Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego Azjatki są lepszymi żonami od Polek

Polecane posty

Gość Xxxxxx
Przed chwilą, Gość Onaaa napisał:

Chinczyki leca na europejki a te ich nie chca, wiec w sumie mozesz brac wszystkich::nie musisz sie denerwowac, nie masz konkurencji

Ma , europejki wsadzaja sobie ogora do pipy w rytm azjatyckich popowych hitów 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Ja mam 22 lata jestem dziewica ale chce tylko azjaty , sama mam bardzo delikatna urodę więc nie chce żeby facet mi zepsuł geny dziecka swoim ostrym ryjem 

Ja tez chce, żeby jakiś Azjata wylizał mnie całą żaden inny tylko zolty egzotyczny chłopiec 

Gość Onaaa
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ja tez chce, żeby jakiś Azjata wylizał mnie całą żaden inny tylko zolty egzotyczny chłopiec 

Widac nadal to w sferze tylko marzen:) skoro tylko gadac o tym potrafisz

Gość Jan
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Azjatki są poziom wyżej (...) lubią zajmować się domem

Zgodzę się co do tych, które mają penizy i implanty piersi. Biologiczny facet lepiej zrozumie faceta zwłaszcza jeśli zna swoje miejsce. Jeżeli facet chce utrzymywać taką Kobietę, a ona chce mu gotować, sprzątać, prać i dostawać kieszonkowe, zamieszkanie, wyżywienie -to wszystko jest w porządku. Taka para nigdy się nie pokłóci i będzie tak samo sprawna uczuciowo jak na początku znajomości. Pozdrawiam zdrowo myślących

Gość Gość

Widac nadal to w sferze tylko marzen:) skoro tylko gadac o tym potrafisz

Do Korei trochę daleko nie uważasz? 

Gość Xxxxxx

typowo Azjaci to ci z zespołu BTS albo taemin, a typowy Polak to misiek koterski i Borys Szyc bleeee

Gość rozbawiony

Tak czym komentarze tych marzycielek i się zastanawiam co was tu jeszcze trzyma?

Pakujcie walizy i fru do Azji, potem i tak skończycie w jakimś azjatyckim burdelu.

Co do Polek, to mam na nie wywalone, wolę Słowaczki, to inny wymiar kobiet, Polki nie mają co się z nimi równać.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

Ma , europejki wsadzaja sobie ogora do pipy w rytm azjatyckich popowych hitów 

Nieprawda! Nie jesteśmy dla siebie żadna konkurencja, bo Azjaci nie odmówią przyjemności Europejce nawet jak ma swoją azjatycka dziewczyne. Oni lubią cyckl i rysy Europejek 

Gość rozbawiony

Tak czym komentarze tych marzycielek i się zastanawiam co was tu jeszcze trzyma?

Pakujcie walizy i fru do Azji, potem i tak skończycie w jakimś azjatyckim burdelu.

Co do Polek, to mam na nie wywalone, wolę Słowaczki, to inny wymiar kobiet, Polki nie mają co się z nimi równać.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość rozbawiony napisał:

Ja z koleżanka marze o pracy w japońskiej agencji towarzyskiej 

Gość Onaaa

Do Korei trochę daleko nie 

To sie zatrudnij w koreanskiej firmie, a skoro tylko korea cie ratuje to kiedy tam lecisz?

Gość Xxxxxx

Slowaczki mają końskie twarze tak samo jak czeszki bo mają bardzo dużo krwi germańskiej , najładniejsze są ruskie i ukrainki, polki średnio ładne, slowaczki i czeszki niemkowate

Gość Gość

To sie zatrudnij w koreanskiej firmie, a skoro tylko korea cie ratuje to kiedy tam lecisz?

Niby w jakiej firmie? Zreszta nie chciałabym mieszkać w Korei wolałabym w Europie 

Gość ————
5 minut temu, Gość Xxxxxx napisał:

typowo Azjaci to ci z zespołu BTS albo taemin, a typowy Polak to misiek koterski i Borys Szyc bleeee

Z BTS jeden jest taki mniamnusny ze głowa mała 

Gość Onaaa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Niby w jakiej firmie? Zreszta nie chciałabym mieszkać w Korei wolałabym w Europie 

W koreanskiej, cienko widze te twoje poszukiwania, jesteś nierozgarnieta

Gość Gość gość

Koreański mężczyzna to jest to , wyglądają jak postaci z kreskówek A nie żywi faceci 

Gość rozbawiony
2 minuty temu, Gość Xxxxxx napisał:

Slowaczki mają końskie twarze

To pokarz jaką ty masz twarz laluniu

Gość Gość gość

Na pewno nie mam długiej twarzy i nosa jak większość kobiet wymieszanych z germanami  

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Onaaa napisał:

W koreanskiej, cienko widze te twoje poszukiwania, jesteś nierozgarnieta

Ha ha ha chciałaś być zabawna, ale Ci nie wyszło. To jak jesteś taka mądra to wstać teraz z kanapy, weź torby i leć na Jamajkę i tam się gdzieś zatrudni  strasznie proste, no nie? 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość gość napisał:

Koreański mężczyzna to jest to , wyglądają jak postaci z kreskówek A nie żywi faceci 

Koreański mężczyzna to idealna seks zabawka dla kobiet z Europy 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość rozbawiony napisał:

A Ty zainwestuj w słownik 🤣🤣🤣

Gość Onaaa
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ha ha ha chciałaś być zabawna, ale Ci nie wyszło. To jak jesteś taka mądra to wstać teraz z kanapy, weź torby i leć na Jamajkę i tam się gdzieś zatrudni  strasznie proste, no nie? 

Haha ale gluptas z ciebie:) myslisz ze firmy z koreanczykami sa tylko w korei, 

Gość rozbawiony
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żaden skośnooki Cie nie chce

Bo skośnookim krzywo z oczu patrzy

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A Ty zainwestuj w słownik 🤣🤣🤣

Czesc Jolanta mamy odpowiedz na dwa pytania już 🤣😂😂

Gość Gość

Czesc Jolanta mamy odpowiedz na dwa pytania już 🤣😂😂

Skąd wiesz, że to ja? Xd

Gość Gośś
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Skąd wiesz, że to ja? Xd

Po stylu 

Gość marawstala

Nie wiem czy tak jest... Moze nie stwarzają problemów czyli godzą sie na wiele (?)

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak Ukraińcy zaczęli zalewac Polskę to mówili że koniec z rzadzeniem się polek A prawda okazała się taka że 70 % tej emigracji to wyglodniale seksu ukraińskie osobniki płci męskiej które już zapraszają polki na kawę, mnie ciągle jacyś Ukraińcy na fejsie zaczwpiaja A mojego brata żadna ukrainka nie hahahahaha

Może twój brat to gołodu.piec i dlatego niema powodzenia? Ciężko też by Ukrainki pisały jak do polski sprowadzają janusze biznesu samych ukroli roboli 

Gość nice
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Azjatki są poziom wyżej od Polek, rzadziej zdradzają, są zgrabniejsze, ciaśniejsze, bardziej miłe, mniej roszczeniowe, nie latają tak za kolorowymi chłopami, potrafią docenić swojego stałego faceta a nie latać za obcymi. Ponoć lubią zajmować się domem i dobrze gotują. Fajnie byłoby wymienić mieszkanki Polski na sympatyczne Azjatki

Phi! Ja jestem Polką, w ogóle nie zdradzam, do 50 byłam szalenie zgrabna, ciasna jestem do tej pory, roszczeniowa nigdy nie byłam, spotykanie się z kolorowym to dla mnie mega obciach, więc nie praktykuję, za nikim też nie latam. Ciebie autor po prostu większość Polek nie chciała, a dla Azjatki związek z polskim bucem to wielki awans.  

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość nice napisał:

Phi! Ja jestem Polką, w ogóle nie zdradzam, do 50 byłam szalenie zgrabna, ciasna jestem do tej pory, roszczeniowa nigdy nie byłam, spotykanie się z kolorowym to dla mnie mega obciach, więc nie praktykuję, za nikim też nie latam. Ciebie autor po prostu większość Polek nie chciała, a dla Azjatki związek z polskim bucem to wielki awans.  

Przyjemnej ktoś docenia Polaków a nie tylko wysłuchiwać polski buc, żadna mnie nie chciała i inne mile rzeczy