Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach

coś nawiedza mnie w nocy

Polecane posty

Gość strach
1 minutę temu, paradise_girl napisał:

Może to emily rose

nie oglądam horrorów.Nie robie sobie z tego jaj.Nie życzę doświadczyć tego co ja przeżywam

Gość gość

straszne, ja bym oszalała. Czy masz włączone światło? Ja kiedyś tak miałam. W nocy się obudziłam i zaczęłam się patrzeć na firankę, a firanka zaczęła się poruszać. Wykrop sobie mieszkanie wodą święconą i zacznij się modlić. 

Gość Hekate

Wiem o czym piszesz wierze ci.Ten zapach godzina odgłosy szepty duszenie.Te szepty to język aramejski a Jude to Judasz.Judasz się powiesił ty również chciałaś to zrobić ale ktoś ci przeszkodził w tym.Ten ktoś to nikt inny jak Lucyfer.Pokazałaś słabą duszę którą chcą opetać i właśnie to robią.Egzorcysta tylko pomoże

Gość Hekate

Wiem o czym piszesz wierze ci.Ten zapach godzina odgłosy szepty duszenie.Te szepty to język aramejski a Jude to Judasz.Judasz się powiesił ty również chciałaś to zrobić ale ktoś ci przeszkodził w tym.Ten ktoś to nikt inny jak Lucyfer.Pokazałaś słabą duszę którą chcą opetać i właśnie to robią.Egzorcysta tylko pomoże

Gość gość

Zastanów się, czy kiedyś nie otworzyłaś mu furtki?  Zastanów się, czy coś się  takiego nie działo, co spowodowało się wyrzeknięcie się wiary? Czy nie robisz czego, co jemu się bardzo podoba?

3 minuty temu, Gość Hekate napisał:

wszystko dobrze tylko idź z tym do lekarza jak słyszysz głosy symptom choroby...a późnej ..poświęć mieszkanie i będzie cacy

Gość Ciekawy

Zaproś napakowanego faceta do łóżka na noc.

Gość strach
6 minut temu, Gość Hekate napisał:

Czy ty miałaś lub byłaś świadkiem takiego opętania nawiedzenia nie wiem jak to nazwać

Gość Jan

To głos Boga! Namawia Cię do wstąpienia do żeńskiego zakonu, w odkupieniu tych wszystkich złych czynów którymi obrażasz innych na codzień.

Przed chwilą, Gość Jan napisał:

To głos Boga! Namawia Cię do wstąpienia do żeńskiego zakonu, w odkupieniu tych wszystkich złych czynów którymi obrażasz innych na codzień.

ludzie nie wydziwiajta ..bo naprawdę ..nie ma się tu z czego nawet pośmiać..taka głupota...

Gość Hekate
1 minutę temu, Gość strach napisał:

Czy ty miałaś lub byłaś świadkiem takiego opętania nawiedzenia nie wiem jak to nazwać

Niektórzy ludzie nie wierzą w takie rzeczy zjawiska co widać po wpisach a nie zdają sobie sprawy że zło istnieje.Widziałam opętania i  egzorcyzmy nie raz.Podczas jednego nie wytrzymałam odeszłam.Nie chce mówić o sobie nie o tym temat.A ty posłuchaj mnie dobrze radzę bo będzie jeszcze gorzej te rzeczy co znikają za tym też stoi demon za śpiewem również ten śpiew był żeńskim śpiewem czy mam rację?

Gość strach
2 minuty temu, Gość Hekate napisał:

Niektórzy ludzie nie wierzą w takie rzeczy zjawiska co widać po wpisach a nie zdają sobie sprawy że zło istnieje.Widziałam opętania i  egzorcyzmy nie raz.Podczas jednego nie wytrzymałam odeszłam.Nie chce mówić o sobie nie o tym temat.A ty posłuchaj mnie dobrze radzę bo będzie jeszcze gorzej te rzeczy co znikają za tym też stoi demon za śpiewem również ten śpiew był żeńskim śpiewem czy mam rację?

tak to żeński głos mruszenie tak jakby czy nucenie.Boje się jak mam znaleźć egzorcyste?Pójść do ksiedza i powiedzieć jestem opętana nie uwierzy mi

Gość wuj

ksiadz uwierzy, a egzorcysta w szczegolnosci, bo taka jego robota. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość strach napisał:

o tym to ja też wiem nie wiem tylko dlaczego przyszło do mnie

może śpisz z gołą dopą na wierzchu to przyszło popatrzeć sobie.

Gość Hekate

Powiedz że szukasz pomocy.Opowiesz mu wszystko on będzie wiedział.Sprowadzi jak najszybciej egzorcyste uwierz mi nie potraktuje cie jak wariatke.Zrób to nawet zaraz.Wiadomo że na pewno jest Juda czyli Judasz mysle że może być też Lilith nie będę rozpisywać się poczytaj kto to.Zgłoś się do egzorcysty.Powodzenia

Gość Hekate
2 minuty temu, Gość gość napisał:

może śpisz z gołą dopą na wierzchu to przyszło popatrzeć sobie.

Lecz się 

Gość Gość

Podziwiam za odwagę bo ja bym się stamtąd wyniosła po 2 takiej akcji😂 

Ja kiedyś po obejrzeniu filmu rytuał miałam takie koszmary, że mąż mówił, że wrzeszczałam gorzej niż na porodówce, co gorsze nie mógł mnie wybudzić. Pamiętam że w czasie snu czułam niesamowity ból, jakby mnie ktoś rozrywał od środka. Bałam się być sama w sypialni, jak zbliżała się godzina spania byłam cała chora. Poszłam do księdza, odmówił modlitwę, poświęcił i dał zakaz oglądania takich filmów 😂 nie musiał 😂 widziałam ludzi opętanych, wierzę w Boga a więc w diabła też. Filmy o tematyce egzorcyzmów i opętań to dla mnie owoc zakazany 😂

Autorko idź do księdza, sprawdź nawet sama czy w mieście jest egzorcysta i nie zastanawiaj się ani chwili.

Gość gość

Różaniec jest egzorcyzmem, ogólnie Zdrowaś Maryjo i wszelkie modlitwy kierowane do Maryi.  Nie wiem czemu ale demony strasznie się jej boją, w kościele prawosławnym ma przydomek pogromca biesów. 

Módl się gdy następnym razem będziesz miała takie nawiedzenie. 

Poza tym egzorcysta. 

Za każdą próbą samobójczą stoi szatan, to nie jest tak że człowiek sam z siebie wpada na taki pomysł.

Gość Sso

Zobacz swój strach i swoje połączenie z tą istota. Zobacz na czym cię manipuluje, jak wygląda więź i ile tam jest wątków czy tylko jeden i co jest pod spodem, jaki motyw. Na pewno to coś czerpie z Twojego strachu, pytanie czemu i co jeszcze między tobą a tym czymś płynie. Postaraj się poczuć swój strach, możesz go narysować dla pomocy i zobacz jak on płynie do tej istoty. Zobacz jak ona się pojawia i wyciąga go od Ciebie, jak "robi" straszenie żeby go wywołać. 

Wyobraź sobie sytuację w której jesteś pod absolutna ochrona i NIC nie może Ci ta istota zrobić. Zadaj sobie że 100 procentowa powagą pytanie i spójrz - jakie wtedy pretensje będzie miała? Wtedy odkryjesz o co jej chodzi. Może to zwykle straszenie może to coś z FAKTYCZNym motywem.

Samo uświadomienie sporo pomoże.

Postaraj się jakby... Nie uciekać od strachu tego bo na tym na pewno jest jeden haczyk. Nawet te najcięższe ataki jakby nie zabijają Cię a więc nie dotykają tego czym naprawdę jesteś.

Zrozumienie sytuacji> czarowanie w jakikolwiek sposób. Zawsze. Ale czasem jest trudno wiem o tym. Dlatego w momentach wielkiego trudu Ewentualnie zwróć się do życzliwej duszy która znasz i proś o pomoc. Nie bój się tego. 

Zastanów się kto to wysłał. Komu na tym zależy. Pewnie ten gość o którym wspomniałaś, brzmi jak strażnik, złowrogo bardzo. Mógł wykorzystać słaby moment, być wysłanym, pytanie czego chce. Jak to napisałaś zobaczyłem takie rdzawo wyschło błotne pustkowie, władcę duchów, cieni, grabarza... 

Gość gość

Powiem wam wszystkim, że  diabeł nie potrzebuje żadnej godziny, żeby ludzi niszczyć. Ale  w tych godzinach dręczy swoje ofiary. Niestety jesteś opętana. Ratuj się!

Gość Sso

Ps: Trochę mi niedobrze jak myślę o tym temacie, tak więc napiszę co wyczułem i lecę, sama odkryjesz co trzeba, powodzenia w rozwikłaniu całej zagadki. 

Ten grabarz, brzmi jak strażnik który nie chciał dać ci odejść. Nasłał na ciebie jakieś .... Ono Cię podkręca też tym strachem... Dziwne ale tak to jest. Wykonuje funkcje. On ma za dużo roboty żeby osobiście się 100% angażować. Jest ukryta nienawiść do Ciebie tam... Już prawie ucieklas. Co jeśli to on powodował depresję albo podobni jemu?

Grabarz jest czarny, otoczka błotna. Ale jest smukły. Trochę czarny elf trochę demon taki bardzo skryty przybiegły sprytny poważny cichy... Bardzo się ukrywa i jest na jakiejś misji. Ciekawe jest jego czarno szare centrum. Ale jest miękki, delikatny, dostojny... Z natury, bo brutalny w działaniu, skryty, przebiegły... Bezwzględny. 

Na poziomie swojej otoczki jest taki obrzydliwy... Gruby jak spasiony Yorick z LOLa 

On ma rację jakby w tym konflikcie choć jest bardzo OKRUTNy. Zrozum co zrobiłaś. Może to po prostu się coś niedorzecznego co im nie leży. On jest taki piekielno-godziwy. Ty jesteś ciesząca się rozchichrana i dostająca baty a teraz jesteś w niezrozumieniu... Ten cień tylko wykonuje zadania, jest pionkiem w grze. Bawi go to co Ci robi on jest niższy, bez zrozumienia. Jego nie analizuj, cofam. Będzie tylko żarł strach i nic się nie dowiesz od niego. Powie tylko że ma podziw dla swojego pana bo tyle daje mu jesc a źródło konfliktu on trzyma i Ty głęboko w sercu/pamięci/intuicji.

Jest też chyba jeden ciemny wysoki interes, mocna zależność u samej góry czarna. Ten grabarz to egzekwuje również, ale nie głównie. Może kiedyś sluzylas komuś czemuś. Pomyśl o tych światach co opisałem błoto wyschnięte pustkowia las trochę czerni rdzy... Spokój dostojność chwilę po zachodzie słońca. Mgła, cmentarzysko, jeszcze widziałem kapliczkę już w bardziej niebiańskich barwach. Ty jesteś rozchichrana, czerpiąca spore benefity w takiej specyficznej radości nakręceniu transie ale podwyzszonej przytomności 

Nie mogę eksplorować tematu bo nie potrafię wyrazić jak bardzo czuję że oni są jakby tymi poszkodowanymi i nie chcą mi nawet robić przykrości po prostu oni mają rację. Coś nabroilas komuś kto nie zna barier zemsty najwyraźniej. Nie będę się wiele więcej angażował. Z przykrością. 

Nie przekonam ich żeby przestali, ale może zelża ataki. Trochę. Na pewno będą chcieli Cię trzymać w cierpieniu. To straszne.

Ciekawe że mam z nimi ok relacje Tzn szanują mnie. To się nigdy nie zdarza LOL. 

Dopiero po napisaniu tego wszystkiego czuję ulgę, spokój. Wcześniej czułem że muszę choć bardzo nie chce pisać i eksplorować żeby Ci pomoc. 

Mam konflikt pt: nie pomagasz cierpiącej istocie. Ale widzę charakter konfliktu choć nie znam treści i to oni mają rację. Uważam że nikt nie zasługuje na to co przeżywasz. Więc stąd konflikt.

Pamiętaj im więcej ataków tym bliżej rozwiązania 🙂

Gość gość

Zwróć się do Maryi. Ona Ci pomoże. Ona mi kazała to napisać, tak czuję, ręka sama mi chodzi. Zwróć się, mówię Ci. Demony się boją, jak nikogo. Nie masz pojęcia. Połóż koło siebie Jej obrazek. A w necie szybko szukaj modlitwy do św. Michała Archanioła. 

Gość gość

i odmów tę modlitwę a w godzinie ataków krzycz Pod Twoją Obronę i Zdrowaś Maryjo do chwili uzyskania spokoju. Proszę zrób to.

Gość Sso

Nie no jednak muszę pomoc. 

Tylko nie czuję tego do końca brakuje kilku elementów układanki. Jak chcesz to mi odpisz po prostu co wywołało to co napisałem i postaram się coś wykombinować. 

Gość gość

Kochana

ja jeszcze do tego duszenia

to, co przeżywasz realnie, ja przeżywałam we  śnie. Coś mnie chciało zabić, takie duszenie, nie mogłam oddychać, nawet modlitwy nie mogłam mówić...ale w końcu zaczęłam krzyczeć przez sen, ale się obudziłam. BĄDŹ PEWNA, TO DIABEŁ

Gość Monika

Odczuwanie zapachow ktorych nie ma- to jeden z objawow guza mozgu.

Nie mowie, ze go masz, ale raczej zaczelabym od lekarza niz od egzorcysty.

Pozdrawiam.

Gość gość

Kochana, pukanie, szeptanie - są po to byś się bała., bo to ojciec lęku i paraliżu. Ty wtedy musisz być silna i się modlić, Jeśli słyszysz coś, zacznij bardzo głośno się modlić, krzyczeć nie ma innej rady

Gość Asia

Autorko, rozumiem Cię i to, że się boisz. Trzeba jak najszybciej zakończyć to przedstawienie urządzone przez złego ducha, bo to co Cię nawiedza nie pochodzi z tego wymiaru. Nie bój się jednak, zgłoś sprawę jak najszybciej do księdza, najlepiej proboszcza. Nie ma opcji, żeby Cię wyśmiał lub w jakikolwiek sposób źle zareagował. 

Do czasu rozwiązania sprawy staraj się nie spędzać wieczorów sama, może wprowadź się do kogoś na pare dni. Nie bądź samotna. Złe duchy żywią się naszym strachem i energią. 

Jeżeli czujesz jakikolwiek niepokój, módl się modlitwą do Michała Archanioła. Modlitwa różańcowa również ma nieocenioną moc, to egzorcyzm jak ktoś wcześniej napisał.  Ona odpędza złe duchy, możesz sobie więcej na ten temat poczytać.

Gość gość

Będą ci mówić o zjawiskach, o chorobie psychicznej itd, Tylko, że choroby psychiczne, depresje to sprawka czarnego!