Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ryasy

Fetysz - jak od masażu przejść dalej?

Polecane posty

Witam. Pytanie kieruje do fetyszystów stóp. Niedługo przychodzi do mnie przyjaciółka, ktora wie o moim "zboczeniu".Mam wymasowac jej stopy, ale chciałbym więcej  (wąchanie, całowanie, femdom itp). Jakieś pomysły jak ją do tego namówić? 

6 minut temu, Ryasy napisał:

Witam. Pytanie kieruje do fetyszystów stóp. Niedługo przychodzi do mnie przyjaciółka, ktora wie o moim "zboczeniu".Mam wymasowac jej stopy, ale chciałbym więcej  (wąchanie, całowanie, femdom itp). Jakieś pomysły jak ją do tego namówić? 

w trakcie masowania zbliż głowę i całuj ... to pewnie przejdzie u każdej dziewczyny bo wiele lubi być całowane w stopy. Pozwoli ci je całować prawie każda dziewczyna pod warunkiem, że będzie świeżo po kąpieli bo inaczej będzie skrępowana. Z obwąchiwaniem stóp to już trochę gorzej bo dla większości będzie to dziwne. Sprawa jest prosta. Szukając swojej drugiej połówki musisz szukać takiej, która zaakceptuje Twój fetysz. Poza tym musisz wiedzieć,  że rzadko która kobieta osiągnie orgazm przez całowanie i pieszczoty stóp. Dlatego szukając partnerki na całe życie, która ma mieć z tego satysfakcję powinieneś jednak wiedzieć, że na samych stopach skupiać się nie możesz.