Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Marzy mi się seks z kobietą w ciąży

Polecane posty

Gość Gość

Marzy mi się seks z kobietą w ciąży. Sama jestem kobietą 

Gość gość gość

Moja żona jest w ciąży,i wyznała mi że ciągle jej śnią się dziewczyny,kiedy kocha się z nimi. Zapytałem czy chce spróbować z kobietą... powiedziała że tak. Może jesteś zainteresowana? Skąd jesteś? 

Gość Adam
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Marzy mi się seks z kobietą w ciąży. Sama jestem kobietą 

Lata temu kochałem się z zoną kolegi która była już chyba w siódmym miesiącu, on jej nie chciał bzykać.

Gość Fyh
2 godziny temu, Gość Adam napisał:

Lata temu kochałem się z zoną kolegi która była już chyba w siódmym miesiącu, on jej nie chciał bzykać.

I jak było?

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość gość gość napisał:

Moja żona jest w ciąży,i wyznała mi że ciągle jej śnią się dziewczyny,kiedy kocha się z nimi. Zapytałem czy chce spróbować z kobietą... powiedziała że tak. Może jesteś zainteresowana? Skąd jesteś? 

Warszawa

Gość Adam
2 godziny temu, Gość Fyh napisał:

I jak było?

Całkiem fajnie, musiała być bardzo spragniona, szybciutko doszła. Biedna do dzisiaj jak mnie spotka, to oczka spuszcza i się rumieni, dziecko ma już chyba z 8 lat. Zastanawiam się czy jej znów  nie przekochać, myślę że poszłaby na taki numer.

Gość gość

a na początku ciąży jest taaakaaa chcica

Gość Gosc

Też mam taki fetysz i też jestem kobietą.....

Gość Mundi
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Też mam taki fetysz i też jestem kobietą.....

W którym miesiącu jesteś? Gdzie sobie wyobrażasz ten seks miałby się odbyć? U ciebie? Na łonie natury czy w jakimś zajeździe?

Gość Gość

Ja miałam swój pierwszy grupowy z trójką facetów i mężem będąc w ósmym miesiącu ciąży. Było cudownie do dziś o tym myślę. 

Gość gość

ja w ciąży w zasadzie od początku miałam straszne pragnienie, a mąż, że trzeba uważać i tak dalej. No i nie wytrzymałam...

Gość Gość

Oj  tak sex  kobietą w ciąży to coś wspaniałego Np jak dla mnie!

Kiedyś miałem przyjemność kochać się z koleżanką w ciąży którą facet zostawił na wiadomość że będzie ojcem. Znaliśmy się ode lat można powiedzieć że od zawsze mieliśmy dobry z sobą kontakt. Spotkaliśmy się na zakupach w markecie  i pomogłem jej zanieść zakupy do mieszkania. Miała być tylko kawa w podziękowaniu za pomoc a wylądowaliśmy w łóżku. Nie ukrywając było cudownie pocałunki pieszczoty przytulenia i oczywiście sex bez zabezpieczenia do końca.

Nigdy nie zapomnę jej uśmiechu zadowolenia kiedy zakończyłem w jej wnętrzu.. Miałem wtedy nadzieję że będziemy razem lecz trwało to tylko kilka dni. Dni których nigdy nie zapomnę!

Gość Gość ANA

Zgadzam się z przedmówcą w 100% Kiedy byłam w ciąży uwielbiałam sex mogłam uprawiać go codziennie!

Autorze postu powyżej czy my się czasem nie znamy?? Miałam identyczną sytuację!!

Gość Gość

Do Gość ANA!! Czy czasem nie jesteś z Śląska np z Sosnowca??!! ANA to czasem nie twoje imię Ania??!!  Było by to cudownie gdybyś to była Ty Ania ( kwiatuszek)

Gość Gość

Ja miałam problem z seksem ze swoim mężem bo jesteś w ciąży więc jest ryzyko. A że mąż jest zawsze podczas wszystkich badań cipki to raz spytałem ginekologa gdy już byłam w piątym miesiącu o to czy możemy odbywać codziennie stosunki seksualne? Nie ma przeciw wskazań  gdy ciężarna  doborze się czuje. Nawet w dzień porodubrano się kocgalismy a wieczorem razem z mężem rodziliśmy.  

Gość gość

mój facet strasznie się ze mną cackał jak byłam w ciązy, w każdym razie tak od 4-5 miesiąca. Ja miałam potrzeby i czasem sobie folgowałam z dawnym znajomym. Zaufanie było, super doświadczenie tak bez zabezpieczeń, luz swoboda kończenie w środku czy jak tam ochota przyszła i fantazja podpowiedziała.

Gość Gość

No nieźle

Gość apg

Ja w ciazy miała mega chcice. Mogłam to robić dzień w dzień po kilka razy. Jedynie co jak już byłam po 5 miesiacu to wilgotność cip** była mega duża i zrobiła się większa przez co słabiej czułam męża - i tak było cudownie!