Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IQ 140

Do popierających PiS

Polecane posty

Gość IQ 140

Nie przeszkadza wam, że ta jedynie słuszna obecnie partia jest w sporej części złożona z byłych komunistów, we władzach ma ludzi współpracujących z rosyjskimi służbami od zawsze, bogaci się kradnąc nasze pieniądze w imponującym tempie, izoluje nas od reszty Europy i świata, kłamie na potęgę w zawłaszczonej państwowej telewizji i radiu, wprowadza swoją dyktaturę niszcząc kolejne instytucje państwa prawa, itd. itp.  Czy te 500 zł na wódkę co miesiąc usprawiedliwia dal was zniszczenie odradzającego się po okupacji i komunie państwa??!

, kłamie na potęgę w zawłaszczonej państwowej telewizji i radiu

x

to zdanie to jest jakiś szczyt populizmu, a nawet nie popieram pisu

Gość IQ 140

Gdzie tu masz populizm? Oglądałaś TVPiS ostatnio? To jest ciężkie doświadczenie dla ludzi myślących....

Gość gość

TVPiS nie oglądają ludzie myślący

10 minut temu, Gość IQ 140 napisał:

Gdzie tu masz populizm? Oglądałaś TVPiS ostatnio? To jest ciężkie doświadczenie dla ludzi myślących....

konsytucja gwarantuje tv i radio KAŻDEJ PARTII RZĄDZĄCEJ, więc to tak jakbyś powiedziała: jak możecie głosować na ten zdradziecki pis co utrzymuje socjał albo bycie Polski w UE bo KAŻDA PARTIA RZĄDZĄCA tego chciała

Gość Gość

Odkąd zaczęły się rządy PiS to już nie jest demokracja. To jest zakamuflowana dyktatura owładniętego obsesją na punkcie władzy, zaburzonego człowieka. Przez to co się dzieje w kraju i ten rząd musiałem zacząć zażywać psychotropy, bo rządy tej partii doprowadziły mnie do nerwicy i napadów lęku, gdyż oni po kryjomu rujnują kraj i przejmują władzę nad wszystkim, niedługo będzie taka inflacja, opodatkowanie i koszty życia, że nie będziecie mieli za co jeść i odbiorą wam majątki, nieruchomości i wszystko czego się dorobiliscie. 

Gość goś
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

gdyż oni po kryjomu rujnują kraj i przejmują władzę nad wszystkim

Nie, nie po kryjomu: w świetle reflektorów telewizyjnych i kamer... kradną, kłamią, a ciemny lud się cieszy.

Gość Gość

Dobrze, że jest ktoś kto to widzi, ale nic nie zrobimy, oni sfałszują wybory i w następnej kadencji lub kolejnej przejmą już władze absolutną. Dlatego ja zbieram środki, żeby uciec z kraju. 

7 minut temu, Gość gość napisał:

ja oglądam jak mam okazję i nie popieram XD 

takie tam piertolenie

ja czasem nawet Lisa obejrzałam

Gość bbbbb

izolują od reszty europy? haha a co chcesz by było u nas jak we francji ? niemcy nam zazdroszczą spokoju, chcesz ciapatych w polsce ? jedz popatrzec co tam sie dzieje, mi sie podoba w polsce, a wy mozecie spływac 

Gość bbbbb
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Odkąd zaczęły się rządy PiS to już nie jest demokracja. To jest zakamuflowana dyktatura owładniętego obsesją na punkcie władzy, zaburzonego człowieka. Przez to co się dzieje w kraju i ten rząd musiałem zacząć zażywać psychotropy, bo rządy tej partii doprowadziły mnie do nerwicy i napadów lęku, gdyż oni po kryjomu rujnują kraj i przejmują władzę nad wszystkim, niedługo będzie taka inflacja, opodatkowanie i koszty życia, że nie będziecie mieli za co jeść i odbiorą wam majątki, nieruchomości i wszystko czego się dorobiliscie. 

pieprzysz jak potłuczony 🙂 na kogo głosujesz swirze??

7 minut temu, Gość gość napisał:

ja oglądam jak mam okazję i nie popieram XD 

takie tam piertolenie

ja czasem nawet Lisa obejrzałam

Gość Gość

O już widze, że pojawił się troll opłacany przez partię dyktatora.

Gość bbbbb

nikt mnie czubku nie opłaca 🙂 ja nie atakuje innych jak ty 🙂 i nie zakładam wątków jak ty 🙂 to przyznaj na kogo głosujesz ?? 🙂

Gość bbbbb

a wiesz czemu inne partie atakują pis? bo nic innego im nie pozostało 🙂 zadnego sensownego programu nie mają i mogą tylko ujadać, po tym się rozpoznaje słabego, po ujadaniu jak kundelek 🙂

Gość Ciocia dobra rada

Program Partii programem Narodu! Partia kieruje a Rząd rządzi i tak ma być! Antypolskie ścierwa won z Polski!

Gość Anna

Słuchaj kolego... ja mam dwójkę małych dzieci. Nie mogę pozwolić by w szkole moich dzieci uczyli tzw. latarnicy o masturbacji, seksie homoseksualnym, przyjemności z dotykania się w wieku 8 lat...

Nie mogę pozwolić by mój kraj był zaludniany przez muzułmanów, a na to rząd PO się zobowiązał i gdyby PiS w 2015 nie wygrał wyborów, to dziś już mielibyśmy około pół miliona muzułmanów w Polsce - takie były kwoty, a do tego wg prawa każdy muzułmanin ma prawo ściągnąć do kraju swoją rodzinę.

Żyłam w Niemczech i wiem jak ogromne problemy powstały w tym kraju po masowej migracji islamskiej.

Dlatego wybieram PiS jako mniejsze zło.

Czy to się komuś podoba czy nie tylko PiS ma na tyle duży elektorat by powstrzymać tą zjednoczoną lewacką hołotę.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Anna napisał:

Słuchaj kolego... ja mam dwójkę małych dzieci.

Kiedyś cię te dzieci zwyzywają, za to co zrobił z tym krajem PiS twoim głosem. Ceny wszystkiego rosną w wielkim tempie, szybciej niż zarobki, dług kraju rośnie w strasznym tempie, PiS stawia na cwaniaków i nierobów, mądrzejsi i zarabiający uciekają. Zagraniczne firmy boją się w Polsce inwestować albo się wycofują. Prosta droga do bankructwa.

Gość Gość

Gość bbb, a od kiedy program PiSu jest jak to ująłeś sensowny? Inflacja, kosmiczny wzrost kosztów produktów, ukryte podatki, obarczanie ciężko pracujących ludzi, żeby patolka miała na 500 plus. To jest sensowne?

Gość gość

Ciemny lud tego nie zrozumie. Słowka typu "inflacja" czy "zadłużenie" albo "dyktatura" mają za dużo sylab i nieznane znaczenie. Ale jak kasiora z 500+ na wódę jest, to znaczy że PiS dobry!

Gość gosc

ludzie popieraja PIS ze wzgledow finansowych, bo jako narod jestesmy bardzo biedni, wiekszosc ludzi przyzna ze PIS to ciemnota i sredniowiecze umyslowe wprost albo tak po prostu mysli, ale wola sie godzic na to bo finansowo jest troszeczke lepiej (i tak ciagle nie jest dobrze). a zanim ktos tutaj zacznie opowiadac jak to jest super to jedzenie pizzy i komorka to nie jest wyznacznik jakosci zycia. wyznacznik to wpolczynik zarobki / koszt wynajmu lub kupna mieszkania, kupno w miare nowego samochodu i to dalej jest tragedia :(

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

ludzie popieraja PIS ze wzgledow finansowych, bo jako narod jestesmy bardzo biedni, wiekszosc ludzi przyzna ze PIS to ciemnota i sredniowiecze umyslowe wprost albo tak po prostu mysli, ale wola sie godzic na to bo finansowo jest troszeczke lepiej (i tak ciagle nie jest dobrze). a zanim ktos tutaj zacznie opowiadac jak to jest super to jedzenie pizzy i komorka to nie jest wyznacznik jakosci zycia. wyznacznik to wpolczynik zarobki / koszt wynajmu lub kupna mieszkania, kupno w miare nowego samochodu i to dalej jest tragedia :(

nie popieram nikogo ni psu ni jakiegoś tam innego...nie mieszkam w Polsce 30 lat ...i NIE POPIERAM WYZYWANA KOGOŚ....od rożnych.....to jest złe wychowanie...cz pis czy nie pisy poniżanie ludzi świadczy źle o tym co tak napisał....

Gość gosc
1 minutę temu, danuta grytschuk napisał:

nie popieram nikogo ni psu ni jakiegoś tam innego...nie mieszkam w Polsce 30 lat ...i NIE POPIERAM WYZYWANA KOGOŚ....od rożnych.....to jest złe wychowanie...cz pis czy nie pisy poniżanie ludzi świadczy źle o tym co tak napisał....

moze i brzydko napisane, ale moi bardzo wiekowi juz rodzice np. uwazaja taka Pawlowicz czy Macierewicza za osoby bardzo nieciekawe pod wzgledem pogladow i przykro ze PIS sie od tego dlugo nie odcina / odcinal. bo niektore rzeczy nie godzi sie mowic osobo ktore maja glos w rzadzie. poza tym finansowo na ten moment PIS ' robi dobrze' Polakom nie wiem jakie to bedzie miec konsekwencje w przyszloci ale lepsze 500 plus niz przymusowa emigracja ze wgledow finasnowych.

Gość gosc
1 minutę temu, danuta grytschuk napisał:

moze i brzydko napisane, ale moi bardzo wiekowi juz rodzice np. uwazaja taka Pawlowicz czy Macierewicza za osoby bardzo nieciekawe pod wzgledem pogladow i przykro ze PIS sie od tego dlugo nie odcina / odcinal. bo niektore rzeczy nie godzi sie mowic osobo ktore maja glos w rzadzie. poza tym finansowo na ten moment PIS ' robi dobrze' Polakom nie wiem jakie to bedzie miec konsekwencje w przyszloci ale lepsze 500 plus niz przymusowa emigracja ze wgledow finasnowych.

9 minut temu, Gość gosc napisał:

powiem szczerze..nie mieszkam w Polsce  ponad  30 lat nie wiem jakie są realia nie wiem kto to Maracewicz czy jakiś tam..nie znam nie interesuje się polityka...lubię słuchać wykładów z psychologi ...słuchać świadectw ludzi...jak zmienili życie to mnie kreci...WYBACZ NIE ZNAM ŻADNYCH LUDZI Z POLITYKI... za Walesy..jeszcze wyjechałam....

Gość Gość
50 minut temu, Gość gosc napisał:

Konsekwencje nie trudno przewidzieć -  najpierw propaganda sukcesu a póżniej bolesny upadek, historia lubi się powtarzać 

Gość PiS jest DOBRY

PiS gwarantuje szybki rozwój naszej gospodarki tkwiąc przy naszym Złotym. Koalicja chce jak najszybciej wprowadzić Euro - wszystkim krajom (oprócz Niemiec) wprowadzenie tej waluty przyniosło straty i wszystko podrożało. Poza tym jak było PO, to na nic pieniędzy nie było, podwyżek brak. Gdy PiS doszedł do władzy, zaczął dawać podwyżki. Wiadomo, że nie dadzą 1000 zł takim nauczycielom, którzy ni stąd ni zowąd wyszli z postulatami po ogłoszeniu piątki Kaczyńskiego, ale przynajmniej rząd proponował inne wyjścia. Nie mam zamiaru głosować na KE - całe PO poparło ACTA 2 i szprzeciwiło się ustawie mówiącej o wyeliminowaniu produktów podwójnej jakości. Na żadną koalicję nie zagłosuję, w życiu!

Gość Gość

To jak za Gierka propaganda sukcesu a póżniej bolesny upadek

Gość gość
1 godzinę temu, Gość PiS jest DOBRY napisał:

PiS gwarantuje szybki rozwój naszej gospodarki tkwiąc przy naszym Złotym. Koalicja chce jak najszybciej wprowadzić Euro - wszystkim krajom (oprócz Niemiec) wprowadzenie tej waluty przyniosło straty i wszystko podrożało. Poza tym jak było PO, to na nic pieniędzy nie było, podwyżek brak. Gdy PiS doszedł do władzy, zaczął dawać podwyżki. Wiadomo, że nie dadzą 1000 zł takim nauczycielom, którzy ni stąd ni zowąd wyszli z postulatami po ogłoszeniu piątki Kaczyńskiego, ale przynajmniej rząd proponował inne wyjścia. Nie mam zamiaru głosować na KE - całe PO poparło ACTA 2 i szprzeciwiło się ustawie mówiącej o wyeliminowaniu produktów podwójnej jakości. Na żadną koalicję nie zagłosuję, w życiu!

"szybki rozwój naszej gospodarki" polega na tym, że kilkanaście tysięcy rodzinnych sklepików upadło, zagraniczne firmy zamykają swoje filie w Polsce produkując nowych bezrobotnych.

"Gdy PiS doszedł do władzy, zaczął dawać podwyżki" zadłużając nam kraj coraz bardziej. Dzieci zapłacą, przeklinając rodziców, dlaczego złotówka taka słaba i wszystko takie drogie.

Ktokolwiek, kto popiera PiS ma ZEROWĄ wiedzę na temat ekonomii, gospodarki i polityki. 500+ na wódkę jest i to cieszy ciemny lud. Konsekwencje się nie liczą. A przy okazji PiS daje zarobić krewnym i znajomym rujnując polskie firmy, które zawsze przynosiły miliardy dochodu do budżetu a nagle po "dobrej zmianie" przynoszą straty. Fakt, że rządzą nami agenci rosyjskich służb i sporo wpisów na różncyh forach jest generowana przez rosyjskie boty też ciemnemu ludowi nie przeszkadza.

Szkoda, że w tym kraju jest tyle bezmózgów.

Gość gosciuł

to według  ciebie   platforma prowadziła do rozkwitu  polski poprzez sprzedawanie za grosze  fabryki lub ich likwidacje   wyzucanie ludzi z mieszkan  podnoszenie vat  a amber gold to była  skarbonka