Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria

Negatywny test a ciąża?

Polecane posty

Gość Wiktoria

Potrzebuje pomocy. 4 maja kochałam się z narzeczonym w prezerwatywie, finał był poza pochwą a ja raczej miałam dni niepłodne. Nie stosuje antykoncepcji hormonalnej a po stosunku z prezerwatywą wszystko było ok. Miesiączkuje nieregularnie ale okres powinnam dostać 9 dni temu. Wykonywałam dwa testy ciążowe jeden w południe i drugi następnego dnia rano – oba negatywne. Nie mam też żadnych typowych objawów jak wcześniej przed miesiączka, jedynie jest bardzo Delikatny biały luz w małych ilościach. Jestem już umówiona do ginekologa ale dopiero za tydzień. Czy mogę być w ciąży? Co dalej robić? 

Gość Nana2

Plemniki się nie teleportuja z prezerwatywy do pochwy tym bardziej gdy finał był poza 🤦🏻‍♀️ Nie wiem ile masz lat ale wygląda na to że niezbyt dojrzałaś do stosunku skoro boisz się ciąży. 2 testy negatywne, dobre zabezpieczenie = brak ciąży. Pozdrawiam 😙

Gość Mary

Jeśli się zabezpieczaliście i finał był poza pochwą to nie widzę prawdopodobieństwa  ciąży. Ale jeśli masz wątpliwości wykonaj Betę z krwi. Możesz sobie kupić jako dodatkowe zabezpieczenie do prezerwatyw żel plemnikobójczy Contragel green na naturalna-plodnosc.pl jest dostępny