Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk 128

Mieszkam na wsi! we wsi Polkowskie (województwo Opolskie) na tej wsi nie ma perspektyw na życie i pracę

Polecane posty

Co zrobić by wyjechać do dużego miasta np do Opola, Wrocławia Kędzierzyna - Koźla, Czy Wałbrzycha itd i tam pracować w wielkim mieście i tam żyć, mieć pracę, ułożone życie i wielkomiejskie rozrywki jak np kino, galeria handlowa, McDonald,s itd 

Mam tylko 3 tysiące na koncie (nazbierałem sobie) i nie stać mnie na nic 

🙂

3 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

na wsi tez można żyć załóż firmę...

3 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

na wsi tez można żyć załóż firmę...

Ale na wsi nie ma rozrywek i nie ma gdzie wyjść, w tym problem a nie zawsze mam czas jechać do Opola czy Wrocławia 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Ale na wsi nie ma rozrywek i nie ma gdzie wyjść, w tym problem a nie zawsze mam czas jechać do Opola czy Wrocławia 

wiesz można rozrywkę samemu zorganizować...to zależny tylko jakie masz pomysły...i jakich masz przyjaciół...

Danuta byłaś kiedyś w Opolu? Opole to 128 tysięczne miasto wojewódzkie w województwie Opolskim, w Opolu są 3 kina, 3 teatry, filharmonia, amfiteatr, Ogród Zoologiczny i 4 mcdonald'sy 

Gość Gość rada
27 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Mam tylko 3 tysiące na koncie (nazbierałem sobie) i nie stać mnie na nic 

hej. Nie załamuj się. Musisz uzbierać więcej kasy jak chcesz wyjechać,. jakies 10 tysięcy na start i możesz jechac. łatwiej ci będzie z 10, niż z 3 tysiącami na początek.. szukaj pracy zawczasu, zanim wyjedziesz. a potem szybko znajdź pokój i ruszaj. na początku będzie ciężko ale wytrzymasz z 2 miesiące w bidzie, a potem trochę się odbijesz. Ja tez tak robię. Jadę do większego miasta i też zbierałam jak Ty i nie dojadałam a jestem z małego miasta wsi. i jeszcze zamierzam żyć w bidzie pare miesiecy zeby sie potem odbic. Wytrzymaj. Potem będziesz się cieszył że dałeś radę. Pracy szukaj przez net . albo ryzykuj i jedz bez pracy, i znajdz prace na miejsu. Powodzenia

Gość Namysłów wojew opolsk
1 minutę temu, Gość Gość rada napisał:

hej. Nie załamuj się. Musisz uzbierać więcej kasy jak chcesz wyjechać,. jakies 10 tysięcy na start i możesz jechac. łatwiej ci będzie z 10, niż z 3 tysiącami na początek.. szukaj pracy zawczasu, zanim wyjedziesz. a potem szybko znajdź pokój i ruszaj. na początku będzie ciężko ale wytrzymasz z 2 miesiące w bidzie, a potem trochę się odbijesz. Ja tez tak robię. Jadę do większego miasta i też zbierałam jak Ty i nie dojadałam a jestem z małego miasta wsi. i jeszcze zamierzam żyć w bidzie pare miesiecy zeby sie potem odbic. Wytrzymaj. Potem będziesz się cieszył że dałeś radę. Pracy szukaj przez net . albo ryzykuj i jedz bez pracy, i znajdz prace na miejsu. Powodzenia

A z jakiego województwa jesteś? 

Gość Xxx

Uzbieraj do 5 tysięcy. Zawsze to jakiś start i możesz wyjechać. 

Gość Xxx

Uzbieraj do 5 tysięcy. Zawsze to jakiś start i możesz wyjechać. 

Gość Namysłów wojew opolsk

Zbieram cały czas