Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach

coś nawiedza mnie w nocy

Polecane posty

Gość strach

Od tygodnia nie mogę bez strachu zasnąć.Odczuwam czyjąś obecność.Parę razy widziałam cień  który stał przy łóżku a dosłownie stał nade mną.W domu słyszę różne szmery ciche pukania nie mogę znaleźć paru rzeczy mimo że odłożone były na miejsce.Najgorzej jest między od 2 w nocy wtedy mam wrażenie że słyszę głos ten ktoś lub coś szepta z drugiego końca pokoju.Ostatnio zdarzyło się że ktoś lub coś dosłownie mnie dusiło w łóżku nie mogłam złapać tchu.Gdy to się działo słyszałam jakby nucenie pod nosem cichy śpiew w niezrozumiałym języku.Proszę jeśli ktoś wie co to jest niech się wypowie.Boję się.Gdy tylko mój pies zaczyna szczekać i warczeć wiem że to coś jest blisko

Gość Xxx

Udaj się do egzorcysty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

Udaj się do egzorcysty

Na ludzi egzorcysta nie pomoże 

Gość strach
Przed chwilą, Gość Xxx napisał:

Udaj się do egzorcysty

Myślisz że to diabeł?Ale po co przyszedł do mnie.Jestem wierzącą osobą ale nie jakąś fanatyczką religijną.Nikomu nie wyrządziłam krzywdy.Czego to coś może chcieć ode mnie?

Gość szaarrriiiiikkk
17 minut temu, Gość strach napisał:

Od tygodnia nie mogę bez strachu zasnąć.Odczuwam czyjąś obecność.Parę razy widziałam cień  który stał przy łóżku a dosłownie stał nade mną.W domu słyszę różne szmery ciche pukania nie mogę znaleźć paru rzeczy mimo że odłożone były na miejsce.Najgorzej jest między od 2 w nocy wtedy mam wrażenie że słyszę głos ten ktoś lub coś szepta z drugiego końca pokoju.Ostatnio zdarzyło się że ktoś lub coś dosłownie mnie dusiło w łóżku nie mogłam złapać tchu.Gdy to się działo słyszałam jakby nucenie pod nosem cichy śpiew w niezrozumiałym języku.Proszę jeśli ktoś wie co to jest niech się wypowie.Boję się.Gdy tylko mój pies zaczyna szczekać i warczeć wiem że to coś jest blisko

Pogadaj z psem,jak nie potrafisz to sama straszysz…😇...psa...😨

Gość strach
Przed chwilą, Gość szaarrriiiiikkk napisał:

Pogadaj z psem,jak nie potrafisz to sama straszysz…😇...psa...😨

Co ma wspólnego pies z tym że coś mnie nawiedza.Ja napisałam że pies szczeka i walczy bo również czuje tą obecność.Ja mam problem nie robie sobie żartów.Miałam nadzieje że jest tu jakaś osoba która mogła by mi pomóc poradzić a może sama była też w takiej sytuacji

Gość strach
Przed chwilą, Gość strach napisał:

Co ma wspólnego pies z tym że coś mnie nawiedza.Ja napisałam że pies szczeka i walczy bo również czuje tą obecność.Ja mam problem nie robie sobie żartów.Miałam nadzieje że jest tu jakaś osoba która mogła by mi pomóc poradzić a może sama była też w takiej sytuacji

*warczy

Gość Gość
5 minut temu, Gość strach napisał:

Gdyby chciało udusić, to zrobiłoby to.

Gość strach
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gdyby chciało udusić, to zrobiłoby to.

o tym to ja też wiem nie wiem tylko dlaczego przyszło do mnie

Gość szaarrriiikkk
7 minut temu, Gość strach napisał:

Pies wyczuwa wszystkie zjawiska,jesli warczy to nie duch...sprawdzone!To tylko odbicie Matrixa.Reszty szukaj w sieci,w swojej osobie i otoczeniu.Zapal swieczke,zywy ogien przegoni zblakane zywioly...😇

Gość Gość

Opcji jest wiele. Paraliż senny, choroba psychiczna, albo ktoś robi sobie z ciebie żarty próbując się nastraszyć?

Gość Gosc gooo

Gdy to przyłazi to pomódl sie albo ho wygon konkretnie wyzwiskami

Gość Gosc

Kto by z niej robil zarty- nie przesadzaj, zaraz napiszesz ze pies ją straszy

Gość strach

Nikt nie robi sobie żartów.To coś lub ktoś jest złe.Czuje obecność nie potrafię opisać tego.Myślałam z początku że to urojenia ale nie to się dzieje naprawdę.Słyszę to czuje to widzę cień.Od tego czasu ciągle czuje jakby zapach kwiatów w sypialni taki specyficzny zapach nie wiem jak to wytłumaczyć.Może ktoś rzucił klątwe na mnie😢

Gość Gość

Zapach kwiatów akurat oznacza obecność dobrej istoty. Gdyby nawiedzał cię ktoś zły, to czułabyś smród.  

Gość gosc

Chyba naoglądałaś się za dużo filmów. Twoja historia jest żywcem wyjęta z "egzorcyzmów emily rose."

Gość Gość
18 minut temu, Gość strach napisał:

o tym to ja też wiem nie wiem tylko dlaczego przyszło do mnie

7 minut temu, Gość strach napisał:

Nikt nie robi sobie żartów.To coś lub ktoś jest złe.Czuje obecność nie potrafię opisać tego.Myślałam z początku że to urojenia ale nie to się dzieje naprawdę.Słyszę to czuje to widzę cień.Od tego czasu ciągle czuje jakby zapach kwiatów w sypialni taki specyficzny zapach nie wiem jak to wytłumaczyć.Może ktoś rzucił klątwe na mnie😢

Nie bój się, nie pokazuj strachu, jakaś gnida chce Cię nastraszyc, słyszałam o psycholu starym, który jest do tego zdolny.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Zapach kwiatów akurat oznacza obecność dobrej istoty. Gdyby nawiedzał cię ktoś zły, to czułabyś smród.  

Dusił ją.

Gość Wiem co mówię

Pogadaj z księdzem, poświęci dom i przy okazji swoim kropidłem z Ciebie diabła wygoni ;)

Gość strach

Czy może mieć na to wpływ że nie cały rok temu próbowałam się poowiesić?Znalazł mnie wtedy przypadkowy facet i odciął trafiłam do szpitala po 2 tyg wyszłam.Potem pare miesiecy terapia i nie biorę leków nie mam problemów psychicznych to była próba pod wpływem alkoholu i emocji

Gość gosc

Marne prowo.

Gość strach

Tych szeptów nie rozumiem mówione są szybko jedyne co to słowa choć nie wiem może to co innego coś jakby słowo juda albo jeda coś takiego nie wiem 

Gość Gość

Może po prostu niedotlenienie mózgu i stąd te omamy. Albo ktoś z bliskich próbuje cię wykończyć. Mieszkasz sama czy z kimś?

Gość strach
5 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Pogadaj z księdzem, poświęci dom i przy okazji swoim kropidłem z Ciebie diabła wygoni 😉

boje się że weźmie mnie za wariatkę nie mówilam o tym nikomu.

Gość strach
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może po prostu niedotlenienie mózgu i stąd te omamy. Albo ktoś z bliskich próbuje cię wykończyć. Mieszkasz sama czy z kimś?

Tylko z psem.Mieszkam w kamienicy na pierwszym piętrze.Kamienica mała oprócz mnie para staruszków i małżeństwo z jednym synem.

Gość Gość

Więc może czyściciele kamienic. Była gdzieś kiedyś podobna historia. Sprawdź czy nie masz zamontowanych głośników, z których ktoś puszcza te dźwięki.

Gość strach

Może zna ktoś podobny przypadek?Czy egzorcyste albo inne medium.Ja nie żartuję naprawdę to wszystko brzmi jak marna prowokacja ale to prawda.Coś mnie męczy coś złego.

Gość gość

Do autorki.

Przychodzi do ciebie sam diabeł. Ratuj się! Modlitwa, spowiedź, Msza Święta!!!! 2,3 w nocy to ataki zła!!! Nie pokonasz go sama, musi ci pomóc egzorcysta. 

Gość strach

z głośników? Ja to w nocy słyszę jak to coś do mnie szepta.Czuje to.