Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna

sprzataczki w de

Polecane posty

Gość anna

Dlaczego polki jada do Niemiec sprzatac cudze syfy? Czy wy nie macie wstydu? dla mnie to jest lekki obciach.Co to za kariera i przyszlosc dla was?A jak wam siądzie zdrowie to co wtedy?...co ci Niemcy o was mysla :OO ???? Żadna Niemka nie podejmie się takiej pracy .Załozylam ten temat bo ostatnio widziałam moja utyrana ciotkę ktora wykonuje takowa prace i zrobilo mi się jej naprawdę żal..Kobieta ma 55 lat a wygląda na 70.Co z tego ze zarobicie 1500 euro? jak jesteście tam nikim? jestem naprawdę zszokowana.Dla mnie to jest poniżej krytyki taka praca.Z całym szacunkiem...

Gość mix

To prawda!!! Jechac za granicę sprzatac to naprawdę trzeba być bez kszty ambicji i wstydu.Praca dla kobiet które nie umiały ułożyć sobie zycia w swoim kraju , dla kobiet które nie maja z nikąd ratunku bo kobieta na poziomie nie podejmie się takiego zajęcia. To jest zatrważające jak polski się poniżają . Myslą ze jak zarobia tysiąc parę euro to już wielkie bogaczki :)

Gość Nebend
1 godzinę temu, Gość anna napisał:

Dlaczego polki jada do Niemiec sprzatac cudze syfy? Czy wy nie macie wstydu? dla mnie to jest lekki obciach.Co to za kariera i przyszlosc dla was?A jak wam siądzie zdrowie to co wtedy?...co ci Niemcy o was mysla :OO ???? Żadna Niemka nie podejmie się takiej pracy .Załozylam ten temat bo ostatnio widziałam moja utyrana ciotkę ktora wykonuje takowa prace i zrobilo mi się jej naprawdę żal..Kobieta ma 55 lat a wygląda na 70.Co z tego ze zarobicie 1500 euro? jak jesteście tam nikim? jestem naprawdę zszokowana.Dla mnie to jest poniżej krytyki taka praca.Z całym szacunkiem...

Tylko te styrane sprzątaczki bez ambicji zarabiają kilka razy więcej od ciebie frustratko. Więźniowie oglądający tv za twoje pieniądze cię nie ruszają ale uczciwie pracujących kobiet się czepiasz. Widać chyba sama masz kompleks na punkcie ambicji skoro tak cię to rusza.