Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola

Nawet nie dotknal

Polecane posty

Gość ola

Znajomosc z meczyzna w dosc poczatkowej fazie.Spedzilismy razem mily wieczor,byly jakies pieszczoty no i potem salismy razem w sypialni.Rano nie bylo zadnej reakcji wobec mnie,nawet mnie nie dotknal.W miare szybko wstal.Nie wiem,wydalo mi sie to troche dziwne.Szczerze mowicac nie wiem jak to rozumiec.

Gość mama
3 minuty temu, Gość ola napisał:

Znajomosc z meczyzna w dosc poczatkowej fazie.Spedzilismy razem mily wieczor,byly jakies pieszczoty no i potem salismy razem w sypialni.Rano nie bylo zadnej reakcji wobec mnie,nawet mnie nie dotknal.W miare szybko wstal.Nie wiem,wydalo mi sie to troche dziwne.Szczerze mowicac nie wiem jak to rozumiec.

Moze jest prawiczkiem?

Tez mialam taka znajomosc, ale w sumie nie bardzo mi zalezalo na tym gosciu, wiec sie rozplynala..

Gość gość

ja budzę znajomą całując ją wszędzie .

Gość ola

Tu nie bylo zadnej reakcji,wrecz jakby uciekal.Co mozna o tym pomyslec?

Gość gość

Może nie ma zbyt dużego doświadczenia z kobietami i się speszył. Niektórzy faceci boją się, że nie sprawdzą się w seksie z nową kobietą, to dla nich pewne wyzwanie. 

Skoro doszło do pieszczot i Cie podrywał to na pewno się mu podobasz, ale widocznie nie jest typem faceta, którzy traktują seks jak sport, może z czasem poczuje się pewniejszy siebie, to i ochota go najdzie.

Choć jest tez pewien procent facetów w ogóle unikających seksu. Np. facet mojej na prawdę atrakcyjnej koleżanki- zawsze miała powodzenie, nie chciał sie z nią kochać miesiącami.

Ale nie martw się na zapas, może gośc się rozkręci z czasem.

To stereotyp, że kazdy facet chce jak najszybciej zaliczyć, niektorzy mniej wprawieni boja się jak wypadną i strach bierze górę

Gość ola

Chodzi o to ze podczas pieszczot on chcial czegos wiecej jednak z pewnych wzgledow nie moglo do tego dojsc.Nie chodzi juz o seks,ale on nawet nie probowal mnie przytulic,pocalowac,dotknac.Ja cos tam zainicjowalam,ale z jego strony nie bylo nic.Nie jest to facet ktory seks traktuje jak sport itp,jednak brak jakiegokolwiek dotyku nawet dla mnie jest zastanawiajace.Jest w wieku takim ze doswiadczenie raczej jakies powinien miec.

Gość gość

Wieczorem i w nocy było ciemno.

A rano cię zobaczył....

Gość jejku

baby rano to straszydła

Gość gość

No. Bez makijażu, oczy zapuchnięte, pory pootwierane, nos czerwony, cała w zaschniętej, łuszczącej się spermie.... człowiek sie szybko ubiera i jeszcze szybciej spie/rdziela 😉

Gość Facet

Też rano jej nie dotykam :D Daję kasę na taryfę i czekam kiedy wreszcie pójdzie

Gość ola

Tylko ze my spedzilismy jeszcze caly dzien razem,przytulal sie.