Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

PRZEMO KUPIŁEM SE SMARTWACHA CZY TAM SMART BANDA JAK TO SIE TAM ZWIE JEEE

Polecane posty

Gość GOSC

AKURAT SE TESTUJE

Gość OSZKAA

ta jasne grubas tak samo jak skuter kupiłeś hahaha daj foto

Gość gosc
2 minuty temu, Gość OSZKAA napisał:

ta jasne grubas tak samo jak skuter kupiłeś hahaha daj foto

skutera to już ci dwa razy dawałem foto pajacu żałosny

zara zrobie i dam, ładuje sie ta opaska

Gość gosc

masz przemuś

https://zapodaj.net/a01c33a05fa32.jpg.html

Gość gosc

dwa

https://zapodaj.net/723233a25c9c3.jpg.html

Gość gosc

Przemo kupujesz sobie takiego laptopa? bo ja se chyba kupie, tyle do neta spokojnie ujdzie a do tego cieniutki, dokupie do niego szybką karte SD 128gb na alegro i sprzęta jak ta lala

jak nie masz pod ręką cerfura to możesz u nich na stronie zamówić kurierem

https://zapodaj.net/8aa8a73be2450.png.html

Gość gosc

i ekran ma full hd za 400zł, cienki lekki, 2gb ramu starczą, procek też nie jest najgorszy szmelc

ja biere

Gość gosc

i do tego w zestawie oczywiście zasilacz i myszka bezprzewodowo

wbudowana kamerka internetowo i bateria 8000mah

Gość gosc

przemo bieresz lapka? bo ja chyba biere, ale to dopiero od 20 maja bedzie w sklepie

a tera ide robić se obiad, dzisiaj piątkowy postny obiad - ziemniaczki z koperkiem + paluszki rybne + buraczki + kompocik śliwkowy

Gość gosc

tutaj masz o tym procesorze

https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Atom+x5-Z8350+%40+1.44GHz&id=2774

1300pkt to nie jest źle, ja miałem kompa stacjonarke, w sumie nadal go mam ale u ojca jest i on miał procek 1400pkt i normalnie w GTA SA na nim grałem i w euro truck simulator

Gość ekspert
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Przemo kupujesz sobie takiego laptopa? bo ja se chyba kupie, tyle do neta spokojnie ujdzie a do tego cieniutki, dokupie do niego szybką karte SD 128gb na alegro i sprzęta jak ta lala

jak nie masz pod ręką cerfura to możesz u nich na stronie zamówić kurierem

https://zapodaj.net/8aa8a73be2450.png.html 

Ten laptop padnie po pierwszej aktualizacji. Windows potrzebuje minimum 64 GB miejsca do działania, a karty sd to są dobre do aparatu albo telefony. Natomiast oszałamiające 2 gb ram powie pa na widok pierwszej lepszej przeglądarki internetowej xd

O jakiekolwiek rozbudowie tego szmelcu pewnie nie ma mowy bo wszystko jest lutowane xd

Kupuj elektrośmieci, kupuj, niszcz planetę xd

Gość gosc

a co ty myślisz ze jak nie kupie to tego nie będą produkować? naiwne dziecie...

a dwa, tak jak mówie miałem kompa stacjonarke z podobnym prockiem i też 2gb ram i jakoś wszystko na nim śmigało, w gta sa też grałem i euro truck simulator, tak samo w Live for speed, RBR i colina dirta

owszem nie jest to sprzęt najwyższej klasy ale ja takiego nie potrzebujesz, czego ty zrozumieć nie potrafisz

co do samego w/i/n/d/o/w/s//a to tak wlasnie jest że jest windows zainstalowany + 32GB wolnego miejsca dla użytkownika, to nie jest że cały dysk ma 32GB, a na kartach działa bardzo dobrze jako dodatkowa pamięć, jak jest szybka karta z odczytem 90mb/s to śmiga jak normalny dysk, co do aktualizacji mam je gdzieś, na s/t/a/c/j/o/n/a/rce o której mówie mam jeszcze win Xp i ZAWSZE miałem wyłączone a/k/t/u/a/l/i/za/c/je, na aktualnym laptopie dell mam w/i,/n,d/,o/w,/,s 10 i też wyłączone ak,t,u,a,l,i,z,a,c,je, tak samo jak nigdy nie mam zamiaru a[k[t[u[a[[l[i[zo[wa[ć a,n,d,r,o,i,d,a, na telefonie, bo te wszystkie a[,k[t[,u[a,[l,[iza\cj\e są dla d,e,b,i,l,i którzy sie jarają że co chwile a'k't'u'a'l'i'z'u'j'ą' i sie lansują że mają najnowszy systemik i uważają sie za lepszych, to tylko objaw kompleksów takich osób

także swoim piertolamento i tak mnie nie zniechęciłeś do kupna tego lapka

Gość gosc

a co ty myślisz ze jak nie kupie to tego nie będą produkować? naiwne dziecie...

a dwa, tak jak mówie miałem kompa stacjonarke z podobnym prockiem i też 2gb ram i jakoś wszystko na nim śmigało, w gta sa też grałem i euro truck simulator, tak samo w Live for speed, RBR i colina dirta

owszem nie jest to sprzęt najwyższej klasy ale ja takiego nie potrzebujesz, czego ty zrozumieć nie potrafisz

Gość gosc

co do samego w/i/n/d/o/w/s//a to tak wlasnie jest że jest w;i;n;d;o;w;s zainstalowany + 32GB wolnego miejsca dla użytkownika, to nie jest że cały dysk ma 32GB, a na kartach działa bardzo dobrze jako dodatkowa pamięć, jak jest szybka karta z odczytem 90mb/s to śmiga jak normalny dysk, co do aktualizacji mam je gdzieś, na s/t/a/c/j/o/n/a/rce o której mówie mam jeszcze win Xp i ZAWSZE miałem wyłączone a/k/t/u/a/l/i/za/c/je, na aktualnym laptopie dell mam w/i,/n,d/,o/w,/,s 10 i też wyłączone ak,t,u,a,l,i,z,a,c,je, tak samo jak nigdy nie mam zamiaru a[k[t[u[a[[l[i[zo[wa[ć a,n,d,r,o,i,d,a, na telefonie, bo te wszystkie a[,k[t[,u[a,[l,[iza\cj\e są dla d,e,b,i,l,i którzy sie jarają że co chwile a'k't'u'a'l'i'z'u'j'ą' i sie lansują że mają najnowszy systemik i uważają sie za lepszych, to tylko objaw kompleksów takich osób

Gość gosc

co do samego w/i/n/d/o/w/s//a to tak wlasnie jest że jest w;i;n;d;o;w;s zainstalowany + 32GB wolnego miejsca dla użytkownika, to nie jest że cały dysk ma 32GB, a na kartach działa bardzo dobrze jako dodatkowa pamięć, jak jest szybka karta z odczytem 90mb/s to śmiga jak normalny dysk, co do aktualizacji mam je gdzieś, na s/t/a/c/j/o/n/a/rce o której mówie mam jeszcze win Xp i ZAWSZE miałem wyłączone a/k/t/u/a/l/i/za/c/je,

Gość gosc

na aktualnym laptopie dell mam w/i,/n,d/,o/w,/,s 10 i też wyłączone ak,t,u,a,l,i,z,a,c,je, tak samo jak nigdy nie mam zamiaru a[k[t[u[a[[l[i[zo[wa[ć a,n,d,r,o,i,d,a, na telefonie, bo te wszystkie a[,k[t[,u[a,[l,[iza\cj\e są dla d,e,b,i,l,i którzy sie jarają że co chwile a'k't'u'a'l'i'z'u'j'ą' i sie lansują że mają najnowszy systemik i uważają sie za lepszych, to tylko objaw kompleksów takich osób

Gość gosc

na aktualnym l/a/p/t/o/p/ie d,el,l mam w/i,/n,d/,o/w,/,s 10 i też wyłączone ak,t,u,a,l,i,z,a,c,je, tak samo jak nigdy nie mam zamiaru a[k[t[u[a[[l[i[zo[wa[ć a,n,d,r,o,i,d,a, na te/l/e/fon/i/e, bo te wszystkie a[,k[t[,u[a,[l,[iza\cj\e są dla d,e,b,i,l,i którzy sie jarają że co chwile a'k't'u'a'l'i'z'u'j'ą' i sie la,n,s,u,ją że mają najnowszy s/y/s/t/e/m/i/k i uważają sie za lepszych, to tylko objaw kompleksów takich osób

także swoim pi,e,r,t,o,l,a,m,e,n,t,o i tak mnie nie zniechęciłeś do kupna tego lapka

Gość GOSC

PRZEMO

KUPUJESZ

SE

TEGO

LAPKA?

BO

JA

BIERE

A

TY?

BIERESZ?

Gość TOSZIRO
5 minut temu, Max Fiut napisał:

Pierrdolisz ja mam 2gb obecnie w dellu i mi przeglądarki działają wszystkie

MOŻE Z JEDNĄ OTWARTĄ KARTĄ KUR(WO JAK MOŻNA W 2019 ROKU MIEĆ 2 GB RAMU W KOMPIE HAHAHA XDDD

Gość TOSZIRO
4 minuty temu, Max Fiut napisał:

Kilka otwartych kart + radio internetowe/Spotify w tle działa bez problemu

TAK KUR(WA NA PEWNO XDD 

Gość Gość
13 minut temu, Max Fiut napisał:

Nie biorę bo mam laptopa renomowanej marki dell co prawda bateria starcza na pół godz i matryca posklejana taśmą ale działa

No jak tam sobie chcesz, ja biere

Mam dużo zaskórniaków odłożonych, A po co to ma leżeć i kisić się, trzeba w końcu zrobić jakiś użytek z nich

Przemek ja teraz idę czytać Biblię i ciebie też zachęcam bardzo serdecznie. Ściągnij sobie pismo święte w przekładzie towarzystwa Świętego Pawła i tam masz Biblie z komentarzem. jeśli boisz się że nie zrozumiesz Biblii sam albo że źle ją zrozumiesz to po to właśnie możesz wesprzeć się komentarzem

Zacznij czytać od Ewangelii Marka potem Mateusz a potem Łukasza potem dzieje apostolskie a następnie Ewangelia według Jana następnie przechodzimy do listów. a dopiero jak przeczytasz wszystkie listy czyli zakończysz czytanie nowego testamentu to rozpocznij czytanie starego testamentu i wtedy już normalnie po kolei się czyta.

Przemek ja ci powiem że odkąd cię tam Biblia to czuję taki spokój wewnętrzny i moje Lęki mi mijają w końcu. Ja zawsze miałem nadciśnienie przez nerwy i stres A powiem ci że teraz mam książkowe 120 na 80, puls 70 a kiedyś to 100 miałem ze stresu i lęku. 

Zaufaj Panu Bogu Przemek, nie bój się

Gość Gość

Odkąd czytam

Gość Gość

Ciśnienie to wcześniej miałem przeważnie 150 na 90

Gość Gość

Przemek czytaj Biblię

Gość Gość

Przemek nie bój się Pana Boga, No to wszystkie złe rzeczy na temat Pana Boga wmawia ci szatan. Ale ty ufasz Panu Bogu czy szatanowi? Wierzysz Panu Bogu czy szatanowi? Jeśli ulegasz tym wszystkim złym rzeczą które on ci wmawia No to wychodzi na to że ufasz szatanowi. Zatem nie dziw się Przemek że Pan Bóg ci nie pomaga, bo jeśli tego jawnie odrzucasz i trzymasz z szatanem to sam budujesz mur między sobą a Panem Bogiem i on nie jest w stanie pomóc, najpierw przyjdź do niego zwróć się do niego z ufnością a zobaczysz że ci pomoże. Ufaj Bogu i nie dawaj się szatanowi

Gość gosc
2 godziny temu, Max Fiut napisał:

Bóg to pedofil

powiesz mu to prosto w oczy na Sądzie Ostatecznym

wolisz trzymać z szatanem, to będziesz z nim na wieki, ale to co ci robił Radek w szkole to zaledwie kropla w oceanie nienawiści i zła która spotka cie w piekle, czy naprawdę warto tam iść?

zastanów się w końcu nad sobą i nawróć się

Gość Upp

Up