Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba wam się z urody ta przysadzista kobitka z Tulii?

Polecane posty

Gość gość

Pytam o samą urodę. Czy ma według was atrakcyjną twarz, nietuzinkową urodę? Gdyby była szczuplejsza uważalibyście ją za ładną, piękną? A może nawet teraz będąc przy kości jest według was ładna?

Gość Hjj

Uroda trochę wiejska, ale generalnie jestem na tak. Fajna babka!

Gość gość

Trochę mało tych odpowiedzi, ale dzięki. Pytam, bo mam znajomą, która reprezentuje podobny typ urody, tyle że jest szczuplejsza (ale też ma problemy z przybieraniem na wadze, często ma wahania wagi) i z tego co zaobserwowałam ma naprawdę spore powodzenie, niejeden facet potrafił z miejsca się w niej zadużyć, zachwycają się nią, mówią jaka jest piękna a ja nie do końca czaję ten fenomen. Patrze na tę grubszą babkę z Tulii, no nie powiem całkiem przyjemna buzia, ale według mnie bez szału i przypomniała mi się ta moja koleżanka, też takie jasne niezbyt duże oczy, wąski nos, nieduże usta, blada cera, bardziej podobna do niej niż jej własna rodzona siostra.

Gość gość

*zadurzyć nie zadużyć, sorry

Gość dfs

Masz na myśli tę Tulię, tak? Zresztą to bez znaczenia, żadna mi się nie podoba i redukcja wagi niczego by nie zmieniła XD

Gość gość

Tak, tę Tulię, która się spaliła na eurowizji. I tam jedna babka jest sporo grubsza od innych i ona mi z urody przypomina moją znajomą.