Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X.Y.Z

Jakie są wasze doświadczenia z portalami randkowymi? Opowiedzcie

Polecane posty

Gość X.Y.Z

Mam 24 lata. Założyłem sobie konto na sympatii bez zdjęcia na próbę. Wysłałem oczko do setek dziewczyn (nawet odpadów) i oczkiem mi odpowiedziała zaledwie jedna, a z 5 odpowiedziało,że nie jest zainteresowana lub napisałe mi straszne nudy. Od siebie do mnie napisały 3 kobiety,ale nie byłem zainteresowany bo to były stare baby,samotne matki 35+.

Wszystkie dziewczyny na tych portalach są takie bez życia? Jak na profilu mają o sobie to umieszczają jedynie :-) lub jestem jaka jestem itp. Porażka

Gość gosc

sympatia jest dla starcow. Dla mlodych ludzi jest Tinder- wiem ze to niby apka do szybkich numerkow, ale tam sa wlasnie normalni ludzie, po prostu trzeba dobrze oszukac. 

Gość gość

Nie polecam limit jednej wiadomości. Portale randkowe to żerowanie na samotnych i naiwnych. Dobrze,że na tym nie straciłem ani grosza, a są tacy co stracili na różnych portalach setki złotych !

Gość Kiss

Ja nigdy nie odpowiadałam ludziom bez zdjęcia. 80% to żonaci, zdjęcia nie mają, bo ukrywają się przed żoną. 20% to totalne paszczury. Nie dziwię się, że nie odpowiadają. Poza tym co wysłać na oczko? Tyłek? Szkoda czasu, ja od razu takich blokowałam.

A sam to pewnie panny po zdjęciach wyszukujesz.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Nie polecam limit jednej wiadomości. Portale randkowe to żerowanie na samotnych i naiwnych. Dobrze,że na tym nie straciłem ani grosza, a są tacy co stracili na różnych portalach setki złotych !

To jest bardzo dobry sposób na odsiew. Jeśli komuś żal 30zł na miesiąc, aby znaleźć miłośc, to po pierwsze nie traktuje poszukiwań poważnie, po drugie jest biedny i skąpy. Wiać.