Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba kobietka

burzą się moje ściany

Polecane posty

Gość Gość

Morał tej historii

Spójrzmy na rolę sąsiadki

Widzi kobieta rodzinę mąż żona dzieci mąż tyra pracowity nie pije ideal chłop

A tu patolka porzuca chłopa dzieci dorosłe wychodzą z domu bo jak żyć z matka której gotowanie sprzątanie praca przeszkadza 

Więc taki prezent jej się trafia 

Chłop idealny

Taka darowiznę przekazać sąsiadce

Oddać własnego męża

Kto to może uczynić?

Normalna osoba?

Gość Autorkooooo

Autorko, mąż nie składa pozwu bo mu wygodnie. Robisz wszystko w domu, dzielicie wydatki, na boku ma kochankę- ma same korzyści i zerowe koszty, zyc nie umierać. Pytanie czemu ty nie składasz pozwu? Jesteś dda wiec możesz mieć kłopot z wiara we własne możliwości. Najpierw powinnaś odciąć męża pasożyta, potem terapia i na koniec nowy związek. Życzę ci powodzenia i trzymam kciuki!

Gość jol

Porozmawiaj z mężem o rozwodzie i będziesz wiedziała na czym stoisz. Powie tak to składaj pozew.

Gość Gość
35 minut temu, Gość Autorkooooo napisał:

Autorko, mąż nie składa pozwu bo mu wygodnie. Robisz wszystko w domu, dzielicie wydatki, na boku ma kochankę- ma same korzyści i zerowe koszty, zyc nie umierać. Pytanie czemu ty nie składasz pozwu? Jesteś dda wiec możesz mieć kłopot z wiara we własne możliwości. Najpierw powinnaś odciąć męża pasożyta, potem terapia i na koniec nowy związek. Życzę ci powodzenia i trzymam kciuki!

Nowy związek?z DDA? Ty to jak coś doradzisz DDA rozbijają związki a nie zakładają ,DDA nie umieją żyć w związkach poczytaj sobie kim są DDA a nie wpychaj ludzi na minę

Gość słaba kobietka
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Z peecką nie wygrasz!!

Krew nie woda, majtki nie pokrzywy :}

Nie wiem co to przyjemność z seksu. Nie jest to moim priorytetem w życiu. I nie taka kolejność zdarzeń...

Gość słaba kobietka
56 minut temu, Gość Autorkooooo napisał:
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Morał tej historii

Spójrzmy na rolę sąsiadki

Widzi kobieta rodzinę mąż żona dzieci mąż tyra pracowity nie pije ideal chłop

A tu patolka porzuca chłopa dzieci dorosłe wychodzą z domu bo jak żyć z matka której gotowanie sprzątanie praca przeszkadza 

Więc taki prezent jej się trafia 

Chłop idealny

Taka darowiznę przekazać sąsiadce

Oddać własnego męża

Kto to może uczynić?

Normalna osoba?

Chyba tak właśnie jest. 

Nie wierzę już w siebie.

Sąsiadka nigdy nie pracowała. Ma troje małych dzieci. 

Wiem, że nie wygląda to normalnie. Ale nie kocham go i  pewnie dlatego nie budzi to we mnie zazdrości czy złości. Mam spokój jak go nie widzę.

Gość Gość

Jak masz go kochać jak przekazalas go sąsiadce ?

Jak kobieta nie walczy o swojego samca nie potrafi utrzymać go na tyłku to tylko koleżanki sąsiadki czekają 

To jest najczęstszą przyczyną rozwodów

Wyposzczony facet 

Sprytne kobiety potrafią się podłożyć zrobić nawet sobie dziecko żeby zdobyć faceta i jak widzą tylko że mąż ma chęć to w trzy minuty go załatwia i mają spokój na tydzień a niezaradne niedoświadczone nie potrafiące utrzymać faceta przy sobie oddają bez walki koleżankom albo sąsiadka koleżanka z pracy 

Faceci myślą jajami takie rzeczy uczą na biologii w 7 klasie facetem rządzi popęd mniejszy lub większy 

Gość słaba kobietka
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak kobieta nie walczy o swojego samca nie potrafi utrzymać go na tyłku to tylko koleżanki sąsiadki czekają 

Wyposzczony facet 

Sprytne kobiety potrafią się podłożyć zrobić nawet sobie dziecko żeby zdobyć faceta i jak widzą tylko że mąż ma chęć to w trzy minuty go załatwia i mają spokój na tydzień a niezaradne niedoświadczone nie potrafiące utrzymać faceta przy sobie oddają bez walki koleżankom albo sąsiadka koleżanka z pracy 

Faceci myślą jajami takie rzeczy uczą na biologii w 7 klasie facetem rządzi popęd mniejszy lub większy 

Ale ja nigdy nie kochałam męża. Nie chcę go zatrzymywać.

Nie umiem tez kłamać, oszukiwać, grać, manipulować.

Gość Autorkoooo
1 godzinę temu, Gość słaba kobietka napisał:

Chyba tak właśnie jest. 

Nie wierzę już w siebie.

Sąsiadka nigdy nie pracowała. Ma troje małych dzieci. 

Wiem, że nie wygląda to normalnie. Ale nie kocham go i  pewnie dlatego nie budzi to we mnie zazdrości czy złości. Mam spokój jak go nie widzę.

Odetnij tego pasożyta a odzyjesz, gwarantuje ci to.

Gość Ancymonka36
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyposzczony facet 

Ty chyba jesteś nienormalny jeżeli myślisz ze w dobie zatrudnienia kobiet będą one walczyć tyłkiem o faceta 😂 

Ja zarabiam tyle ze spokojnie dam sobie radę sama w razie rozwodu i nigdy się nie zmuszałam do seksu i nigdy nie będę. A mąż zawsze może sobie zwalić, jeżeli myśli jajami, mam to gdzieś.

Witamy w XXI w. Oszołomie.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Ancymonka36 napisał:

Ty chyba jesteś nienormalny jeżeli myślisz ze w dobie zatrudnienia kobiet będą one walczyć tyłkiem o faceta 😂 

Ja zarabiam tyle ze spokojnie dam sobie radę sama w razie rozwodu i nigdy się nie zmuszałam do seksu i nigdy nie będę. A mąż zawsze może sobie zwalić, jeżeli myśli jajami, mam to gdzieś.

Witamy w XXI w. Oszołomie.

Mam takie samo zdanie, z tym że o kobiecie. Naprawdę musicie mieć chu/jowy sex że go nie chcecie. Moja kobieta zarzuca mi, że robię to za rzadko i ciągle chce. Czasem mnie to wku/rwia

Gość Ancymonka36

To niech sobie twoja kobieta kupi wibrator.

i nie mam ...owego seksu, ale nie czuje potrzeby więcej niż 2 razy w miesiącu 

obarczanie przez osobę dorosła partnera wieczna presja oparta o własny popęd seksualny jest jakaś abstrakcja- jakby nie można było szybko i łatwo uzyskać orgazmu we własnym zakresie.

Gość gość

Mam takiego znajomego, niby żonaty, ale podrywa na prawo i na lewo, jeździ w tym celu po Polsce, wuj wie o co mu chodzi, podejrzany typek i podejrzana sprawa, a jak potrafi potem pisać peany o sobie, jaki on jest dobry że nic tylko mu aureolę przyprawić, ateistyczny santo subito, prywatnie satanista. Mnie też próbował podrywać, ale bardzo się sparzył i z tego powodu wariował tu na kafe przez 1,5 doby. Zdaje się, że zaczyna szukać kobiety kiedy psuje mu się układ z żoną, albo też chcą cos na takim podrywie ugrać, być może sądownie. Nie wiem, czy to ten sam, ale doradzam Ci daleko idącą ostrożność, pewnie nie jesteś jedyną, którą on wyrywa. Zacznij ode tego, żeby się nie angażować uczuciowo, uważaj też na pieniądze. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Ancymonka36 napisał:

To niech sobie twoja kobieta kupi wibrator.

i nie mam ...owego seksu, ale nie czuje potrzeby więcej niż 2 razy w miesiącu 

obarczanie przez osobę dorosła partnera wieczna presja oparta o własny popęd seksualny jest jakaś abstrakcja- jakby nie można było szybko i łatwo uzyskać orgazmu we własnym zakresie.

Najgorszy przypadek jaki może istnieć to mastrubujaca się mężatka upadek totalny dno dna najgraj filmik z twoim oświadczeniem że mastrubujesz się będąc w związku i powiedz że jesteś szczęśliwa z tego powodu i to normalne jednocześnie podkreślasz że mąż ci do szczęścia nie jest potrzebny ty się nawet nie słyszysz od tego wibratora to ci się we łbie poprzestawialo i co dajesz buzi też wibratorowi ,obiady jesz z wibratorem na stole, życzenia składa ci wibrator ,na spacer chodzisz z wibratorem czy psa sobie kupiłaś ,idź Podlasiu sobie wibratora bo jak będziesz dochodzić to ci może bateria paść

Gość słaba kobietka
38 minut temu, Gość gość napisał:

Mam takiego znajomego, niby żonaty, ale podrywa na prawo i na lewo, jeździ w tym celu po Polsce, wuj wie o co mu chodzi, podejrzany typek i podejrzana sprawa, a jak potrafi potem pisać peany o sobie, jaki on jest dobry że nic tylko mu aureolę przyprawić, ateistyczny santo subito, prywatnie satanista. Mnie też próbował podrywać, ale bardzo się sparzył i z tego powodu wariował tu na kafe przez 1,5 doby. Zdaje się, że zaczyna szukać kobiety kiedy psuje mu się układ z żoną, albo też chcą cos na takim podrywie ugrać, być może sądownie. Nie wiem, czy to ten sam, ale doradzam Ci daleko idącą ostrożność, pewnie nie jesteś jedyną, którą on wyrywa. Zacznij ode tego, żeby się nie angażować uczuciowo, uważaj też na pieniądze. 

No właśnie, dlaczego żonaty mężczyzna, kiedy psuje mu się układ z żoną, skłania się ku innej kobiecie? Jak to działa? Czego on wtedy chce od taj kobiety? Bardzo mnie interesuje psychologia takich zachowań. A druga rzecz: czy trwanie w małżeństwie z wdzięczności za pomoc kiedyś w wyjściu na prostą (jestem jej to winien; powinienem ją nosić na rękach za to, a ja tylko wciąż ją ranię) jest w porządku? Czy takie małżeństwo ma solidne podstawy?

Gość Gość
32 minuty temu, Gość słaba kobietka napisał:

No właśnie, dlaczego żonaty mężczyzna, kiedy psuje mu się układ z żoną, skłania się ku innej kobiecie? Jak to działa? Czego on wtedy chce od taj kobiety? Bardzo mnie interesuje psychologia takich zachowań. A druga rzecz: czy trwanie w małżeństwie z wdzięczności za pomoc kiedyś w wyjściu na prostą (jestem jej to winien; powinienem ją nosić na rękach za to, a ja tylko wciąż ją ranię) jest w porządku? Czy takie małżeństwo ma solidne podstawy?

Zdrowy Facet i kobieta ma potrzeby

1 Analne (wydalanie moczu kału potu łez)

2 Oralne (przyjmowanie pokarmu i wody)

3 potrzeby seksualne w wieku 20 60

4 Duchowe wiara lub  rozum sumienie jak nie wierzy 

Mniejsze lub większe lub w czasie choroby której potrzeby zanikają albo ograniczają do minimum 

Tak jest zbudowany człowiek 

Ps 

Punkt 1 i 2 nie mylić z sexem punkt 3 to sexualnosc 

Potrzeby analne i oralne nie mylić z sexem analnym i oralnym 

Gość Ancymonka36
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Najgorszy przypadek jaki może istnieć to mastrubujaca się mężatka upadek totalny dno dna najgraj filmik z twoim oświadczeniem że mastrubujesz się będąc w związku i powiedz że jesteś szczęśliwa z tego powodu i to normalne jednocześnie podkreślasz że mąż ci do szczęścia nie jest potrzebny ty się nawet nie słyszysz od tego wibratora to ci się we łbie poprzestawialo i co dajesz buzi też wibratorowi ,obiady jesz z wibratorem na stole, życzenia składa ci wibrator ,na spacer chodzisz z wibratorem czy psa sobie kupiłaś ,idź Podlasiu sobie wibratora bo jak będziesz dochodzić to ci może bateria paść

Najgorszy przypadek to mąż skomlący o seks i zawracając głowę żonie, która jeżeli już się zgodzi, odlicza sekundy do końca analizując smugi farby na suficie 😂😂😂😂

utozsamianie seksu ze wspólnym jedzeniem posiłków, przytulaniem czy spacerami tylko potwierdza jakim ułomnym zwierzęciem jesteś 😂

Gość słaba kobietka

i po prostu dziś...pojawiła się wspólne zdjęcie jego z żoną, ze znajomymi, uśmiechnięci wszyscy na wycieczce

moja samoocena spadła poniżej zera - jestem na prawdę nienormalna, głupia i naiwna

jak ja mam jutro pójść do pracy? wszyscy znajomi to widzą...

Gość Jaja

Jestem w podobnej sytuacji...tylko że i ja i on chcemy,ale postanowiliśmy to uciąć w zarodku dla jego córki i mojego męża,cierpię ale muszę żyć dalej

Gość słaba kobietka
12 minut temu, Gość Jaja napisał:

Jestem w podobnej sytuacji...tylko że i ja i on chcemy,ale postanowiliśmy to uciąć w zarodku dla jego córki i mojego męża,cierpię ale muszę żyć dalej

wiesz, a jeszcze wczoraj napisałam do niego-dodawałam mu sił, odwagi, wiary w siebie, prosiłam aby walczył o co chce, o tym że wszystko co robi zbliża nas do siebie, o dystansie który można zwiększać i zmniejszać; że ma być szczęśliwy i uśmiechnięty dla swoich dzieci...

dziś zrobił dokładnie to co chciałam

i zniknął z fb zupełnie

czuję się, że zaraz się rozpadnę na kawałeczki

ból nie do opisania