Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co się stanie jak już wszyscy młodzi uciekną z Polski?

Polecane posty

Gość Gość

Z moich znajomych już prawie wszyscy wemigrowali za granicę, bo tutaj nie da się normalnie żyć i dostać normalnej pracy, zarobków. Przejechali się tutaj, poszli na kilka rozmów, wymagania ogromne, a do zaoferowania ..., pojechali za granicę i teraz żyją lepiej niż tu kiedykolwiek by mogli. Tylko co będzie jak wszyscy młodzi stąd wyjadą, bo nie da się tu żyć? Koszty życia z kosmosu. Płacą ..., a wymagają nie wiadomo jakich umiejętności. W Polsce wszędzie w firmach chcieliby tylko inżyniera, najlepiej z trzema językami obcymi biegle i pięcioma latami doświadczenia oraz znajomością obsługi komputera i oprogramowania na poziomie eksperta z NASA, a wszystko np. na stanowisko, gdzie kseruje się dokumenty i robi kawę. 😄

uciec gdzie?? Żyłem w anglii 5 lat i co z tego ze w fabryce mozna zarobic 1100 funtow na miesiac, gdy cały kraj to siedlisko azjatów z indii i pakistanu?? To ja już wolę mieć mniej pieniędzy, ale chociaż sami biali polacy dookoła i polski język a nie arabski.

jak ktos lubi zyc wsrod arabow to prosze bardzo, niech młodzi wyjeżdżają i zakładają rodziny z azjatami, nikt nikomu nie zabrania

Gość gość
Dnia 21.05.2019 o 14:38, metr sześcdziesiąt w kapeluszu napisał:

uciec gdzie?? Żyłem w anglii 5 lat i co z tego ze w fabryce mozna zarobic 1100 funtow na miesiac, gdy cały kraj to siedlisko azjatów z indii i pakistanu?? To ja już wolę mieć mniej pieniędzy, ale chociaż sami biali polacy dookoła i polski język a nie arabski.

jak ktos lubi zyc wsrod arabow to prosze bardzo, niech młodzi wyjeżdżają i zakładają rodziny z azjatami, nikt nikomu nie zabrania

nie wszedzie tak jest w UK, a poza tym teraz u nas w fabrykach robia ukraincy, a teraz juz placa tak malo ze przyjada wietnamczycy i z bangladeszu bo ukraincy nie chca robic za bezdurno