Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaś

dziewczyna korzystala ze mnie i mnie z dnia na dzien rzucila

Polecane posty

Gość jaś

rok temu wrocilem z zagranicy gdzie byłem ponad rok, gdy wrocilem poznałem dziewczyne która mi się podobala kupowałem jej dużo rzeczy, bralem ją wszędzie żeby trochę się zblizyc, czulem się fajnie wiecie jak to jest jak ma się pieniądze czujesz się innym człowiekiem takim jakby bardziej wartościowym, nagle gdy pieniądze z zagranicy się skonczyly i już nie kupowałem jej nic i nie zabierałem tak często jak wcześniej to rzucila mnie i nawet nie odpisuje mi na wiadomości 

Gość Gosć

Jeżeli widziała w tobie tylko pieniądze to nie jest ciebie warta.

Gość Gość

Masz co chciałeś naiwniaku. 

Gość Śpioszka
6 minut temu, Gość jaś napisał:

rok temu wrocilem z zagranicy gdzie byłem ponad rok, gdy wrocilem poznałem dziewczyne która mi się podobala kupowałem jej dużo rzeczy, bralem ją wszędzie żeby trochę się zblizyc, czulem się fajnie wiecie jak to jest jak ma się pieniądze czujesz się innym człowiekiem takim jakby bardziej wartościowym, nagle gdy pieniądze z zagranicy się skonczyly i już nie kupowałem jej nic i nie zabierałem tak często jak wcześniej to rzucila mnie i nawet nie odpisuje mi na wiadomości 

Miłość jest ślepa. Szkoda mi Ciebie, że zostałeś wykorzystany. Ona liczyła na bogatego faceta, życie w luksusie. Twoje pieniądze się skończyły to szuka nowego naiwnego. Niech to będzie dla Ciebie nauczka żeby nie dawać wszystkiego co masz pierwszej lepszej lasce, która będzie się do Ciebie kleić bo masz kasę, której w rzeczywistości nie masz bo nie jest to Twój stały dochód. Wydoiła Ciebie i wątpię, że jej głupio. Raczej boi się Twojej reakcji. Niestety ale widocznie szukała sponsora.

Pieniądze są dla pokornych. Dziś są a jutro ich nie ma.