Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueiekd

Nie wiem co ze mna jest nie tak... nikt mnie nie chce do zwiazku

Polecane posty

Gość ueiekd

Co moze facetow tak bardzo zniechecac? tak bylo zawsze.. juz jako nastolatka bylam gdzies w tyle 😞

Niby nie jestem brzydka... nikt mi tego nie powiedzial w twarz, a nawet slyszalam kilka razy w zyciu ze jestem ladna

moze to za malo i powinnam dostawac komplementy na kazdym kroku  by wiedziec ze na pewno jestem ladna?

Owszem zdarzali sie jacys zainteresowani..ale byli mna zainteresowani tak samo jak 100 innymi dziewczynami w tym samym miesiącu, więc...

Nie wiem wydaje mi sie ze nie jestem zła, jestem troskliwa, uczuciowa raczej wesoła, lubie rozmawiać, mam pasje

Mam zasady :  swiadomie nie krzywdzic nikogo slowem ani uczynkiem , seks tylko z partnerem .. jestem raczej porzadna i co...gowno,nikt tego nie docenia

jako kolezanka tak, jestem nawet lubiana ale na dziewczyne?po co! lepiej wziąć taką na którą będą narzekać i zdradzać od samego początku, mieli 100 problemów dziennie...a potem moze mysla,ze za kilka lat sie znudza i przyjda , o nie..hehe

Gość Gość

Nie jesteś sam/a zapewne,  ale coś z tobą jest nie tak, skoro zawiść powoduje, :ze podszywasz się pod innych w necie. W jakim celu?  Poczucie wartości twe rośnie? Na jak długo? Mąż zdradza? Ukochana kobieta nie chce z tobą być? Nie lubisz siebie? Są lepsi od ciebie w twoim środowisku? Wyeliminuj przyczyny niskiego piczucia wartości a nie będziesz podsżywać się pod innych i będziesz szczesliwszy/a.

Gość hehehe

Ciesz sie a nie do grobu sie pchasz. Ludsie to maja nasrane. Lubia robic sobie na zlosc. Zwiazki to same problemy.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość hehehe napisał:

Ciesz sie a nie do grobu sie pchasz. Ludsie to maja nasrane. Lubia robic sobie na zlosc. Zwiazki to same problemy.

Podszywanie się pod innych w necie to nie jest robienie innym na złość a sobie, bo skrzywienie mentalne,  moralne i kompleksy pogłębiają się przez to a zazdrość i nienawiść do obiektu rośnie,  gdy ona sobie nic z tego nie robi a na autora/kę patrzy jak patrzyła, z wyższością, bo jak na takiego kogoś tak nie patrzeć? Ze współczuciem można jeszcze.

Gość ueiekd
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Podszywanie się pod innych w necie to nie jest robienie innym na złość a sobie, bo skrzywienie mentalne,  moralne i kompleksy pogłębiają się przez to a zazdrość i nienawiść do obiektu rośnie,  gdy ona sobie nic z tego nie robi a na autora/kę patrzy jak patrzyła, z wyższością, bo jak na takiego kogoś tak nie patrzeć? Ze współczuciem można jeszcze.

Nikt sie nie podszywa nie wiem gdzie widzisz podszywa... dobrze sie czujesz ? chyba nie bardzo

2 godziny temu, Krzyśipiłka napisał:

prowokacja!

niestety nie!

Gość Gość

Zagadaj z myszą, może jeszcze którejś nocy zaprosi cię na ciepły kocyk 

Gość Aswe
32 minuty temu, Gość ueiekd napisał:

Nikt sie nie podszywa nie wiem gdzie widzisz podszywa... dobrze sie czujesz ? chyba nie bardzo

niestety nie!

Nie wiem,  może masz niestandardowe wymiary 180 cm wzrostu,  surową odpychającą facetów minę itd 

Gość ...

Chciałbym taką dziewczynę, jak ty.