Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qsxefv

Baduu - spotkanie

Polecane posty

Gość Qsxefv

Siemka. Więc sparowalo mnie, popisalismy i by nie zwlekajac i się nie nakręcajac zaproponowałem 2 terminy spotkania. Żaden z moich terminów jej nie odpowiadal bo już miała coś zaplanowane. A już w weekend jedzie na dłuższy urlop. Na co zareagowalem coś w stylu no ok 🙂 odpisała, że jak zaczekam to jak wróci to chętnie porozmawia w moim towarzystwie. 

Przeszliśmy na messengera, ale też nie wdaje się tam w zbędna polemikę. Krótka wymiana zdań

Pytanie co dalej? Odnośnie spotkania to jak wróci to już ona powinna o nim wspomnieć raz jeszcze już z konkretnym dniem? 

Majac do niej kontakt utrzymywać kontakt? Pisać? Czy też pozwolić jej napisać pierwszej (nie widzieliśmy się jeszcze). Jak to funkcjonuje? 

Gość Adam

Funkcjonuje tak ze mozesz pisac i 5 kolejnych lat  a ona bedzie w zachwycie. Ale czar prysnie jesli nie spodobasz sie jej fizycznie. Prawda jest taka ze na badoo siedza ksiezniczki ktorej sa podrywane przez naprawde setki facetow. Moja znajoma kiedys w rozmowie mi sie pochwalila ze dziennie dostawala tysiac wiadomosci gdzie facet srednio jak dostanie 10 to cud. Wiec z tego powodu sa tam dwa rodzaje kobiet jedne z ego wielkosci  warszawy myslalece ze nalezy im sie piekny christian ronaldo i durgie brzydie ze starymi zdjeciami czesto z retuszem lub dziecmi ktore  wezma byle kogo bo nikt ich nie chce wiec bedziesz dla nich swietna partia. A moja rada nienapalaj sie i nie tworz w glowie jakis wizji bo rzeczywistoscjest zupelnie odmienna na badoo tez jest masa kobiet co chca seksu z przystojniakami. Ogolnie wiec mozna powiedizec ze mozesz sie mocno rozczarowac. Tym bardziej ze badoo isnieje juz kilka lat i najczesciej zostaly tam juz tylko wariatki ktore siedza na badoo od kilku lat. Ale poowdzenia moze trafi ci sie jakas normalna.

Gość Lola114

A ja bym poradzila co innego. Dala ci messangera, to juz cos. Wyslij jej przez weekend cie w rodzaju “mam nadzieje ze dobrze sie bawisz, ksiezniczko:)” A we wtorek znow zapytac “jak tam nasze spotkanie, kwiatuszku ?” To bierze dziewczyny

Gość strata czasu
5 godzin temu, Gość Qsxefv napisał:

Siemka. Więc sparowalo mnie, popisalismy i by nie zwlekajac i się nie nakręcajac zaproponowałem 2 terminy spotkania. Żaden z moich terminów jej nie odpowiadal bo już miała coś zaplanowane. A już w weekend jedzie na dłuższy urlop. Na co zareagowalem coś w stylu no ok 🙂 odpisała, że jak zaczekam to jak wróci to chętnie porozmawia w moim towarzystwie. 

Przeszliśmy na messengera, ale też nie wdaje się tam w zbędna polemikę. Krótka wymiana zdań

Pytanie co dalej? Odnośnie spotkania to jak wróci to już ona powinna o nim wspomnieć raz jeszcze już z konkretnym dniem? 

Majac do niej kontakt utrzymywać kontakt? Pisać? Czy też pozwolić jej napisać pierwszej (nie widzieliśmy się jeszcze). Jak to funkcjonuje? 

strata czasu, będzie trzeba umawiać wizyte miesiąc wcześniej, to chora feministka, UCIEKAJ

Gość ale żenada

od razu będzie widać że jakiś napalony stulej

Gość Qsxefv

@Adam

I właśnie o to chodzi, że nie mam zamiaru tyle pisać. By zweryfikować wirtualnosc z rzeczywistością. Wydaje się być normalna stąd moja propozycja spotkania z których zrezygnowała i jej wiadomość do mnie ze jak wróci z urlopu to chętnie. 

Pytanie odnośnie tego, że jak wróci to już ja powinienem wspomnieć o tym spotkaniu czy czekać na podanie konkretnego terminu przez nią? 

I jak z kontaktem na messengerze?

Wziąłem od niej kontakt ale teraz czy go utrzymywać czy nie? Czy po prostu co kilka dni się odzywać? Moim zdaniem długie wirtualne rozmowy niczego nie wnoszą. A w głowach tworzy się dziwny obraz co nie do końca ma przełożenie co do rzeczywistości. 

Gość Qsxefv

Upupup

Gość Gość Baduu
Dnia 31.05.2019 o 01:06, Gość Adam napisał:

Moja znajoma kiedys w rozmowie mi sie pochwalila ze dziennie dostawala tysiac wiadomosci gdzie facet srednio jak dostanie 10 to cud. Wiec z tego powodu sa tam dwa rodzaje kobiet jedne z ego wielkosci  warszawy myslalece ze nalezy im sie piekny christian ronaldo i durgie brzydie ze starymi zdjeciami czesto z retuszem lub dziecmi ktore  wezma byle kogo bo nikt ich nie chce wiec bedziesz dla nich swietna partia

Hahaha dokładnie tak jest na tym portaliku. Najsmieszniejsze, że te tysiace wiadomosci od napalencow dostają nawet tluste kaszaloty, a potem takiej jednej z drugą ego rosnie. 

Gość Qzxefv

Upupup

Gość Aqsc

Upupup

Gość Qsxefv

Uppppp

Gość Qsxefv

Upupup

Gość Qsxefv

Upupuppupup