Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iamksad

Facet który uderzył kobietę w twarz - jak jest odbierany przez innych

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Hgddjhgf napisał:

No chyba już lepiej w dupe niz w twarz nie sadzisz.? 

Wiesz że walniecie w twarz jest najczęstszą przyczyną śmierci podczas bojki? Na twarzy znajdują się nerwy które jak ktoś umiejętnie trafi to może zatrzymanie akcji serca spowodować. 

Nie mówiąc o wybiciu oczu i innych przypadkach, nawet jak lekko klepniesz to ta osoba się może nagle odwrócić i trafisz nie tam gdzie planowales.

A trochę takich przypadków było... Lub sytuacja gdzie facet ja popchnął a ona upadła na coś tak że kręgosłup jej się złamał na 2.

Skąd wiesz gdzie upadnie jak ja tak klepniesz? 

A jak laska cię zdradza to bohaterem ty nie jesteś jakkolwiek mocno byś ją pobil za to.

bardzo mądra wypowiedź! ponad poziom kafeteryjny! popieram, w koncu ktoś tu sobą cos reprezentuje

Gość Jolaaa

A jak twój szef zasłuży to też byś chciał lać po mordzie ale zamiast tego się płaszczysz co nie?

Gość gość
2 godziny temu, Gość Hgddj napisał:

Bo nie istnieje usprawiedliwienie dla bicia kobiety, 

Żadna kobieta nie jest i nie ma obowiązku być niewiniatkiem ...o,  a i tak nie ma usprawiedliwienia. A ty ...o jesteś zawsze niewinny i nie zasługujesz na w...?

Kobieta jest słabsza, DLATEGO bicie jej jest żałosne, a nie dlatego że jest Maryja zawsze dziewicą. i facet to ... nie bohater.

A twój szef i koledzy pewnie ciągle się z ciebie śmieją ale im wtedy nie w...isz bo jesteś słabszy. Dobrze że takich męskich gówien jest mało. 

A jak silniejszy kolega zasłuży na w... to też tak się wyrywacie prawiczki do bicia?

A to co prawiczek ci wpierd...?

A jakby jakaś pisda krzywdziła twoje dziecko to byś nakrzyczała na nią?

Gość walem w kazdom dziure
2 godziny temu, Gość Hgddjhgf napisał:

No chyba już lepiej w dupe niz w twarz nie sadzisz.? 

Wiesz że walniecie w twarz jest najczęstszą przyczyną śmierci podczas bojki? Na twarzy znajdują się nerwy które jak ktoś umiejętnie trafi to może zatrzymanie akcji serca spowodować. 

Nie mówiąc o wybiciu oczu i innych przypadkach, nawet jak lekko klepniesz to ta osoba się może nagle odwrócić i trafisz nie tam gdzie planowales.

A trochę takich przypadków było... Lub sytuacja gdzie facet ja popchnął a ona upadła na coś tak że kręgosłup jej się złamał na 2.

Skąd wiesz gdzie upadnie jak ja tak klepniesz? 

A jak laska cię zdradza to bohaterem ty nie jesteś jakkolwiek mocno byś ją pobil za to.

ja walem w kazdom dziure w morde w dddupe i w cccipe 

9 godzin temu, Gość iamksad napisał:

(…) w dodatku jest on waszym znajomym, to jakbyście go traktowali?

już nie byłby moim znajomym.

chyba, ze stało się coś spektakularnego, np. ta kobieta dosłownie przed chwilą zwyzywała jego matkę czy coś takiego. 

w mordę to się powinno dostawać za rzeczy spektakularne, jak Michał Boni

Gość Gość
4 minuty temu, brokeninside87 napisał:

już nie byłby moim znajomym.

chyba, ze stało się coś spektakularnego, np. ta kobieta dosłownie przed chwilą zwyzywała jego matkę czy coś takiego. 

Ty też powinnaś dostać w pysk. Chcesz czegoś spektakularnego? To chodź na solo. Będzie spektakularnie jak twoja głupota. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty też powinnaś dostać w pysk. Chcesz czegoś spektakularnego? To chodź na solo. Będzie spektakularnie jak twoja głupota. 

zgłaszam za namawianie do przemocy wobec mnie

Gość gosc
8 minut temu, brokeninside87 napisał:

szukasz 11 lat na tym forum faceta i wypowiadasz sie w takich sprawach skoro nigdy nie mialas faceta? Szok!

Gość Gość
1 minutę temu, brokeninside87 napisał:

zgłaszam za namawianie do przemocy wobec mnie

Japa skrzyżowanie dúpy psa z ... tygrysa.

Gość walem w kazdom dziure
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

wyyyruucham cie we duuuppe

Gość Gość

Oho,już widzę w tym temacie bandę białorycerskich p.i.z.de.c.z.e.k które pozwalają się traktować babom jak odchody i mają czelność najeżdżać na tych co sobie na to nie pozwalają.Nie raz czy nie dwa dałem w mordę takiej babie co prowokowała i z łapami się rzuciła,na szczęście u mnie nie było takich cioteksów co stawali w ich obronie.

Jka baby się rzucają z łapami na mezczyzn to są załosne i jak najbardziej zasługują na strzała w mordę.A no i powiedz mi no,...ko od ,,baby są słabsze", skoro są słabsze,to po cholerę się rzucacie do silniejszych od siebie?Liczycie że nie dostaniecie?Jesteście naprawdę żenujące...

A no i jeszcze ten frajerek,który niby by połamał komuś rękę..jasne,tak naprawdę to byś grzecznie uciekł z miejsca z darzenie ze spuszczoną głową,...usiu.

Gość geniusz

Rozumiem że ten atak odnosił się do komentarza który napisałem o tym że kobieta zasłużyła lub sprowokowała nie wiem czy te kobiety są takie słabsze i bezbronne Poczytaj sobie forum prawa ojca i zobacz co robią kobiety napuszczanie bandytów na mężów komorników puszczają faceta z niczym historia mężczyzny który zapisał na żonę dom za 1000000 € i wylądował pod mostem a ona w tym domu mieszka kocha się z kochankiem kobiety są znacznie gorsze niż myślicie A to pewnie dlatego że nie macie z nimi żadnego doświadczenia Wielu z was i nigdy nie miał kobiety nigdy z żadną nie uprawiał seksu stąd myślicie że one są jakimiś aniołami A często są gorsze niż faceci nie popieram przemocy tylko sam czasem widzę że nie jedna kobieta zasługuje ma uspokajacze