Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ella

Pragne go i nie moge przestac...

Polecane posty

Gość Ella

Mialam.z nim.romans. bylo.cudownie namietnie dziko i ciagle. Bylam.mokra na sama mysl.o nim nadal jestem jak sobie przypomne. Taka namietnosc zdarzyla mi sie raz w zyciu. 

Potem.kontakt sie urwal bo troche pogmatwalo mu sie w zyciu i od tego czasu cisza.

Z zadnym facetem nie mialam takiej namietnosci i takiego cudownego seksu jak z nim.

Nie umiem przestac o nim marzyc, caly czas czekam az sie odezwie. Myslicie ze jak po roku czasu odezwe sie pierwsza to sie osmiesze?

Nie moge o nim zapomniec i o tym boskim seksie z nim.

A moze uda mi sie jakos telepatycznie sprawic ze on sie odezwie?

Pomozcie.

Gość Facet
11 minut temu, Gość Ella napisał:

Mialam.z nim.romans. bylo.cudownie namietnie dziko i ciagle. Bylam.mokra na sama mysl.o nim nadal jestem jak sobie przypomne. Taka namietnosc zdarzyla mi sie raz w zyciu. 

Potem.kontakt sie urwal bo troche pogmatwalo mu sie w zyciu i od tego czasu cisza.

Z zadnym facetem nie mialam takiej namietnosci i takiego cudownego seksu jak z nim.

Nie umiem przestac o nim marzyc, caly czas czekam az sie odezwie. Myslicie ze jak po roku czasu odezwe sie pierwsza to sie osmiesze?

Nie moge o nim zapomniec i o tym boskim seksie z nim.

A moze uda mi sie jakos telepatycznie sprawic ze on sie odezwie?

Pomozcie.

Wiesz co myslę? Jak kobieta za mokra to też niedobrze, facet wchodzi jak w masło a jego mały lata jak żyd po pustym sklepie.

Gość Ella
27 minut temu, Gość Facet napisał:

Wiesz co myslę? Jak kobieta za mokra to też niedobrze, facet wchodzi jak w masło a jego mały lata jak żyd po pustym sklepie.

O kurde 😒

Gość Facet
Przed chwilą, Gość Ella napisał:

O kurde 😒

Ano kurde, kurde :)  Zawsze przed wejściem w ciebie, niech trochę tych soków ci wychlapie jęzorem.

Uważam że powyższe komentaże są poniżej jakiegokolwiek poziomu. 

Trudna sprawa z tego co.piszesz. Skoro aż tak Cię podnieca myśl o nim że robi Ci się mokro to zanim podejmiesz jakieś decyzje "zmasturbuj sie" najpierw. Jak po orgazmie troche ochłoniesz to może inaczej spojrzysz na calokształt.

Gość Ella
2 godziny temu, Gość Facet napisał:

Ano kurde, kurde 🙂 Zawsze przed wejściem w ciebie, niech trochę tych soków ci wychlapie jęzorem.

Eh no kurde tak robil 😊

Ale ja nie chcialam porady co zrobic bo jestem za mokra. 

Tylko on mnie w sumie tak podniecal i jakos nie narzekal ze jestem za mokra... eh niewazne i tak juz go nie ma. 

Po prostu juz zaden na mnie tak nie dziala 😭

Gość gosciu

napisz do niego. jesli seks byl tak dobry dla was obojga to chetnie jeszcze raz to z toba zrobi

Gość Ella
2 godziny temu, Gość gosciu napisał:

napisz do niego. jesli seks byl tak dobry dla was obojga to chetnie jeszcze raz to z toba zrobi

Mysle ze na pewno by zrobil ale to chyba glupie jak pierwsza napisze co? Bo w sumie on tez moglby sie odezwac gdyby chcial a jednak tego nie robi... kurde 😁 juz sama nie wiem.

Gość Gość

No dobrze, napiszę w ten sposób: Wiesz dlaczego się nie odzywa? Bo mu nie było tak dobrze i myśli, że masz rozciągniętą przez innych

11 godzin temu, Gość Facet napisał:

Gość gość

Nie poniżaj się. Jak facet chcę to odezwie się,  widocznie nie chce skoro milczy. 

Gość Mężczyzna
12 godzin temu, Gość Facet napisał:

Co ty facet wypisujesz? Jak masz małego jak palec, to ci lata jak po pustym sklepie. Kobieta musi być mokra, wtedy jest najlepsza przyjemność. Jak jest sucha, to ja nie mogę włożyć, a jak jakimś cudem wejdzie, to mi skórkę zrywa mam rany i strasznie boli.

10 godzin temu, kansas napisał:

Trudna sprawa z tego co.piszesz. Skoro aż tak Cię podnieca myśl o nim że robi Ci się mokro to zanim podejmiesz jakieś decyzje "zmasturbuj sie" najpierw. Jak po orgazmie troche ochłoniesz to może inaczej spojrzysz na calokształt.

A ty Kansas takie rady to wsadź sobie w. Chyba nigdy kobieta z tobą nie miała orgazmu. Po orgaźmie to dopiero robi się luźna i można latać po sklepie.

Gość Gość
Dnia 29.05.2019 o 19:23, Gość Ella napisał:

Taka namietnosc zdarzyla mi sie raz w zyciu. 

To co ty Ella tylko raz w życiu miałaś orgazm? No to jak piszesz, że z nikim nie miałaś takiej przyjemności, to napisz do niego, skoro tylko z nim przeżywasz namiętność. Kobietom jak najbardziej należy się przyjemność.

Gość honcia

orgasm można dorównać do zrobienia kupy lub siku jak nas mocno dusi to wtedy po opróżnieniu jest błogostan i świetne uczucie aż dreszcz miota ciałem