Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie tylko szczerze

Pytanie

Polecane posty

Nigdy w zyciu latwo nie mialam pochodzilam z trudnej rodziny gdzie panowal Alkohol nie poczulam jako dziecko a raczej nie zaznalam co to milosc ... 

Mozna powiedziecze tak naprawde tylko raz kochalam zostalam zdradzona za kazdym eazem w zwiazku.

Naprawde jestem osobom ladna choc mam 2 dzieci nadal mam ladna figure mosze rozm.34 

Jestem zadbana bo i tak lubie. 

Ale nie o tym temat

..

Z ojcem dzieci rozstalismy sie bo byl malogowym hazardzista 

Mieszkamy zagranica man sie dobrze pracuje mieszkanie samochod .Wlasciwie nic mi nie potrzeba chic pragne milosci ale bardziej trafiam na mezczyzn ktorzy szukaja kogos do lozka

Wiec od pewnego czasu bardzo interesuje sie mna starszy mezczyzna.  Ja 33 in 51 . 

Jest swietnie wyksztalcony ma pieniedze itd.  

Ale nie wiem czy dac szanse mysle ze bym sie go wstydzila 😞

Czy moglybyscie sie przelamac i byc z kims dla wygody majatku itd? 

Przepraszam za bledy ...

Gość Izka

Ja nie... Jak dla mnie za duża różnica wieku takie upodlenie z takim dziadkiem dla kasy, zresztą po co? Radzisz sobie, za miesiąc może poznasz faceta 40 latka i będziesz żałowała. Chyba lubisz pakować się z bagna w bagno... 

Gość Halo

Chyba oszalalas, chcesz być utrzymanka  jak dobrze rozumiem?

Masz dzieci już nie powinnaś w związki wchodzić dopóki nie usamodzielnic się bo do reszty skopiesz im życie. Źle wybierając do ten pory sądzisz że potrafisz wybrać? Z facetami w swoim czy zbliżonym wieku co dopiero z facetem 51lat. 

Mnie mąż zdradził i pisze to z perspektywy kobiety z dzieckiem. Dodatkowo w podobnym wieku. Wiazac się z kimś czulabym że coś nie tak. A co dopiero wchodzić w układy z jakimś facetem z którym czulabym się jak z własnym ojcem. 

Zadbaj o własne zaplecze finansowe, nie zawracaj głowy facetom w swoim wieku. A co do dziadków co ha mieć prywatna kochankę miej dla siebie odrobinę szacunku kobieto. Na to wszystko mają patrzeć twoje dzieci? 

Ale czy ja napisalam ze chce byc utrzymanka ? 

Rowniez bym go nie przedstawila dzieciom bo nie jestem osobom ktora chciala by im psychike zniszczyc .Nie naleze do kobiet ktore kazdego wujka nowego przedstawiaja dzieciom 

Tylko chodzi o mnie tez chcialabym sie z kims spotykac wyjsc razem miec mezczyzne sie kazde ma osobne gniazdo 

Nie chodzi mi o zakladanie rodziny bo juz ja mam ....

Dlatego napisalam ze nie interesuje.mnie tylko sprawa lozkowa

Tylko spedzenie wolnego czasu gdy dzieci przebywaja u ojca jak urlop czy spa itd.

Gość Bcbvc
12 minut temu, Gość Pytanie tylko szczerze napisał:

Nigdy w zyciu latwo nie mialam pochodzilam z trudnej rodziny gdzie panowal Alkohol nie poczulam jako dziecko a raczej nie zaznalam co to milosc ... 

Mozna powiedziecze tak naprawde tylko raz kochalam zostalam zdradzona za kazdym eazem w zwiazku.

Naprawde jestem osobom ladna choc mam 2 dzieci nadal mam ladna figure mosze rozm.34 

Jestem zadbana bo i tak lubie. 

Ale nie o tym temat

..

Z ojcem dzieci rozstalismy sie bo byl malogowym hazardzista 

Mieszkamy zagranica man sie dobrze pracuje mieszkanie samochod .Wlasciwie nic mi nie potrzeba chic pragne milosci ale bardziej trafiam na mezczyzn ktorzy szukaja kogos do lozka

Wiec od pewnego czasu bardzo interesuje sie mna starszy mezczyzna.  Ja 33 in 51 . 

Jest swietnie wyksztalcony ma pieniedze itd.  

Ale nie wiem czy dac szanse mysle ze bym sie go wstydzila 😞

Czy moglybyscie sie przelamac i byc z kims dla wygody majatku itd? 

Widać czym się kierujesz w wyborze faceta. Uwielbiasz cwaniaczków bo tacy ci imponują. Lubisz się pokazac, lubisz drogie prezenty. Nie chcesz faceta który ma dobre serce bo dla ciebie nie jest wystarczająco męski. Musi być typ fifarafa wtedy czujesz ten ogień. Jesteś sama sobie winna i dzieciom skopałam życie. Powinni ci je odebrać. A jeszcze myślisz ze jak jesteś nie rzadka i chuda to należy ci się bogaty gach. Chcesz się zachować jak stara prostytuta sypiając z dziadem za pieniądze. Nie nadajesz się kompletnie na matkę. Oddaj dzieci niech się zajmie nimi ktoś odpowiedzialny a ty idź do burdellluu bo tam bedzie twoje królestwo. 

Ale naprawde ten komentarz powyzej czy umiesz czytac ze zrozumieniem ? 

To przeczytaj 

Dokladnie co napisalam 

Nie chce byc utrzymanka bo radze sobie swietnie i dobrze zarabiam 

Nie ,nie interesuja mnie cwaniaczki 

Taaaa szukam bogatego . Napisalam ze taki juz dlugo sie mna interesuje bo cale 2 lata .

A za co niby by mi mieli dzieci odebrac? 

Skad wiesz jaka ze mnie matka ? 

Ojciec mich dzieci zabiera je co 2 Weekend i polowe feri  

I juz wystarczajaco jestem sama bo 4 lata by nastepne 20 spedzic sama badz robic jako materac dla chlopcow w.moim Wieku 

A tu juz obelgi itd.

Gość Halo
6 minut temu, Gość Pytanie tylko szczerze napisał:

Ale czy ja napisalam ze chce byc utrzymanka ? 

Rowniez bym go nie przedstawila dzieciom bo nie jestem osobom ktora chciala by im psychike zniszczyc .Nie naleze do kobiet ktore kazdego wujka nowego przedstawiaja dzieciom 

Tylko chodzi o mnie tez chcialabym sie z kims spotykac wyjsc razem miec mezczyzne sie kazde ma osobne gniazdo 

Nie chodzi mi o zakladanie rodziny bo juz ja mam ....

Wprost nie ale się zastanawiasz czy być z facetem 51lat, bo choćbys się go wstydziła że jest stary to ma pieniądze i pozycję. Ehh... 

Nie chodzi mi o jego pieniadze czy pozycje 

Ale w moim Wieku to albo sie rozstaja rozwodza itp. I szukaja wrazen

Albo dopiero zakladaja rodziny 

Wrazen nie szukam .

4 lata jestem sama a chodzi mi tylko o fajnie spedzenie wolnego czasu. 

Ciesze sie jednak cze nie mieszkam w Pl bo bym juz miala dzieci odebrane 😛

Gość Halo
8 minut temu, Gość Pytanie tylko szczerze napisał:

Ale naprawde ten komentarz powyzej czy umiesz czytac ze zrozumieniem ? 

To przeczytaj 

Dokladnie co napisalam 

Nie chce byc utrzymanka bo radze sobie swietnie i dobrze zarabiam 

Nie ,nie interesuja mnie cwaniaczki 

Taaaa szukam bogatego . Napisalam ze taki juz dlugo sie mna interesuje bo cale 2 lata .

A za co niby by mi mieli dzieci odebrac? 

Skad wiesz jaka ze mnie matka ? 

Ojciec mich dzieci zabiera je co 2 Weekend i polowe feri  

I juz wystarczajaco jestem sama bo 4 lata by nastepne 20 spedzic sama badz robic jako materac dla chlopcow w.moim Wieku 

A tu juz obelgi itd.

Ja jestem sama już 5lat i dopóki dziecko nie stanie na własnych nogach nie będę z nikim. Człowiek to nie zwierzę, masz mózg . Decydując się na dzieci trzeba brać pod uwagę że może się zdarzyć rozpad związku i kobieta najczęściej z dziećmi zostaje. Mi się wydało że męża dobrze wybrałam, ale cóż jak widać nie. Tyle że ja biorę odpowiedzialność za siebie. 

Samotna matka może liczyć tylko właśnie tak jak to opisalas kochankę ("dokładnie użyłam stwierdzenia "materac") dla młodych, wolnych mężczyzn i to jak jest ładna. Masz tak jak pozwolisz. 

Lub związać się z dziadkiem przy kasie. Bo nawet rozwodnicy wola wolne kobiety. 

Od Ciebie zależy co zrobisz i z jakim szacunkiem do siebie podejdziesz. 

Mając takie możliwości wolę być samotna dożywotnio. Co wybierzesz Ty wolna wola. Miej na uwadze że kierując się emocjami źle dobralas poprzednich partnerów. Więc może czas myśleć na chłodno i logicznie. A wzniosłe potrzeby odrzucić (bliskość, chęć związku czy tam czego). Bo szansę na nie są marne. Spójrz prawdzie w oczy. 

Gość Halo
2 minuty temu, Gość Halo napisał:

Ja jestem sama już 5lat i dopóki dziecko nie stanie na własnych nogach nie będę z nikim. Człowiek to nie zwierzę, masz mózg . Decydując się na dzieci trzeba brać pod uwagę że może się zdarzyć rozpad związku i kobieta najczęściej z dziećmi zostaje. Mi się wydało że męża dobrze wybrałam, ale cóż jak widać nie. Tyle że ja biorę odpowiedzialność za siebie. 

Samotna matka może liczyć tylko właśnie tak jak to opisalas kochankę ("dokładnie użyłam stwierdzenia "materac") dla młodych, wolnych mężczyzn i to jak jest ładna. Masz tak jak pozwolisz. 

Lub związać się z dziadkiem przy kasie. Bo nawet rozwodnicy wola wolne kobiety. 

Od Ciebie zależy co zrobisz i z jakim szacunkiem do siebie podejdziesz. 

Mając takie możliwości wolę być samotna dożywotnio. Co wybierzesz Ty wolna wola. Miej na uwadze że kierując się emocjami źle dobralas poprzednich partnerów. Więc może czas myśleć na chłodno i logicznie. A wzniosłe potrzeby odrzucić (bliskość, chęć związku czy tam czego). Bo szansę na nie są marne. Spójrz prawdzie w oczy. 

I jeszcze jedno chciałaś szczerej odpowiedzi to takie moje szczere zdanie. RÓB JAK UWAŻASZ. Ja bym na to nie poszła 

Gość Tu tylko mamuski

Które by cię zagryzły a miały by okazje to by nie przepuściły 

😄

Miłościa nikt się nigdy nie najadł do syta

pieniądze są ważne 

A pospolitka tu ktòra napisała nie motaj meżczyzną w twoim wieku w głowie przypuszczam ze takie boją się o swoje związki:D Taaaa siedz sama do końca życia sama bo tępaki tak powiedziały .

Kobiety jesteście żalosne...:D

Gość Bsjsjjs

„Jest swietnie wyksztalcony ma pieniedze itd.  

Ale nie wiem czy dac szanse mysle ze bym sie go wstydziła”

a później piszesz, ze chcesz tylko miłości  a nie pieniędzy. Ale ze starym obleśnym dziadem chcesz się puścić mimo ze byś się go wstydziła tylko dlatego ze ma kase. A może masz nadzieje ze już nie może i nawet za pięciominutowe pomietolenie jego flaka dostaniesz pieniądze? 

Gość Halo
3 minuty temu, Gość Tu tylko mamuski napisał:

Które by cię zagryzły a miały by okazje to by nie przepuściły 

😄

Miłościa nikt się nigdy nie najadł do syta

pieniądze są ważne 

A pospolitka tu ktòra napisała nie motaj meżczyzną w twoim wieku w głowie przypuszczam ze takie boją się o swoje związki:D Taaaa siedz sama do końca życia sama bo tępaki tak powiedziały .

Kobiety jesteście żalosne...:D

Pudło. Nie jestem w związku i jako samotna z dzieckiem nie narzucam się wolnym facetom. Nie jestem w związku. Ona źle wybiera ale jęk sprawiła jak chce to robić dalej. Niech ma i związków kilka miesięcznie. Pytała o zdanie powiedzialam jakie jest moje bo jestem w podobnym wieku i po rozwodzie. 

Gość Ilga
5 minut temu, Gość Halo napisał:

Pudło. Nie jestem w związku i jako samotna z dzieckiem nie narzucam się wolnym facetom. Nie jestem w związku. Ona źle wybiera ale jęk sprawiła jak chce to robić dalej. Niech ma i związków kilka miesięcznie. Pytała o zdanie powiedzialam jakie jest moje bo jestem w podobnym wieku i po rozwodzie. 

Po co tlumaczysz się komuś takiemu, toć wszystkich obraża pod każdym postem już

Gość Bo tutaj w Polsce

Nikt nie zna reali zycia zagranica 

W innych nie zacofanych krajach jak Polska to matka z dziecmi to nie gatunki z drugiej polki najsmutniejsze w tym jest to zw wy kobiety Same tak uwazacie . Mieszkam 20 ist w Austri i tu jest owszem normalnie jak opieka nad dzieckiem podczas feri szkolnych przez ojcow.

Wtedy jak najbardziej Mamusie maja czas dla siebie oczywiscie ze czas mozna spedzic z kims .

Dlaczego nie ? 

Autorko moze taki 50 latek to stary troche 

Choc mojej znajomej corka wyszla za masz za takiego i spodziewaja sie dziecka.

A tatusowie to czy razem czy osobno gowno sie zajmuja dziecmi tych tutejszych kafetarianek hehe:p 

Wiocha.pl

Gość Halo
6 minut temu, Gość Bo tutaj w Polsce napisał:

Nikt nie zna reali zycia zagranica 

W innych nie zacofanych krajach jak Polska to matka z dziecmi to nie gatunki z drugiej polki najsmutniejsze w tym jest to zw wy kobiety Same tak uwazacie . Mieszkam 20 ist w Austri i tu jest owszem normalnie jak opieka nad dzieckiem podczas feri szkolnych przez ojcow.

Wtedy jak najbardziej Mamusie maja czas dla siebie oczywiscie ze czas mozna spedzic z kims .

Dlaczego nie ? 

Autorko moze taki 50 latek to stary troche 

Choc mojej znajomej corka wyszla za masz za takiego i spodziewaja sie dziecka.

A tatusowie to czy razem czy osobno gowno sie zajmuja dziecmi tych tutejszych kafetarianek hehe:p 

Wiocha.pl

Oczywiście że samotna matka jako człowiek nie jest osobom drugiej kategorii i będąc taka nie uważam się za gorsza.Ale straciłabym dla siebie szacunek szukając konkubenta pp rozwodzie i to coraz nowego.  Jednak jeśli chodzi o związki takie są realia nie inne. Można owszem przeklamywac rzeczywistość ale to nic nie da. Jak w Austrii kobieta z dzieckiem to taka atrakcyjna persona na rynku matrymonialne to tylko się cieszyć. Jednak przede wszystkim należy kierować się dobrem dziecka anie zawsze konkubent to osoba która dziecko chce mieć w swoim życiu i nieraz wnosi to więcej szkody niż pożytku. 

Gość Sea

Ja ma 32 a mój tata 56 ,nie wyobrażałam bym sobie miec faceta z taką różnicą ale niektórzy tworzą takie związki i są szczęśliwi.  Moja koleżanka ma 12 lat młodszego od siebie ,mają dziecko i są szczęśliwi.  Ale dzieci są ważne ale nie można tylko na nie patrzeć i przez nie nie ułożyć sobie życia.  Jeśli mama jest szczęśliwa to i dzieci będą .  A co w tym złego, że ma pieniądze, mój mąż też ma ale jest skąpy i jest 5 lat starszy i jesteśmy szczęśliwi no i dzieci też mamy. 

Stary sie na pewno w tobie zakocha, bo taka mloda babka to rarytas i bedzie chcial szybko slubu a moze nawet i wlasnych dzieci.Zrobi wszyatko zebys byla jego na zawsze, bedzie cie nosil na rekach i dbal o nie swoje dzieci.Zalezy co chcesz od zycia