Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drtt

Zarzadzanie budynkiem

Polecane posty

Gość drtt

Cześć, jak waszym zdaniem efektywnie można zarządzać budynkiem mieszkalnym, aby nie mieć problemów rozliczeniowych. Wiem, że działają na rynku podmioty zajmujące się zarządzaniem nieruchomościami, ale nie mam pojęcia, jak to działa do końca. Możecie przybliżyć zasady współpracy? Mile widziane kontakty na Trójmiasto, ale nieobowiązkowe. Ogólnie zależy mi najbardziej na dyskusji o zagadnieniu zarządzania nieruchomościami. Czy to jest opłacalne? :)

Gość adam

Proponuję osiedlezielone.eu do zarządzania kwestiami technicznymi i rozliczeniowymi budynków. Zebrania wspólnoty super prowadzone, kontakt online i szybkie zgłoszenia awarii, praktycznie całodobowe. Błyskawicznie reagują na problemy techniczne, a to chyba najważniejsze. Współpracujemy od wielu lat. Administrator z grubo ponad dwudziestoletnim doświadczeniem na rynku i dzięki temu mają wiele zniżek, potrafią negocjować, jak są za wysokie koszty.

Gość mmm

U nas też zarządca zatrudnia taką firmę. Przyjeżdżają zwykle raz na parę tygodni, latem częściej koszą trawę tylko, a tak to takie najbardziej poważne prace wykonują chyba dwa czy trzy razy do roku. Firma współpracuje z administratorem i zarządcą naszego osiedla w Gdańsku czyli z firmą osiedlezielone.eu/.