Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justice

I znowu przegrałaś 🤭

Polecane posty

Gość Justice

Nie umiesz wygrać ani w życie ani w internety strzępie człowieka. 

Gość Cccccc
11 minut temu, Gość Justice napisał:

Nie umiesz wygrać ani w życie ani w internety strzępie człowieka. 

Nic o mnie nie wiesz znawco, ale prawda jedna z mocniejszych ze wszystkich mam gdzies, nie potrzebuje nikogo

Gość gość
55 minut temu, Gość Cccccc napisał:

Nic o mnie nie wiesz znawco, ale prawda jedna z mocniejszych ze wszystkich mam gdzies, nie potrzebuje nikogo

Widzę jak przegrywasz. To mi wystarczy.

Gość gość

ty też będziesz strzępem człowieka. Samotnym, schorowanym, biednym i opuszczonym. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

ty też będziesz strzępem człowieka. Samotnym, schorowanym, biednym i opuszczonym. 

To tak jak ty teraz. Tylko wtedy już ciebie nie będzie. 

Gość gość

Ale moja klątwa będzie działać. Niech na twoja głowę spadnie każde zło jakie wyrządziłąś i wyrządzisz komukolwiek. Przeklinam cię. 

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ale moja klątwa będzie działać. Niech na twoja głowę spadnie każde zło jakie wyrządziłąś i wyrządzisz komukolwiek. Przeklinam cię. 

I ty się potem dziwisz że się tobie w życiu nie wiedzie ...? Baw się dalej. Za mną stoi Jezus. Z nim nie wygrasz i dobrze o tym wiesz. Obawiam się że będziesz zdychać w męczarniach. Już mi ciebie szkoda. No ale sama sobie zgotowałaś ten los. Płoń w ogniu piekielnym. Zacznie się od niewyobrażalnych cierpień tu na ziemi. 

Gość gość

Za taką jak ty, kreaturą złą do szpiku kości, nie stoi Jezus, ale szatan. Powinnaś wiedzieć, że każde zło zostanie ukarane. Jak ty traktujesz drugiego człowieka, tak potraktuje cie Bóg. O chrześcijanstwie to ty nie masz bladego pojęcia. 

Gość Gość

Desperacja anonimów walczących z demonami. Grzechy cięzkie, brak spowiedzi, życie bez Boga, korzystanie z wróżek, kontakty z diabełem, narkotyki i po czasie wychodzi to co tu widać. Choroba psychiczna.

Gość gość
27 minut temu, Gość gość napisał:

Za taką jak ty, kreaturą złą do szpiku kości, nie stoi Jezus, ale szatan. Powinnaś wiedzieć, że każde zło zostanie ukarane. Jak ty traktujesz drugiego człowieka, tak potraktuje cie Bóg. O chrześcijanstwie to ty nie masz bladego pojęcia. 

Haha bo ty niby masz w sobie Jezusa rzucając klątwy? Rozumiem że rzucanie klątw to wyraz twojej wiedzy o chrześcijaństwie haha? Dokładnie. Jak traktujesz drugiego człowieka tak potraktuje ciebie Bóg. Chyba wiesz jak potraktuje ciebie. Przeklinającą ludzi. Mam tobie mówić czy już wiesz? Ja mam Boga za sobą. Ty piekło przed sobą. Taka różnica.

Gość K4k

Przegrywać też trzeba umieć;) 🙂