Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lasencja

Czy to próba podrywu?

Polecane posty

hej 🙂 pewien chłopak pół roku był tylko na "cześć", od jakiegoś tygodnia jest bardziej otwarty, rozmawia ze mną przed zajęciami, wychodzi ze mną z zajęć, idzie na przystank w moim kierunku etc. Jak rozmawiamy łapie mnie za oczy, trzyma mnie jakieś 4-5 sekund za oczka, później albo ja albo on dwraca wzrok a za chwilę to samo. Gdy szliśmy razem śmiał się ze mnie, a jak odchodził na przystanek cieoplutko się uśmiechnął i powiedział do zobaczenia. Czy to coś znaczy ? jak myślicie?

Przed chwilą, lasencja napisał:

hej 🙂 pewien chłopak pół roku był tylko na "cześć", od jakiegoś tygodnia jest bardziej otwarty, rozmawia ze mną przed zajęciami, wychodzi ze mną z zajęć, idzie na przystank w moim kierunku etc. Jak rozmawiamy łapie mnie za oczy, trzyma mnie jakieś 4-5 sekund za oczka, później albo ja albo on dwraca wzrok a za chwilę to samo. Gdy szliśmy razem śmiał się ze mnie, a jak odchodził na przystanek cieoplutko się uśmiechnął i powiedział do zobaczenia. Czy to coś znaczy ? jak myślicie?

No a co innego? Czy to nie jest aż oczywiste?

On jest bardzo nieśmiały ja też do szczególnie otwartych nie należę, jeżli chodzi o facetów. Nie wiem co mam zrobić żeby popchnąć tę znajomość do porzodu nic nie psujac

Przed chwilą, lasencja napisał:

On jest bardzo nieśmiały ja też do szczególnie otwartych nie należę, jeżli chodzi o facetów. Nie wiem co mam zrobić żeby popchnąć tę znajomość do porzodu nic nie psujac

Bardzo nieśmiały i gada non stop, chodzi za tobą? W takim razie nie wiesz, co to jest nieśmiałość.

Gość gość

coś kombinuje więc szykuj pupe słonko

Dnia 16.05.2019 o 21:03, marcin_wawa napisał:

No a co innego? Czy to nie jest aż oczywiste?

Teraz jak on wyszedł wcześniej poszłam za nim choć nie chciałam wyjść wcześniej. Jak zaczęłam się ubierać on przyspieszył i powiedział MY idziemy razem później MY idziemy na autobus i powiedział do kolegi MY jedziemy tym autobusem. I jeszcze był bardzo pomocny przy kupowaniu biletu. Czy on jest mną zainteresowany czy raczej jest tylko miły? W grupie średnio zwraca na mnie uwagę nawet nie stoi koło mnie tylko bardziej na wprost mnie

Gość Kochliwy
Dnia 16.05.2019 o 21:05, lasencja napisał:

Postaraj się być otwarta, to on cię popchnie. Powodzenia ;)

21 godzin temu, lasencja napisał:

Teraz jak on wyszedł wcześniej poszłam za nim choć nie chciałam wyjść wcześniej. Jak zaczęłam się ubierać on przyspieszył i powiedział MY idziemy razem później MY idziemy na autobus i powiedział do kolegi MY jedziemy tym autobusem. I jeszcze był bardzo pomocny przy kupowaniu biletu. Czy on jest mną zainteresowany czy raczej jest tylko miły? W grupie średnio zwraca na mnie uwagę nawet nie stoi koło mnie tylko bardziej na wprost mnie

Przekonasz się, ale raczej nikt nie jest nachalanie miły ot tak, nagle.

Dnia 22.05.2019 o 17:07, marcin_wawa napisał:

Przekonasz się, ale raczej nikt nie jest nachalanie miły ot tak, nagle.

Chyba jednak jest tylko miły. Gdy powiedziałam mu, że mam ochotę pójść na piwo a nikt nie chce to powiedział, że teraz nikt nie pójdzie bo egzaminy. Z resztą powiedział, że za rok planuje zmienić miasto. Ale jeden plus też woli spędzać czas nad wodą 😀

Gość karramba345

no to masz jasna odpowiedz - jest tylko mily, a ty pewnie juz po uszy wpadlas. 

2 minuty temu, Gość karramba345 napisał:

no to masz jasna odpowiedz - jest tylko mily, a ty pewnie juz po uszy wpadlas. 

Ale nadal że mną ucieka z zajęć xd i odprowadza mnie do domu 

Halo, halo pomóżcie xd relacje damsko męskie nie są moją mocną stroną xdd