Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na dzień matki pojechał zawieźć swojej matce kwiaty z samego rana i z bratem złożył się dla niej na pobyt w spa a ja na dzień kobiet dostałam tylko kolczyki

Polecane posty

Gość gość

Jak się dowiedziałam od teściowej wczoraj, co jej dał na dzień matki to poczułam się jakby mi napluł w twarz. Faceci to typowe świnie tyle wam powiem. 

Gość Bejsjsj
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jak się dowiedziałam od teściowej wczoraj, co jej dał na dzień matki to poczułam się jakby mi napluł w twarz. Faceci to typowe świnie tyle wam powiem. 

I dobrze ci tak. I tak nawet na to nie zasłużyłaś 

Gość Super Żona

już ten temat był....

Gość Basia

Jesteś po.ebana🤣🤣🤣🤣🤣!!!Matka go wychowała, jej się należy od synów cokolwiek na stare lata, chociaż ten prezent. Nie jesteś jakaś królowa angielska tylko pusta ...ka. Mój mąż ma odwrotnie, mi kupuje a mamie tylko życzenia, bo daleko mieszka. W końcu sama jej coś zafunduje, bo się kobiecie należy coś od życia. Pustak z ciebie

Gość gosc

Dokładnie - już był taki temat.

A wy żony/dziewczyny zapamietajcie sobie - matka zawsze będzie najważniejsza. Zonę/dziewczynę można zmienić. Zwłaszcza jak taka roszczeniowa i łasa na prezenty

Gość Gosc

Nie jestes matka jego dzieci to odpowiedni wklad na dzien kobiet. Ja jestem I dostalam na dzien matki wycieczke razem w 3 jedziemy zagraniczna do hiszpanii. 👍🤦‍♀️

Gość duże xl

Kobiet są miliardy; matka, która nosiła cię pod sercem, karmiła, chuchała, podcierała tyłek i wychowała oraz która będzie cię kochała bezwarunkowo, niezależnie co będziesz robił i ile zarabiał tylko jedna i nie da się jej zastąpić ŻADNĄ inną kobietą

Przyjmij to wreszcie do wiadomości jedna z drugą