokiego i przystojnego mężczyzny, który będzie w stanie spłodzić potomka i przekazać dobre geny. Co więcej mężczyzna musi być dobrze wykształcony, inteligentny i świetnie zarabiać, również z powyższego powodu plus zapewnienia bytu potomkowi.  Ale wy nas nazywacie pustymi materialistkami, podczas gdy siebie usprawiedliwianie instynktem. Sory Batory kobieta w wieku 25 chce przystojniaka w zbliżonym do siebie wieku, aby mogli razem żyć i wychowywać dzieci. A nie stare próchno co ma problemy z erekcja, nasieniem i nie ma siły z synem pograć w piłkę. Możesz się oszukiwać ze babki wolą starszych, ale zawsze kryje się za tym drugie dno (brak ojca, brak kasy, fascynacja geriatrią).

Pewnie ponad połowa kobiet chce związać się ze starszym od siebie mężczyzną. Bo ceni sobie dojrzałość i odpowiedzialność. Głupio próbujesz dostosować argumenty pod nieudaną teoryjkę.

Gość Gość
50 minut temu, Gość Olaa napisał:

Chciałabym mieć romans ze starszym facetem, ale nie widziałam nigdy aby jakiś facet 35+ był atrakcyjny seksualnie. Widać, zwłaszcza po twarzy (rozszerzone pory) i lekko obwisłym konturze twarzy wasz wiek. Plus wasze ciała tez już nie są takie hmm. jedrne i zbite. Macie sporo owłosienia i widocznych żył, przypominacie mi ojca 😂 

Nie wiem gdzie ty mieszkasz, w jakieś melinie albo wsi zabitej dechami? W tym kraju jest cała masa atrakcyjnych i fajnych facetów 35+.

Gość gość
28 minut temu, Gość Kiss napisał:

Kiedys wymagano innych rzeczy. Od faceta, zeby byl. Od kobiety, aby byla dobra zona, matka, corka, byla ladna, dowcipna, zabawna, mloda, szczupla, jedrna.

Od kobiety nadal się tego wymaga.

Gość xyz
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale teraz wymaga się od faceta aby był dobrym mężem, ojcem, synem, był przystojny i wysportowany, dowcipny, młody, szczupły i jędrny. Do tego musi być wysoki, mieć duze przyrodzenie, i być bardzo bogaty. Musi być nie tylko wytrwałym i świetnym kochankiem, ale i dobrym kucharzem i złotą rączką.

Takze nie dziwicie się ze jesteście samotni. Czasy się zmieniły a wy nie nadążacie panowie.

brednie

Gość Śpiocha
14 godzin temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

A po h0j mi 20stka z dzieckiem? Ja chcę taką okolo 25-35 BEZ DZIECKA I JEJ MEZA W PAKIECIE, a to nierealne

To pasuję do wymoogów 😊 kota nie mam ale lubię zaś dzieci nie mam ale i nie lubię (dzisiejsze dzieciaki są straszne, do tego zbyt trudo wychować na dobrego, zaradnego i mądrego człowieka a do tego strach czy ktoś nie zmarnuje, nie skrzywdzi). Tylko szukam pracy więc temat związków odłożony w czasie. Nie mam faceta bo trafiam albo na pierdoły albo na takich co chcieliby bym była w domu a oni będą zarabiać. Nie po to tyle studiowałam by żyć jak ameba bez celu.

Są kobiety marzeń, koszmarów i inne. Trafisz na ideał.

Gość Tak tak
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Pewnie ponad połowa kobiet chce związać się ze starszym od siebie mężczyzną. Bo ceni sobie dojrzałość i odpowiedzialność. Głupio próbujesz dostosować argumenty pod nieudaną teoryjkę.

Oszukuj się stary nieudaczniku :) dla ciebie już za późno na wszystko, kup sobie dmuchaną lalkę ona doceni twoją odpowiedzialność 😂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Tak tak napisał:

Oszukuj się stary nieudaczniku :) dla ciebie już za późno na wszystko, kup sobie dmuchaną lalkę ona doceni twoją odpowiedzialność 😂 

Żałosna "odpowiedź", widać intelektualną płyciznę.

Gość gość
16 minut temu, Gość :):):) napisał:

Cieszę się ze nie muszę szukać faceta, widze ze na rynku singli został sam odrzut. Gdybym miała być z takim ....ewenementem jak ty, to już chyba wolałabym Niemca lub skok do Wisły na główkę :) wiem ze nie wyczułbys ironii wynikającej z kontekstu nawet gdyby ugryzła cię w tyłek, alenawet  mój pies jest bystrzejszy.

Frustratką wieje na kilometr.

Gość Gość

Syn moich sąsiadów, 44 lata, otyly i na pierwszy rzut oka nieciekawy.  Druga żona 15 lat młodsza, już mu 2 dzieci urodziła. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zacytuj choć jedną twoja wypowiedz, która ukaże nam twój kunszt retoryki rodem z intelektualnych wyżyn współczesnego prawiczka 35+ po zawodówce 😂 wypij piwko idz spać i nie wygłupiaj się Romek bo jutro do fabryki musisz wstać.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zacytuj choć jedną twoja wypowiedz, która ukaże nam twój kunszt retoryki rodem z intelektualnych wyżyn współczesnego prawiczka 35+ po zawodówce 😂 wypij piwko idz spać i nie wygłupiaj się Romek bo jutro do fabryki musisz wstać.

Gość Gość
14 minut temu, Gość :):):) napisał:

Pogrążasz się tylko niepotrzebnie śmieszna dziewczynko.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pogrążasz się tylko niepotrzebnie śmieszna dziewczynko.

Dobrze Panie Romanie, proszę nalać sobie kieliszek Sammarco Primitivo, włączyć Reverie Debussy’ego i na spokojnie przedłożyć nam mądrości dojrzałego mężczyzny, który choć jest nadgryziony zębem czasu, nadal marzy o tym ze może się wydarzy noc z prawdziwą kobietą? Bo jeszcze się nie natknęłam nigdzie na twój intelektualny popis trafnej argumentacji. 

Teraz lepiej Panie Romanie von Fą Fą?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość :):):) napisał:

Dobrze Panie Romanie, proszę nalać sobie kieliszek Sammarco Primitivo, włączyć Reverie Debussy’ego i na spokojnie przedłożyć nam mądrości dojrzałego mężczyzny, który choć jest nadgryziony zębem czasu, nadal marzy o tym ze może się wydarzy noc z prawdziwą kobietą? Bo jeszcze się nie natknęłam nigdzie na twój intelektualny popis trafnej argumentacji. 

Teraz lepiej Panie Romanie von Fą Fą?

Słabe.

Gość Kiss
53 minuty temu, KermitZaba napisał:

Zawsze wymagaliście. A już na pamięta robiliście to 10 lat temu, wiele kobiet bardzo spałowało moich znajomych.

Porozmawiaj z ciotkami, zwlaszcza ze wsi.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Słabe.

Tak to właśnie w wami Romkami jest. Zapewniacie ze jesteście inteligentni, wygadani, bogaci i ze macie dorodne przyrodzenie i super umiejętności w łóżku, a jak przychodzi co do czego to klapa jak powyżej. Wy nie tylko młodej siksy powinniście szukać, ale na dodatek lekko opóźnionej w rozwoju.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość :):):) napisał:

Tak to właśnie w wami Romkami jest. Zapewniacie ze jesteście inteligentni, wygadani, bogaci i ze macie dorodne przyrodzenie i super umiejętności w łóżku, a jak przychodzi co do czego to klapa jak powyżej. Wy nie tylko młodej siksy powinniście szukać, ale na dodatek lekko opóźnionej w rozwoju.

Jeszcze słabsze. Dno właściwie.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze słabsze. Dno właściwie.

Oh jej. Jesteś takim nudziarzem ze mi się ciebie nawet więcej  trolowac nie chce. Sio! Odprawiam cię. 

Gość Obserwator

A jak to się stało że Ty, mimo iż inteligentna itp, nadal jesteś sama.  Bo chyba lepiej być Romkiem i mieć rodzinę niż samotna inteligentna kobieta. 

Gość Prawda
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Słabe.

Słaby to jesteś ty i twoi starzy. 

Najgorsze jest to, ze siedzą tu takie urwy, psychole, nieudaczniki, słabe jednostki w naturze i piszą swoje bzdury i kiedyś weźmie to przeczyta zakompleksiona młoda dziewczyna i sie z życia wycofa, bo będzie myślała, ze jest za brzydka. Masakra. Tak jak tutaj zaglądam od jakiegoś czasu czasu, tak nadziwić się nie mogę. 

To,. Ze młodość i piękno jeat atrakcyjniejsze od starości i braku urody to chyba oczywiste. Nie trzeba w każdym poście tego podkreślac... Masturbujecie sie przy tym? 

Facet tez ma być zadbany i przystojny... Bo to tez oczywiste, ze z zaniedbanym kaszalotem nikt nir chce się pokazać? No chyba, ze ma inne walory.... Potrafi zarobić na dom, jest czuły, opiekuńczy.. 

Kolejna sprawa - pieniądze. Chyba oczywiste, ze. Lepiej mieć niz nie miec? Nikt za darmo jeszcze nie zyl. Wszystko kosztuje. Trzeba mieć trochę ambicji a nie r powielać schemat swoich rodzicow nieudaczników i jęczeć, se baby to materialistki. Życie w biedzie nie jest fajne. A nikt sie na siłę i świadomie nie skazuje nie ujowte życie. 

Wieczne jakieś pretensje i najazd na kobiwty 30+

One lepiej sobie radza i w życiu i na rynku matrymonialnym niz ty jeden z drugim. Naprawdę nie musicie się o nie bać. Nie jedna 30 z mojego otoczenia wyrwala rówieśnika lekarza czy z własną firma i żyją do tej pory. Mądry mężczyzna nie patrzy, żeby dupczyc tylko żeby żyć. Dla. Was. Życie to seks dlatego nie macie NIC. Laski do seksu chcą przystojnych mężczyzn, z klasą i kasa. A wy odpady do psychiatryka sie leczyć. Jesteście nudni. Nudni, wstrętni, odrazajacy, nieambitni. 

Ej, magazynier za 2 tysie... Szukasz czegoś ambitnego? Czy  jak ti sobie wyobrażasz? Ze modelka fitness pójdzie na lunch ze swoimi kumpelami i co powie 'moj jest podstarzalym magazynierem za 2.kola, na wakacje nie jezdzimy nigdzie,. Bo. Nie ma. Za. Co, wlasciwie on zainteresowan Równie nie ma.' 😂 😂 😂 skończcie sie martwić 30stkami a zacznijcie sobą. 

Gość Gość

Wolne kobity po 30 - to w 99% odpady poprodukcyjne.

Stara panna w tym wieku MUSI mieć jakiś feler - chociażby taki że co ona koleżankom z fitnesa powie..

A większość to rozwódki, albo panienki z bachorami - tutaj feler jest oczywisty.

Pozostaje 1% - czyli wdowy.

Wiec panowie grzebcie w tych zmiotkach spod maszyny, a może sie trafi diament...;)

Gość Gość

Stara panna w tym wieku MUSI mieć jakiś feler - chociażby taki że co ona koleżankom z fitnesa powie..

A większość to rozwódki, albo panienki z bachorami - tutaj feler jest oczywisty.

Wiec panowie grzebcie w tych zmiotkach spod maszyny, a może sie trafi diament...;)

Gość Ona
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Przystojny, seksowny, inteligentny i zaradny mężczyzna NIGDY nie musi nic wygrzebywac, bo piękne kobiety same sie o niego zabić nawet potrafią. 

A takie odpady jak wy nie sa atrakcyjne nawet dla. Samotnej matki. Nikt drugiego dzieciaka nie będzie ani nianczyl ani utrzymywał. I to brzydkiego 😂 

Gość Hihi
7 godzin temu, Gość Obserwator napisał:

A jak to się stało że Ty, mimo iż inteligentna itp, nadal jesteś sama.  Bo chyba lepiej być Romkiem i mieć rodzinę niż samotna inteligentna kobieta. 

Ja nie jestem samotna, żyje w dlugoletnim związku, biore ślub za kilka miesięcy, ale czuje się w obowiązku tępić wszystkich Romkow tego świata przed dyskryminowaniem kobiet ze względu na wiek. Tez będę kiedyś stara, twoja żona i córka tez. Nie oznacza to ze mężczyźni maja prawo traktować nas przedmiotowo niczym mięso z datą ważności. 

Do tych samotnych- lepiej żyć z kotem niż z takim Romkiem, facet który nie jest ani inteligenty, ani bogaty czy choćby przystojny, a który ponadto traktuje was jak mięso armatnie - zmarnuje najlepsze lata waszej młodości, tak czy siak później porzuci dla młodszej. 

Oddajcie młodość i urodę - przystojnemu rowniesnikowi - będziecie bez wstrętu z nim sypiać a dobre wspomnienia gwarantowane na lata. Albo staremu bogatemu, zakupy niekiedy lepsze niż seks, taki może szybciej umrze i zostaniecie bogatymi wdówkami ;)

Gość Gość

Nikt też nie będzie sponsorował ani ucierał gluta obcemu plemnikowi.

A propo's to samotne mamuśki to nawet z rowa by sobie chłopa przytargały - żeby tylko chciał być... Ale świat sie zmienia i coraz trudniej o jelenia 🦌

Gość Jolcia
Dnia 13.05.2019 o 07:35, Gość Sama napisał:

Ja również jestem z lubuskiego. 

Powiem Ci tak: kij ma zawsze 2 końce. 

Mam 30 lat, rozglądam sie jak juz za mężczyznami ok. 40. I co? Znalezienia wartościowego graniczy z cudem. Same odpady w najgorszym tego słowa znaczeniu. Z twarzy brzydcy, sylwetki nieatrakcyjne, brak wykształcenia, brak zainteresowan, brak stabilnej sytuacji finansowej. Do tego w pakiecie bractwo i brak kultury. Ale wymagania i roszczenia to mają. Myślą, ze łaskę nam kobietom robią... 😂😂😂😂 My takich nie chcemy, nawet gdybyśmy miały sobie c... Zaszyc. Tyle. 

To niestety prawda. Kiedyś zalogowałam się na różnych portalach randkowych to stwierdziłam że tam są same brzydale, albo łysole z brzuchami i piwskiem w ręku w zdjęciu profilowym, albo z taaaką rybą, albo podejrzani gogusie niewiadomego pochodzenia którzy szukają wrażeń, często też stare dziady dobrze po 60tce. A przecież nie jestem brzydką dziewczyną, dlatego też nie chcę brzydala i prostaka. Żaden nie potrafił nawiązać sensownej rozmowy, zainteresować sobą. Nie potrafią na starcie zagadać, dlatego trafiają na takie portale i wiszą miesiącami albo i latami. Nawet mi się odpisywać takim nie chciało, takie portale tylko mnie zniesmaczyły i przygnębiły. Nie zaglądam już tam bo co. 

Gość Hihi

Zresztą do kogo tu pisać. Wiadomo, ze na Kafe siedzi kilka ogarniętych babek bo zapewne czytają te tematy o Gwizdach TV i innych jutubowych cudakach.

Ale faceci na Kafe? Widać po tematach jakie zakładają. Bezrobotni lub zarabiający minimalna krajową, ponad dwudziestoletni nie do końca zdrowi mężczyźni mieszkający z matką, żalą się na forum ze nigdy nie mieli dziewczyny.

Albo faceci ze skłonnościami do dzieci? Stary chłop a wypisuje bzdury ze liczy się tylko świeżość i uroda 20 latki, dziecka które mogłoby być jego córką. Ja rozumiem ze wolicie młodsze, ale bez przesady. Jesteście zboczeńcami czy jak?