Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣膰

Juszes

Polecane posty

Go艣膰 Werty

Og贸lnie to wydawa艂o mi si臋, 偶e Pawe艂 jest mega spoko i si臋 nie poni偶y uczestnictwem聽w takim programie jak BB.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rozczarowana

By艂a jedn膮 z jutuberek, kt贸re ogl膮da艂am z ch臋ci膮. Nie jestem wegank膮, ale podoba艂o mi si臋 jak w filmach zawsze fajnie si臋 wypowiada艂a, wydawa艂a si臋 by膰 osob膮 bardzo ciep艂膮, inteligentn膮 i empatyczn膮. Jak zacz膮艂 si臋 big brother i j膮 zobaczy艂am, 偶e tam wchodzi to prze偶y艂am lekki szok.. Taka inteligentna dziewczyna i pcha si臋 w takie co艣?? No ale okej, by艂am ciekawa jak to si臋 potoczy, jak si臋 tam odnajdzie.聽
I szczerze? Ta dziewczyna聽 otworzy艂a mi oczy jak ludzie w Internecie kreuj膮 si臋 na osoby, kt贸rymi kompletnie nie s膮. Wykupi艂am streama, ogl膮da艂am w wolnych chwilach i nie dowierza艂am, 偶e to ta sama osoba co na yt. Kr臋cenie dram, czepianie si臋 wszystkiego, wciskanie na si艂臋 ludziom swoich racji, nie wspominaj膮c ju偶 o OGROMNYM samouwielbieniu. Jak wszed艂 ten jej Pawe艂 to ju偶 w og贸le nie da艂o si臋 ich ogl膮da膰. Knucie, obgadywanie i mniemanie o sobie jak o kr贸lowej angielskiej, a Pawe艂 nie lepszy. Cwaniakowa艂 tam do Justyny, ale w interakcji z innymi to cicha mysza.聽
Obejrza艂am te偶 jej filmik po wyj艣ciu z BB i to co ona tam wygaduje.. jak pr贸buje si臋 wybieli膰.. stek bzdur, chyba dziewczyna zapomnia艂a, 偶e ludzie mieli dost臋p do streama i wszystko widzieli, a nie tylko to co pokaza艂a telewizja.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
6 minut temu, Go艣膰 rozczarowana napisa艂:

By艂a jedn膮 z jutuberek, kt贸re ogl膮da艂am z ch臋ci膮. Nie jestem wegank膮, ale podoba艂o mi si臋 jak w filmach zawsze fajnie si臋 wypowiada艂a, wydawa艂a si臋 by膰 osob膮 bardzo ciep艂膮, inteligentn膮 i empatyczn膮. Jak zacz膮艂 si臋 big brother i j膮 zobaczy艂am, 偶e tam wchodzi to prze偶y艂am lekki szok.. Taka inteligentna dziewczyna i pcha si臋 w takie co艣?? No ale okej, by艂am ciekawa jak to si臋 potoczy, jak si臋 tam odnajdzie.聽
I szczerze? Ta dziewczyna聽 otworzy艂a mi oczy jak ludzie w Internecie kreuj膮 si臋 na osoby, kt贸rymi kompletnie nie s膮. Wykupi艂am streama, ogl膮da艂am w wolnych chwilach i nie dowierza艂am, 偶e to ta sama osoba co na yt. Kr臋cenie dram, czepianie si臋 wszystkiego, wciskanie na si艂臋 ludziom swoich racji, nie wspominaj膮c ju偶 o OGROMNYM samouwielbieniu. Jak wszed艂 ten jej Pawe艂 to ju偶 w og贸le nie da艂o si臋 ich ogl膮da膰. Knucie, obgadywanie i mniemanie o sobie jak o kr贸lowej angielskiej, a Pawe艂 nie lepszy. Cwaniakowa艂 tam do Justyny, ale w interakcji z innymi to cicha mysza.聽
Obejrza艂am te偶 jej filmik po wyj艣ciu z BB i to co ona tam wygaduje.. jak pr贸buje si臋 wybieli膰.. stek bzdur, chyba dziewczyna zapomnia艂a, 偶e ludzie mieli dost臋p do streama i wszystko widzieli, a nie tylko to co pokaza艂a telewizja.聽

No ostatnio wypiera艂a si臋, 偶e nazwa艂a by艂ych przyjaci贸艂 g.o.w.n.e.m聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz

Dziewczyny, a propos powy偶szych post贸w to zgadzam si臋 w ca艂ej rozci膮g艂o艣ci. Obejrza艂am ten filmik dotycz膮cy jej udzia艂u w BB. Jestem w stanie zrozumie膰, 偶e to nowa rzeczywisto艣膰, 偶e nawet nie mog艂a si臋 popisa膰 kulinarnie wega艅sko, bo mieli ograniczony dost臋p do produkt贸w. ALE jednak wiele jej zachowa艅 mi si臋 nie podoba艂o w BB i nie da si臋 tego usprawiedliwi膰, a ona zamiast si臋 przyzna膰 to jeszcze si臋 wypar艂a w tym filmiku. Ponadto najpierw gada艂a na wszystkich uczestnik贸w, potem 2 dziewczyny zaprasza do siebie i jeszcze tak ch臋tnie imprezuje z nimi teraz 馃槃聽艁adna buzia, ale nic wi臋cej jak si臋 okaza艂o. A te cyrki po wej艣ciu Paw艂a to ju偶 totalnie by艂y niezrozumia艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz

Jeszcze dodam, ze usprawiedliwia si臋 tym, 偶e "wielu" rzeczy nie wiemy co si臋 dzia艂o w jej prywatnym 偶yciu poza domem BB i Pawe艂 tak reagowa艂 dziwnie. To skoro decyduje si臋 nagra膰 filmik wyja艣niaj膮cy to niech powie wszystko, a nie "troch臋 wam powiem, a troch臋 nie".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mi podoba艂o si臋 jej liberalne podej艣cie do weganizmu. Nie robi艂a problemu ze sk贸rzanej kanapy. A w programie wszystko jej przeszkadza艂o. Robi艂a straszne dramy. Ciekawe czy tak pod publik臋, czy tylko siebie usprawiedliwia. Poza tym jak dla mnie okaza艂a si臋 bardzo wulgarna i fa艂szywa. P艂aka艂a o te kury, a w prawdziwym 艣wiecie na gdzie艣 psy ze schroniska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toja

troszk臋 z innej beczki ale jestem z Bia艂ego jak Juszes i ona niby taka weganka, a we w艂asnym mie艣cie nie uczestniczy w akcjach u艣wiadamiaj膮cych itp, czy ona wszystko musi mie膰 za kas臋, 偶eby gdzie艣 p贸j艣膰? nigdy jej nie widzia艂am na 偶adnych wydarzeniach, chyba, 偶e by艂a jednym z 'prelegent贸w'. a ona czy Pawe艂 mieli filmik聽 w kt贸rym narzekali 偶e tutaj si臋 nic nie dzieje. dzieje si臋, tylko, 偶e ich to nie obchodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

To co mnie u Justyny denerwuje to na pewno to, 偶e tak strasznie musi epatowa膰 swoj膮 seksualno艣ci膮. Jak dla mnie jest strasznie wulgarna. Wiecznie wystawione cycki, kr贸tkie sp贸dniczki. Przykre to troch臋, 偶e nic innego nie ma do zaoferowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Justyna zn臋ca si臋 nad Pand膮 na instagramie 馃槧馃槨馃が. Czy mo偶na to gdzie艣 zg艂osi膰, na przyk艂ad do TOZu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
32 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Justyna zn臋ca si臋 nad Pand膮 na instagramie 馃槧馃槨馃が. Czy mo偶na to gdzie艣 zg艂osi膰, na przyk艂ad do TOZu?

Jak to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
21 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Jak to?

Wejd藕 na jej insta i zobacz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
21 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Jak to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Dlaczego ona wsadzi艂a psa w jakie艣 noside艂ko, jak dla dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
Dnia 23.06.2019 o 19:14, Go艣膰 gosc napisa艂:

To co mnie u Justyny denerwuje to na pewno to, 偶e tak strasznie musi epatowa膰 swoj膮 seksualno艣ci膮. Jak dla mnie jest strasznie wulgarna. Wiecznie wystawione cycki, kr贸tkie sp贸dniczki. Przykre to troch臋, 偶e nic innego nie ma do zaoferowania.

robi tak bo ma meska/chlopieca budowe聽

widac tez ze z tego powodu ma mega kompleksy i stad te dzziwne powykrecane pozy na insta, tylko odpowiednim ustawieniem sie do obiektywu moze sobie zaokraglic biodra i uwydatnic biust

a jak wyglada na prawde wiedza ludzie ktorzy ja widzieli na zywo, no i ci ktorzy ogladali BB

deska z przodu i deska z tylu ;)

do tego ten dziwny nos, za przeproszeniem taki kartoflany. nieforemny

ogolnie jest aseksualna dziewczyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

robi tak bo ma meska/chlopieca budowe聽

widac tez ze z tego powodu ma mega kompleksy i stad te dzziwne powykrecane pozy na insta, tylko odpowiednim ustawieniem sie do obiektywu moze sobie zaokraglic biodra i uwydatnic biust

a jak wyglada na prawde wiedza ludzie ktorzy ja widzieli na zywo, no i ci ktorzy ogladali BB

deska z przodu i deska z tylu 馃槈

do tego ten dziwny nos, za przeproszeniem taki kartoflany. nieforemny

ogolnie jest aseksualna dziewczyna

聽Ja jej zazdroszcz臋 budowy cia艂a i tej chudo艣ci. Obiektywnie nie mam nadwagi, ale mam tu i 贸wdzie troch臋 t艂uszczyku i moim kompleksem s膮 za du偶e uda i biodra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awf

Zgadzam si臋, do tego niesamowicie przem膮drza艂a dziewczyna. Inteligentna, ale przekonana o swojej absolutnej nieomylno艣ci. Nie przyjmuje do wiadomo艣ci zdania innych. Dziubki, przewracanie oczami w BB, do tego ba艂aganiara i fleja. Obna偶y艂a si臋 doskonale. Mo偶e to niekt贸rym otworzy oczy na 艣wiat kreowany na yt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

zapatrzona w siebie damesa wdzi臋cz膮ca si臋 na insta 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
15 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

od kiedy pies w noside艂ku to zn臋canie? we藕 duuu偶y rozbieg i walnij w 艣ciane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mhmm
3 godziny temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

obi tak bo ma meska/chlopieca budowe聽

deska z przodu i deska z tylu 馃槈

Wed艂ug mnie to akurat figur臋 ma super. My艣l臋, 偶e po prostu chce si臋 chwali膰 tym atutem. Sama, gdy mocno zeszczupla艂am i czu艂am si臋 艣wietnie we w艂asnym ciele, zacz臋艂am nosi膰 obcis艂e ciuchy, kr贸tkie ...enki. Teraz wiem, 偶e by艂o to do艣膰 pr贸藕ne, no ale z regu艂y tak to dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
2 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

聽Ja jej zazdroszcz臋 budowy cia艂a i tej chudo艣ci. Obiektywnie nie mam nadwagi, ale mam tu i 贸wdzie troch臋 t艂uszczyku i moim kompleksem s膮 za du偶e uda i biodra.

Generalnie Justyna jest przepi臋kn膮 kobiet膮, ale dla mnie w艂a艣nie troch臋 za chuda. Przyty艂aby z 10 - 15 kilogram贸w i by艂oby cacy. Piersi ma 艂adne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

A dla mnie jest za chuda i nie wygl膮da zdrowo wcale, ale prawdopodobnie taki ma typ budowy i nie bardzo mo偶e na to wp艂yn膮膰. Znam osoby tak samo chude i ile by nie jad艂y to nie s膮 w stanie przyty膰, po prostu taka budowa, geny te偶 sporo robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

W og贸le ile wa偶y Justyna? Pami臋tam w BB jak oni si臋 wa偶yli, ale nie jestem sobie w stanie przypomnie膰 wagi Justyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
1 godzin臋 temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

od kiedy pies w noside艂ku to zn臋canie? we藕 duuu偶y rozbieg i walnij w 艣ciane

No bo to ca艂kiem normalne jest, 偶e wsadzasz psa do noside艂ka... To ju偶 robienie ze zwierz臋cia zabawki jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

呕a艂osna laska, gotowa zrobi膰 dok艂adnie wszystko za chwil臋 internetowego fejmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Chyba 48/49 kg po tym ich miesi膮cu"sportowym"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

ona si臋 robi jaka艣 dziwna od tego siedzenia w domu. nie pracuje, film贸w czesto na kanal nie wrzuca. jeszcze to gadanie, ze bez pawla czuje sie dziwnie i jest sama w domu. doros艂y czlowiek gada takie rzeczy? tym laskom z yt i ig naprawde juz odbija.聽

generalnie w tym vlogu gada takie glupoty, jakby sie w rozwoju o cofnela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

mentorka z big brothera聽馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AXx

Z braku witamin dostaje psychozy聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wam