Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Też was wkurza ta Cała CAPTHA? Że trzeba ją wypełniać?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk

Bo mnie bardzo 

Gość gość

Leczyłeś się w Opolu na wodociągowej?

tak

do tego ta captcha nalezy do google wiec kazde wypelnienie captchy wysyla do niej informacji o waszej lokalizacji oraz historii przegladania internetu, kazde wypelnienie captchy to rowniez wysylanie do google informacje o lokalizacji z ktorej laczymy sie z internetem. W skrocie gdyby miliardy ludzi nie korzystalo codziennie z google i youtube oraz nie kupowało chinskich smartfonow z androidem, dzisiaj na kafeterii nie byłoby captchy 🙂

Przed chwilą, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

szkoda tylko ze nalezy do korporacji ktora za zeszły rok zgarnęła 80 miliardów dolarów przychodu

Należało im się. Internet w obecnej formie to szczytowe osiągnięcie w walce z ciemnotą.

Nie należało im się

Google i youtube to narzędzia, które ogłupiają tak samo jak smartfony. To jak Google walczy to zbieranie danych o ludziach z całego świata korzystających z internetu. We francji istnieją organizacje, które walczą z odgooglywaniem internetu. Ja osobiście nie korzystam z niczego co ma związek z google, kafeteria.pl jest niestety jedynym wyjątkiem. 

Google i youtube to narzędzia, które ogłupiają tak samo jak smartfony. To jak Google walczy to zbieranie danych o ludziach z całego świata korzystających z internetu. We francji istnieją organizacje, które walczą z odgooglywaniem internetu. Ja osobiście nie korzystam z niczego co ma związek z google, kafeteria.pl jest niestety jedynym wyjątkiem. 

To co piszesz jest objawem twojej schizofrenii. Takie spłycenie wartości jaką niesie za sobą dostępność praktycznie każdej publikacji zarówno naukowej jak i beletrystyki wynika z nieumiejętności poznania. To że większość ludzi korzysta z tego w inny sposób nie oznacza że jednostki nie będą czerpac z tego faktycznych wartości. Tak w skrócie - nie każdy jest tobą.

Dodatkowo dochodzi klasyczny przykład paranoi w obawie o swoje dane - jeśli człowiek nie robi nic złego, nie ma obaw o swoją prywatność. Ty jesteś przekonany że czynisz coś złego, dlatego boisz się ingerencji w swoje życie nawet jesli polega ona tylko na obserwacji.

Gość manonthemoon

je/bać namyslowskiego pedofila!! 

nie jest to zadna schizofrenia tylko szczera prawda, korporacja google ktora wspolpracuja z amerykanskim nsa i cia, ktora inwigiluje caly swiat rownie wspaniale co apple lub facebook, generuje za swoje zło do tego miliardy dolarów wówczas gdy ja jestem zmuszony pracować za kilka tysiecy zlotych miesiecznie, phi. Dobre sobie. Google wypi3rdalaj!!! 

nie jest to zadna schizofrenia tylko szczera prawda, korporacja google ktora wspolpracuja z amerykanskim nsa i cia, ktora inwigiluje caly swiat rownie wspaniale co apple lub facebook, generuje za swoje zło do tego miliardy dolarów wówczas gdy ja jestem zmuszony pracować za kilka tysiecy zlotych miesiecznie, phi. Dobre sobie. Google wypi3rdalaj!!! 

Ale czy sądzisz że gdyby google nie istniało to ty byś wskoczył na ich miejsce? Jesteś tylko jednostką, a google to zespół wyselekcjonowanych ekspertów o wysokich umiejętnościach. Czy rozumiesz ilu ludzi byś musiał wyeliminować ze społeczeństwa aby twoje umiejętności okazały się najwyższej klasy? Internet, smartfon, czy cokolwiek innego to są tylko narzędzia. To jak ktoś je wykorzystuje jest sprawą indywidualną. Nie da się przypisać wartości zła do martwej rzeczy ani jej twórcy.

nie czytam twojego schizofrenicznego belkotu bo mnie głowa boli

w kazdym razie ja nie korzystam z google youtube nie mam smartfona i mam wiecej czasu na ksiazki, w tym tygodniu zamiast ogladac filmy na youtube przeczytałem 300 stron Quo Vadis. Zamiast czytać ludzi w internecie, czytam bogaty zasób słów Henryka Sienkiewicza :). Google nie zebrał o mnie żadnych informacji, a informacje gdzie chodze, gdzie jem i kiedy ... to też moja sprawa. 

Gość gość
17 minut temu, StaryLewak napisał:

Należało im się. Internet w obecnej formie to szczytowe osiągnięcie w walce z ciemnotą.

Taki był plan, ale na chwilę obecną to raczej miejsce aktywności antyszczepionkowcow i innych foliarzy wierzących i propagujących bzdury. Do tego miejsce pełne fejków, głównie że strony prawicowych trolli.

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Taki był plan, ale na chwilę obecną to raczej miejsce aktywności antyszczepionkowcow i innych foliarzy wierzących i propagujących bzdury. Do tego miejsce pełne fejków, głównie że strony prawicowych trolli.

Inteligentny człowiek umie dokonać selekcji przydatnej informacji od śm*iecia.

Gość Namysłów wojew opolsk 128
Przed chwilą, StaryLewak napisał:

Inteligentny człowiek umie dokonać selekcji przydatnej informacji od śm*iecia.

Stary Lewak kojarzysz taki nowy program w tv na TVP 2 czyli szansa na Sukces "Opole 2019" on właśnie leci na TVP 2 

Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Stary Lewak kojarzysz taki nowy program w tv na TVP 2 czyli szansa na Sukces "Opole 2019" on właśnie leci na TVP 2 

Ostatni raz oglądałem telewizję w święta bo kevin leciał.

8 minut temu, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

nie czytam twojego schizofrenicznego belkotu bo mnie głowa boli

Po prostu nie rozumiesz, ja nie mam schizofrenii. Przecież to ty jesteś chory.

Staram ci się pomóc i pewne rzeczy wytłumaczyć.

6 minut temu, StaryLewak napisał:

Ostatni raz oglądałem telewizję w święta bo kevin leciał.

Wiesz że kabaret z okazji 800 lat Opola obejrzało na YouTube 12 mln osób a na Polsacie obejrzało go 4 mln osób, Opole to znane miasto na całą Polskę i 99,9 procent Polaków słyszało o Opolu i kojarzy Opole 

Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

Wiesz że kabaret z okazji 800 lat Opola obejrzało na YouTube 12 mln osób a na Polsacie obejrzało go 4 mln osób, Opole to znane miasto na całą Polskę i 99,9 procent Polaków słyszało o Opolu i kojarzy Opole 

A oto przykład bezużytecznej informacji.

3 minuty temu, StaryLewak napisał:

A oto przykład bezużytecznej informacji.

A czy twoim zdaniem o Warszawie każdy słyszał czy dużo osób w ogóle nie słyszało o istnieniu Warszawy? Byłem w, Warszawie i pytałem się ludzi czy słyszeli o takim mieście jak Opole i każdy kogo pytałem słyszał o Opolu