Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słonko

Panowie w jakim wieku chcielibyscie mieć dziewczyne i jaka musi być?

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ania napisał:

ty trzezwy jestes czlowieku, widze tu znajomego 😎. Tylko nie bardzo rozumiem co masz na mysli, walic wszystko i tak umrzemy. Czlowieku walcz o swoje, kazdy kto szuka ten znajdzie. Z trumna poczekaj. 😝

Zostaw go. Niech ginie. 

Gość Wybredny

Taką 50 (-) wysoką, niską, z nadwagą i bez.

A ze szczególnych wymagań to oczy, usta, uszy, włosy, piersi, pupa

Fajnie jak by była miła

Gość ...
1 minutę temu, Gość ania napisał:

ty trzezwy jestes czlowieku, widze tu znajomego 😎. Tylko nie bardzo rozumiem co masz na mysli, walic wszystko i tak umrzemy. Czlowieku walcz o swoje, kazdy kto szuka ten znajdzie. Z trumna poczekaj. 😝

dziewicy i tak nie znajdzie jeśli ma już swoje lata a stary puszczalski rupieć szanującemu się facetowi nie jest do niczego potrzebny..

Gość eho

szukam juz 6 lat napisalem z 20 tys wiadomości na portalach zarywałem juz z 15 razy i niema z tego nic kobiety maja gdzies nieśmiałych wola sie puszczać zinymi choćby na jedna noc lepiej juz byłoby w trumnie.. z szukania niema nic trzeba sie zmienićtylko jak jak codzienie piszac wiadomości niema dziewic nie odpisza tylko umia byc chamskie i perfidne bo szukasz dziewicy i wielka tragediabo tego niemaja i niemoga dac to musza byc wredne aine niemaj to sie nie odezwia i poco szukac skoro kobiety chca sie kochac z przystojniakami poco im to utrudniacc niech się poszczają ja was tak nienawidzę

Gość ania
1 minutę temu, Gość ... napisał:

dziewicy i tak nie znajdzie jeśli ma już swoje lata a stary puszczalski rupieć szanującemu się facetowi nie jest do niczego potrzebny..

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zostaw go. Niech ginie. 

jednak sa tu przyjazni ludzie pozdrawiam i zycze wam milej nocy😉, a zaszaleje 🍀 na szczescie dam wam 😉.

Gość eho

mozna pasożytować na czyimś szczęściu czy na jego energi wyzsac z niego hec życia itp bez sensu jest szukanie kobiety wybrały juz swoja droge i przyszłość. tylko  w takim wieku mozna dostać pogardę chamstwo a dziewicy tak nie znajdziesz aniechce kobiety ktora dala takiemu jak moj dawny kolega ktoremu swinstewka pisały natelefon apotem znim sypiały 

Gość eho

tak zdechniemy wszyscy lepiej szybciej niż później przynajmniej   niebedziesz sie meczyl i szukał całe zycie dziewicy 

16 lat. Musi być pozytywna, z poczuciem humoru i dbająca o siebie.

Gość stary marzyciel

18 lat za młoda, i jeszcze matury może nie zdać.

19 lat po maturze, najlepiej z maturą.....

Ale jakby chciała od razu ślubu ze mną to może być bez matury i nawet może mieć i 18 lat.

Gość zdychajacy w zbożu
5 minut temu, Gość eho napisał:

tak zdechniemy wszyscy lepiej szybciej niż później 

Nawet nie wiesz o czym piszesz, bo strzeliłaś niechcący w sam środek tarczy. Już za kilka lat nikt nie będzie się przejmował takimi bzdurami jak poszukiwanie dziewic czy księcia z bajki

Skończy się bez atomowych grzybów, bez wybuchu jakiegoś superwulkanu, bez  widowiskowych komet na niebie, bez ingerencji Jezusa i jego armii aniołów, przemieszczenia się jądra Ziemii czy jej pola magnetycznego. Nawet efekt cieplarniany i dziury ozonowe okazały zjawiskiem na tyle długofalowym, że mogliśmy jak dotąd spać spokojnie. I nagle ktoś zauważył co się na prawdę dzieje.

A od tego co już się dzieje, nie ma żadnego odwrotu. Zabrakło czasu na jakąkolwiek ingerencję. Nauka, nawet ta pisana dużymi literami zawiodła na całej linii. Dopiero kiedy amatorzy zauważyli niepokojące zjawisko, zrobił się szum we wszystkich ośrodkach badawczych na całym świecie. Drugi rok już myślą i nie sądzę, żeby cokolwiek wymyślili, bo za późno się obudzili.

Nie chcę nikogo straszyć apokaliptycznymi wizjami bo ta apokalipsa już trwa

Znajdę trochę czasu to założę osobny temat. Jedno jest pewne - niczego na dłużej nie planujcie. Zadbajcie o to co macie, dopóki to jeszcze trwa

Żyjemy w ciekawych czasach ale to nie jest dobra wiadomość

Pozdrawiam

V

Gość ŚWIĘTY PRZEMYSŁAW

MOŻE BYĆ DWUDZIESTKA ALE MUSI BYĆ TANIA 😞 

Gość hehehe

Lepiej byc samemu.

Gość Gość
3 godziny temu, lonelyman napisał:

Nie wiem czy bym w ogóle chciał ☺

predzej czy później będziesz chciał 

Gość Pomorzanin

Gdy byłem  w wieku 20+, szukałem dziewczyny młodszej ode mnie / 1-5 lat/. Musiała mi się podobać czyli ładna buzia, zgrabna, wzrost max 170. Szukałem dziewczyny spokojnej, ułożonej ale mogła być też lekko szalona. Długo szukałem- kilka lat. Miałem szczęście. Znalazłem taką. 

Gość Gość

24-25 lat, ładna zgrabna brunetka, długie włosy i duży biust. Inteligentna, miła i dobra w łóżku. 

Gość Zgodliwy
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

miła i dobra w łóżku. 

Otóż totóż

śniadanie do łózka, kawę do łóżka, piwo do łóżka, siebie do łóżka i ma przełączać kanały w tv z pominięciem tych durnych z telenowelami