Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywa

Pametaj kiedy osiagasz cos w zyciu pojawia sie kobieta

Polecane posty

Gość pokrzywa

kiedy nie osiagasz kobieta odchodzi
kobieta jest twm pasozytem

Gość Tajemnicza kobieta

Złe podejście..mądra kobieta tkwi przy mężczyźnie jak łodyga,a on jest liśćmi i  rozkwita dzięki niej, bo ona go wspiera,daje mu energię do życia..a nawet jak  liście opadną to ona wciąż jest przy nim,bo jest jego łodygą,podporą.

Dlatego szukaj takiej kobiety,która nie będzie jak robak zjadający liście ,bo liczy na kasę, na dobre materialne,a wtedy nie będzie pasożytem..szukaj takiej,która nawet jak nie osiągniesz nic( a to niemożliwe,bo rodzina, przyjaciele,zdrowie,itp to duże osiągnięcia w życiu..)zawsze będzie obok Ciebie..Za sukcesem każdego mężczyzny stoi czasem mądra kobieta.Pokrzywa parzy,ale ma też dobre właściwości zdrowotne..więc życzę abyś przyciągał mało robaków na Twoich liściach:))))

Gość pokrzywa
11 minut temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

...Złe podejście..mądra kobieta tkwi przy mężczyźnie jak łodyga,a on jest liśćmi...

bezsensowne pisanie/nieprawdziwe w dodatku w duzej ilosci.

Gość Tajemnicza kobieta

Za mało jak widać znasz życie,może jesteś jeszcze młodą pokrzywą..a ja..piłam herbatę z pokrzywy,jadłam kiedyś zupę z pokrzywy i smakują wybornie..więc nie zawsze to co parzy w życiu  jest złe.Zależy kto co lubi:)))Życzę mniej chwastów wokół siebie, mniej pasożytów na sobie i więcej uśmiechu do słońca.Mi dzisiaj uśmiech wrócił, ciekawe dlaczego???już wiem,taka ładna pogoda za oknem:))))

Gość rumianek
3 minuty temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Mi dzisiaj uśmiech wrócił, ciekawe dlaczego???

Dużo hejtu, podłości, stalkowania i wykańczania ludzi, poczucie bezkarności. Ale karma wróci. 

Gość Ehhh
43 minuty temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Dlatego szukaj takiej kobiety,która nie będzie jak robak zjadający liście ,bo liczy na kasę, na dobre materialne,a wtedy nie będzie pasożytem..szukaj takiej,która nawet jak nie osiągniesz nic( a to niemożliwe,bo rodzina, przyjaciele,zdrowie,itp to duże osiągnięcia w życiu..)zawsze będzie obok Ciebie..Za sukcesem każdego mężczyzny stoi czasem mądra kobieta.Pokrzywa parzy,ale ma też dobre właściwości zdrowotne..więc życzę abyś przyciągał mało robaków na Twoich liściach:))))

Szukam ... no i co? Znajduję, tracę rok życia i widzę, że to tylko sponsoring z udawaną nieudolnie miłością. Łapię oddech, odczekuję i wchodzę w kolejną relację. Tym razem półtora roku życia się zmarnowało a rezultat taki sam. Czy ja jestem Tajemnicza kobieto nieśmiertelnym, żeby tak gospodarować swoim życiem i czasem??? Być może gdzieś czeka na mnie ta właściwa kobieta. I co? Będę się kotłował z cała plejadą gwiazd zanim do niej dotrę? I kim dla niej wtedy będę?!  Facetem wyzutym z godności, dnem moralnym, rzucającym się łapczywie na wszystko co się rusza? I kto uwierzy, że szukałem miłości i tej jedynej łodyżki przy której można puścić liście???

Łatwo mówić Tajemnicza kobieto, trudniej znaleźć ...

Gość No cóż

Życie to totolotek 😉 

Gość toto lotel
Przed chwilą, Gość No cóż napisał:

Życie to totolotek 😉 

ja nie gram w życiu.bo jestem sobą a reszta mi lotto...

Gość pokrzywa
3 godziny temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Za mało jak widać znasz życie,może jesteś jeszcze młodą pokrzywą..a ja..piłam herbatę z pokrzywy,jadłam kiedyś zupę z pokrzywy ...

i co tam jeszcze nie robiłaś.

Gość Gość

Bo mężczyźni z chęcia biorą karyne bez osiągnięć hehe. Może i biorą ale do ruchania co raczej dobrze o nich nie świadczy. 

Gość Hmm

A co to jest karyna?

Gość Taka

Tym tepakom nie przetlumaczysz 

Gość pokrzywa

zebys przypadkiem nierochala

Gość pokrzywa

bo wiesz to dobrze o czlowieku nieswiadczy, że myslisz tym na dole

Gość Gość

Wsadź sobie pokrzywe tam gdzie trzeba. Przy okazji podziała na włosy. 

Gość Tja

Tato, a czy to prawda, ze w Afryce są plemiona gdzie mężczyzna nie zna swojej zony aż do momentu ślubu?

Ojciec: Tak jest na całym świecie mój synu