Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latawiec Jaroslawiec

Czy ona chce związku?

Polecane posty

Gość Latawiec Jaroslawiec

Pisze z nią już ponad miesiąc, było kilka spotkan(4) po trzeciej randce nadstawila policzek na pożegnanie jak na każdym z poprzednich ale ja chciałem ja pocałować. Powiedziała tylko nie po czym pocałowała w policzek i poszła. Ale sama pisze, pokazuje ze jej zależy... nie wiem co to ma być i czy próbować znowu całować? 

Gość Tora tora

Cztery randki i nadal nadstawia tylko policzek? Kiepsko to widzę. Nie ma między wami chemii. Kolejne randki będą coraz bardziej drętwe po czym przestaniecie się spotykać. Gdyby była między wami chemia całowalibyście się już po 2- 3 randce i chodzilibyście z sobą trzymając się za ręce. Nie jesteś nieśmiałym chłopcem ani żadną ciapą gdyż próbujesz zmniejszyć dystans. Słusznie. Tak trzeba działać. Dziewczyna., której byś się podobał pozwoliłaby na zmianę dystansu i wasze randki nie byłyby już drętwe.  Chwała tobie za to, że próbujesz zmniejszyć dystans, ale twoje starania na nic się zdadzą gdyż trafiła ci się góra lodowa. Daj sobie z nią spokój. No chyba, że chcesz aby została twoją koleżanką.