Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Keksu

Polecane posty

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ojciec keksa powiesił się 3 lata temu. To chyba po części tłumaczy jego problemy psychiczne.

A skąd  ta informacja?

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

Ojciec keksa powiesił się 3 lata temu. To chyba po części tłumaczy jego problemy psychiczne.

Jego ojciec był alkoholikiem, a później się powiesił. Keksu sam przyznał, że łatwo wpada w nałogi, uzależnienia (był palaczem papierosów) i inne ideologie. Pisał też, że ślepo wierzy w rzeczy, które mówią mu ludzie.

Cytat

Mam zdolność do ślepego patrzenia na pewne rzeczy jak na jedyną świętą prawdę i no wręcz czytam prosto rzeczy, które mówią ci ludzie.

Dlatego sądzę, że to nie keksu wymyślił tą akcję z marceliną.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A skąd  ta informacja?

Z tych maili, które pisał z rzekomą mamą marceliny. 

Gość Gość

Maile  jako mama Marcelina napisała Palma. Nie wiem czy wrobila Keksu czy w porozumieniu.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Maile  jako mama Marcelina napisała Palma. Nie wiem czy wrobila Keksu czy w porozumieniu.

Marceliny*

Gość sadsdasd
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

skad ta pewnosc

Gość Gość

Skąd keksu bierze te ...ki do filmików? Wszystkie mają jakieś bulimie czy anoreksje, ale winę za zły stan zdrowia zwalają na weganizm. Gdyby ktoś zdrowy na umyśle się wypowiedział, to byłoby bardziej wiarygodne.

Gość Gosc

Nie wiem, ja tyłam na weganizmie, opuchnięta byłam jakby mnie ktoś napompował. Obrzęki, nalana twarz, spuchniete dłonie, stopy

Gość Kkkk

Czy wy tez macie wrazenie, ze Keksu to gej? Zauwazylam, ze faceci, ktorzy sa gejami  wola utrzymywac w tajemnicy swoja orientacje, gdyby byl hetero przeciez zaraz by powiedzial ze takie i takie babki go interesuja. I tez mi wyglada na geja 

Gość Aaaaa

Moze tez nie mowic/nie pokazywac dziewczyny, aby miec wiecej fanek, albo chroni swoja prywatnosc. Tak jak nissiax83,  bardzo mi imponowala ze nigdy nie nagrala swoich bliskich, jedynie warsztat ojca artysty i baranki wielkanocne brata. Jest wiele osób, które dbaja o wizerunek rodziny i znajomych np. Nesja89, ketokocur, palma, kaziktv, venus polnocy, fitblogerka.... i wiele innych.

Gość gość
14 godzin temu, kozak84 napisał:

na ostatnim filmie się przyznał, że jest pedarastą...

to było oczywiste od dawna 😉

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

to było oczywiste od dawna 😉

Jego orientacja to akurat jego biznes, ale dla mnie to gość zdrowo zwichrowany psychicznie. 

Gość gość
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jego orientacja to akurat jego biznes, ale dla mnie to gość zdrowo zwichrowany psychicznie. 

Też mi powiewa jego orientacja i zgadzam się- tu jest poważny problem psychiczny