Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona

Mój mąż jest oszustem matrymonialnym

Polecane posty

Gość Żona

Nie raz nie dwa zauważyłam, że mój mąż ma konta na portalach randkowych. Mówił, że ma je aby popisać z nudów. Z tych powodów pozew rozwodowy oczywiście złożony. Zauważyłam jednak, że na każdym z portali podaje nieprawdziwe informacje o sobie. Na jednym koncie mówi kobietom, że ma 26 lat, innym, że ma 25 albo 27. Te biedne kobiety ( +30 bo tylko do takich pisze ) później plują sobie w brodę, że dały się namówić na seks z niespełna 22 letnim chłopakiem. Cały jego opis oraz życiorys również przedstawia w innym świetle niż to jest w rzeczywistości, oczywiście zawsze przedstawia się jako singiel. Czy to jest oszustwo matrymonialne? Czy mogę to poruszyć na sprawie rozwodowej? 

Gość Gosctaagata

Oczywiście, im wiecej powiesz na jego temat na sprawie tym lepiej dla Ciebie. Jeszcze lepiej będzie jak zrobisz np zrzut ekranu profilów twojego męża z portali randkowych, żeby mieć dowody na to, że rzeczywiście miał konta na takich portalach. Mąż mógłby je usunąć gdyby wiedział, że chcesz o tym opowiedzieć w sądzie  i wtedy mógłby sie wszystkiego wyprzeć. Będziesz miała większe szanse na rozwód z orzeczeniem jego winy.