Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Ile macie wzorstu kafeterianki?

Polecane posty

Gość Zależy mi

Rano 158 a wieczorem 157

Gość Llllllll

Wiekszosc malych tutaj, ciekawe

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Oczy skośne piski głośne napisał:

Ja mam 175 cm 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Pytam kobiet nie facetów 

Akurat 175 dla mężczyzny to bardzo mało.  

Gość Gość

Kochani idealny wzrost dla kobiety to 160-165cm. Kobiety mające powyżej 165cm wzrostu uważane są za wysokie i niekobiece ponieważ wysoki wzrost u kobiety uważany jest za cechę niekobiecą.

A kobiety mające 170cm i więcej uważane są za brzydkie ponieważ są zbyt wysokie jak na kobiety i nazywane przez niektórych facetów złośliwie godzillami.

Faceci lubią szczupłe i nie mające więcej niż 165cm wzrostu kobietki

Gość gość

no coś w tym musi być bo sam jeste facetem i myśle tak samo. moi koledzy też

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kochani idealny wzrost dla kobiety to 160-165cm. Kobiety mające powyżej 165cm wzrostu uważane są za wysokie i niekobiece ponieważ wysoki wzrost u kobiety uważany jest za cechę niekobiecą.

A kobiety mające 170cm i więcej uważane są za brzydkie ponieważ są zbyt wysokie jak na kobiety i nazywane przez niektórych facetów złośliwie godzillami.

Większych bzdur nie słyszałam.

Gość gość

mój facet też tak mówi. powiedział że nie wziął by sobie za żonę kobiety która ma więcej niż 165 cm bo to za dużo wysokie dziewczyny są nie ładne, a faceci mający po 175-180 cm wzrostu nie czuli by się z nimi w łóżku jak z kobietą tylko jak z chłopem

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Większych bzdur nie słyszałam.

przyznaj się lepiej że jesteś zazdrosna bo jesteś mało kobieca przez swój wysoki wzrost. Od dawien dawna ludzie mówią że wysokie kobiety nie podobają się i ty tego nie zmienis. Nawet faceci mówią że nie chcieliby wysokiej kobiety. niestety ale 99% facetów tak uważa 

Gość marta

z takimi wysokimi to tylko wysocy faceci się żenią oczywiście są wyjątki ale jest to mały procent dlatego dziewczyny cieszcie się że jesteście szczupłe i normalnego wzrostu czyli 160-165

oprócz tego dużo facetów leci na te najmniejsze czyli mające poniżej 160cm rozejrzyjcie się

Gość

broken, a na ogolnym mi zarzucaja, ze 24/7 siedze 😉

mi nie robi ile ma facet, moze byc nawet nizszy

Gość Gość1

Dokładnie, jak zawsze na forum znajdzie się taka która nie może znieść tego że ktoś napisał prawdę na temat wysokiego wzrostu i będzie hejtować bo nie może znieść tego że jest w grupie tych mniej lubianych przez facetów

Gość abc
2 minuty temu, bazienka napisał:

broken, a na ogolnym mi zarzucaja, ze 24/7 siedze 😉

mi nie robi ile ma facet, moze byc nawet nizszy

my rozmawiamy o kobietach tu teraz a nie o facetach

Gość

wiema el odnosze sie do waszych komentow na temat damskiego wzrostu

ostatnia cecha kt bralabym pod uwage

Gość gość
1 minutę temu, bazienka napisał:

wiema el odnosze sie do waszych komentow na temat damskiego wzrostu

ostatnia cecha kt bralabym pod uwage

może dla ciebie to ostatnia cecha którą powinno się brać pod uwagę ale dla większości facetów nie

Gość Gość

ja jestem facetem i tez tak mysle. mam kilka wysokich kolezanek  i kazda z nich mówi ze zle sie z tym czuje i ze chcialaby byc nizsza bo maja mniejsze powodzenie u facetów

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie wypowiadaj się za wszystkich. Ja lubię kobiety wysokie, ale ja jestem mężczyzną nie facetem 

Gość Anet

ja osobiście uważam że najważniejszy jest charakter ale rzeczywiście coś w tym jest bo sama mam wysokie koleżanki i przyznają to samo

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie wypowiadaj się za wszystkich. Ja lubię kobiety wysokie, ale ja jestem mężczyzną nie facetem 

patrzcie jakiś buc się wypowiedział a moze to zazdrosna wysoka panienka :)

Gość Kriss
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Pytam kobiet nie facetów 

hahahaha

dobre 😄

Gość Anet

wysoki facet może być z wysoką kobietą ale nie spodziewajcie się że facet który nie ma 180-185cm będzie z którąś z was która jest wysoka. oczywiście są wyjątki ale bardzo mało

Gość marta

to prawda że faceci lubią szczupłe i nie mające więcej niż 165cm wzrostu kobietki. wiem to po przykładzie mojej koleżanki, jak idę z nią przez miasto albo idę z nią wieczorkiem do klubu to za każdym razem ja mam większe powodzenie a nie ona więc coś musi w tym być :D

dodam że ja mam 162cm i jestem dobrej figury a ona ma 173 cm i również jest dobrej figury (szczupła,zgrabna)

Gość Gość

dokładnie wysokie mają dużo mniejsze powodzenie u facetów

Gość Gość
Przed chwilą, Gość marta napisał:

to prawda że faceci lubią szczupłe i nie mające więcej niż 165cm wzrostu kobietki. wiem to po przykładzie mojej koleżanki, jak idę z nią przez miasto albo idę z nią wieczorkiem do klubu to za każdym razem ja mam większe powodzenie a nie ona więc coś musi w tym być 😄

dodam że ja mam 162cm i jestem dobrej figury a ona ma 173 cm i również jest dobrej figury (szczupła,zgrabna)

A ja nam odwrotnie. Moja koleżanka ma 174 a ja 160. I to ona ma większe powodzenie. Po prostu jednym się podobają wyższe kobiety innym niższe.  Zależy od upodobań. Ja np. zawsze byłam najniższa w klasie i z mojego wzrostu zawsze każdy się śmiał. 

Gość Gość

ja zdecydowanie wolę dziewczyny niższe lub normalnego wzrostu czyli też do 165cm wzrostu. zdecydowanie lepiej jest w łóżku z  dziewczyną niskiego lub normalnego wzrostu niż z taką która ma 173 175 lub jeszcze więcej

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ja nam odwrotnie. Moja koleżanka ma 174 a ja 160. I to ona ma większe powodzenie. Po prostu jednym się podobają wyższe kobiety innym niższe.  Zależy od upodobań. Ja np. zawsze byłam najniższa w klasie i z mojego wzrostu zawsze każdy się śmiał. 

bo pewnie jesteś z warszawki albo gdańska. tam godzille maja powodzenie ale tylko w miastach bo faceci z okolicznych wsi wolą te niższe normalniejsze niestety . wiem ze to boli ale pogódz sie z prawda :)

Gość Gość

ja mam 177cm i nie chcialbym wysokiej. mój ideał kobiety to 15 cm niższa bo kobieta musi być te 15cm niższa od swojego faceta

Gość madzik

a ja mam 160cm i mam męża 178 cm :) więc też chyba coś jest na rzeczy skoro wybrał sobie o 18 cm niższą :)

Gość Gość

Mam 170 wzrostu, jestem w sam raz ehh

Piszecie głupoty:-D

Gość xxxxxxxx

a ja mam 159 cm a mój facet ma 185 :D

Gość Ola
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Mam 170 wzrostu, jestem w sam raz ehh

Piszecie głupoty:-D

każda pliszka swój ogonek chwali