Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

jak zagadać do dziewczyny, jak zacząć rozmowe

Polecane posty

Gość gosc

hmm jakieś pomysly?

Gość Betty Blue

Trafiłeś pod zły adres. Poczytaj sobie w necie. Jest tam na ten temat masa porad. Możesz sobie czytać i czytać. My nie mamy czasu na uczenie ciebie podstaw. 

Gość Gość

Normalnie.  Jak jej się podobasz to co byś nie powiedział to będzie ok.  I odwrotnie, jak się jej nie podobasz to co byś nie powiedział będzie źle. 

Kobiety lubią emocje, każda chce przeżyć romans jak z filmów.  Jak byłem młodszy to wydawało mi się że niektóre teksty są tak banalne że lepiej ich nie mówić. Teraz Wiem że niejedną czeka całe życie aby usłyszeć banalny tekst. 

Więc zacznij normalnie. 

"Przepraszam że jestem taki bezpośredni ale bardzo mi sie Pani podoba i chętnie wypilbym kawe w pani towarzystwie" 

"Piękne kobiety zawsze mnie oniesmielaja ale nie darowalbym sobie do końca życia gdybym Pani nie poznal". 

Gość Judas

Takie teksty jeżeli już to sprawdzą się czasami w przypadku podrywania nastolatek. Do kobiet w wieku 20+ lepiej z takimi tekstami na ulicy nie wyskakiwać. 99,9 % kobiet uzna takiego podrywacza za desperata albo co gorsza za jakiegoś psychola czy zboczeńca.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Judas napisał:

Takie teksty jeżeli już to sprawdzą się czasami w przypadku podrywania nastolatek. Do kobiet w wieku 20+ lepiej z takimi tekstami na ulicy nie wyskakiwać. 99,9 % kobiet uzna takiego podrywacza za desperata albo co gorsza za jakiegoś psychola czy zboczeńca.

Nie sądzę 

Gość Onaaa

Ten drugi tekst też mi się podoba. Fajnie jak facet nie ukrywa że jest zdenerwowany a z drugiej strony wali zaowuolowany komplement. 

Gość Gosc
12 minut temu, Gość Onaaa napisał:

Ten drugi tekst też mi się podoba. Fajnie jak facet nie ukrywa że jest zdenerwowany a z drugiej strony wali zaowuolowany komplement. 

Przynajmniej jedna normalna co wprost powie co jej sie podoba a co nie 

Gość Nowa... od Kasanowa

Nie słuchaj ich, najlepszy sprawdzony ,,Ty gdzie idziesz?" Zawsze działa