Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25cmtrojmiassto@gmail.com

Kobiety Trójmiasto

Polecane posty

Gość Kasia

Nie polecam, koleś mówi że ma 25cm fiutka, a jak pokazał na zdjeciu to ma 10-12cm max. Skoro na start tak kłamie i to w taki bezczelny sposób, który widać z kilometra to jest jak spluniecie kobiecie w twarz. Czy nie lepiej być szczerym od początku i podać prawdziwy rozmiar? Jak kłamiesz, potem pokazujesz to zdajesz sobie sprawę że tylko płoszysz kobiety?

Gość Kasia

To jak innej kobiecie pokażesz to zobaczymy kto ma racje, ja czy Ty. Jestem pewna, że potwierdzi moje słowa. Jeśli dla Ciebie ten fiutek to 25cm to wychodzi na to, że w polsce średnia to 30cm... a w filmach grają faceci z 60cm. Więc jak sam widzisz chyba fikcja w tym wszystkim, masz mnie za głupią że nie rozpoznam 10-12cm od 25cm? wiesz jaka to jest różnica? Jak już chcesz sobie dodawać centymetry to chociaż rób to z głową, tak żeby to było bardziej realne

Gość Kasia

"Ta stronia nie istnieje" 

Gość Gość

Góra 16 cm 😉

Gość Gość

Z linijką najlepiej. 

Gość Kasia

Zrób zdjecie z linijką i daj tutaj, jeśli się okaże że to ja nie mam racji to będziesz miał sporo lasek wokół Ciebie i będzie to jako reklama, więc nie masz nic do stracenia 🙂

Gość Agnieszka

Dla mnie on ma 20+ dużo miałam takich i było bosko.. jak będę w Trojmiescie to się odezwę :*

Gość Kasia

A dobra, zresztą bajeruj sobie tak laski, nie mój w tym interes skoro to jest 25cm to będziesz miał co pobzykać. Szkoda czasu na ten temat, miłego dnia

Gość Agnieszka

Pindol 10cm jest ledwo co widoczny ^^